2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba güzel anneler. Gaz için neler kullanıyorsunuz. Oglum 10 dkdan fazla uyumuyor. Kaç gündür perişan olduk. Meme tutmuyor. Mama artı süt ile biberonla besleniyor bu da iyice tetikledi sanirim

Ayni durumdayız... Golden goat kullanıyorduk evolvia mamaya geçtik mamayı nerdeyse hiç vermiyorum durum yine aynı.... Napicaz
Canım biz kulak çubuğu ile poposuna zeytinyağı sürdük iki kez ve karnına devamlı masaj yaptım sabaha iki sefer yaptı bizde eski mamamiz hipp e geçtik. Kaç gündür yapmadı kakayi

Bu arada 2 3 çocuklularin önünde saygıyla eğiliyorum 😆ben tek çocukla Pert oldum ya
Tek çocuk evcilik oynamak derdi yakın bi arkadasim ,cok kızardım ona . Şimdi haklı olduğunu görüyorum. Bol bol tadını çıkarın tek çocuklu hayatin🥰

Merhaba güzel anneler. Gaz için neler kullanıyorsunuz. Oglum 10 dkdan fazla uyumuyor. Kaç gündür perişan olduk. Meme tutmuyor. Mama artı süt ile biberonla besleniyor bu da iyice tetikledi sanirim
Gripe water night kullanıyoruz %100 bitkisel 👍

Arkadaşlar mama değişikliği yaptıktan sonra oğlum kaka yapmadı neredeyse 1 gün oldu. Tekrar eski mamasina döndük ama hala yapmadı normal mi ki

Benim kız 3 gün yapmayınca sormuştum da normal demişti doktoru , 6-7 güne kadar sıkıntı yok yapmazsa dedi .

Kızlar bu 2. Ay aşıları ve rotavirüs aşılsrı ile ilgili doktorunuz size ne söyledi benimki kafamı karıştırdı da

Tek çocuk evcilik oynamak derdi yakın bi arkadasim ,cok kızardım ona . Şimdi haklı olduğunu görüyorum. Bol bol tadını çıkarın tek çocuklu hayatin🥰
Yaa bende dua ediyorum uykusu düzene girsin diye ne bileyim zor geliyor ya, sarılıktan sakinmis demek

Ben de böyle okuyorum 2-3 çocukluları. Biz üç kişi tek çocukla başa çıkamıyoruz
Aynen öyle valla basinda bekliyoruz hadi kaka yapsın hadi uyusun diye, bide su sıra hava değişikligi oluyor sürekli nasıl giydiricegimi şaşırıyorum ya dün gece cok mizirdandi, sabah azcık soydum rahatladı uyudu demek sicaklamis

En fazla bir saat dayanabiliyorum🙈

Her gün bi kaç saat takmaya çalışıyorum ben

Ben 2. Yada 3. Gun basladim kalkar kalkmaz takip gece yatarken çıkarıyorum. Bugun 28. Gun son bir haftadir ara ara takiyorum ama ilk 15-20 gun her gun takiyodum ve cok rahat ettiriyodu bana

Teşekkür ederim cevaplar için , ben de bugün takmaya başladım . Umarım toparlayabiliriz göbekleri :rolleyes:

Aynen öyle valla basinda bekliyoruz hadi kaka yapsın hadi uyusun diye, bide su sıra hava değişikligi oluyor sürekli nasıl giydiricegimi şaşırıyorum ya dün gece cok mizirdandi, sabah azcık soydum rahatladı uyudu demek sicaklamis
Üç aydan sonra rahatalayacağımızı söyleyenlere inanmak istiyorum. Bu gece sabaha kadar dikti bizi ayağa. Emiyor, bezi değişiyor ama gazdan mı nedir uyumuyor çocuk 🙁
Teşekkür ederim cevaplar için , ben de bugün takmaya başladım . Umarım toparlayabiliriz göbekleri :rolleyes:
Ya ben Owli aldım ama takmayı beceremedim sanırım. Tepeye çıkıyor. Yeterince sıkamıyor muyum anlamadım, daha fazlasına da gücüm yetmiyor. Kıyafet içine giyilen lazer kesim kumaş korselerden vardı evde. Arada onu takıyorum ama o da aynı etkiyi yapıyor mudur emin değilim

Benimkini de eşim sıktı , alışırız birkaç güne sanırım . Ben eczaneden dümdüz cırtcırtlılardan aldım . Doktoruma gösterdim , olur bu sıkabildiğin kadar sık dedi .

İki çocuklu hayat çok zor, ikisine de yetemiyorum hissi gitmiyor içimden. Ne zaman normale döneriz acaba?🥴🤕
Valla ben net yetemiyorum okula gidiyor öğlen saçını toplayıp yediren kadar sürekli zaman geçiyor çok üzülüyorum. Bugün babası evde diye seviniyor kuaförcülğk oynayalım resim yapalım babam bebeğe baksın diye bekliyor geçecek ama nerden baksak 7. Aya kadar yolu var

Benimkini de eşim sıktı , alışırız birkaç güne sanırım . Ben eczaneden dümdüz cırtcırtlılardan aldım . Doktoruma gösterdim , olur bu sıkabildiğin kadar sık dedi .
Biz de eşimle beraber sıktık ama olduramadık pek. Oturamadım yani onunla sadece ayakta durabilirim

Valla ben net yetemiyorum okula gidiyor öğlen saçını toplayıp yediren kadar sürekli zaman geçiyor çok üzülüyorum. Bugün babası evde diye seviniyor kuaförcülğk oynayalım resim yapalım babam bebeğe baksın diye bekliyor geçecek ama nerden baksak 7. Aya kadar yolu var
Herkes için zor bi süreç. Alisacagiz ama biraz sancılı olacak. Kardeşleriyle güzel güzel oynayacakları günleri de göreceğiz inşallah.

Biz de eşimle beraber sıktık ama olduramadık pek. Oturamadım yani onunla sadece ayakta durabilirim

Şimdilik siz de benimki gibilerden alın isterseniz eczaneden alışana kadar , pahalı değildi . Ben daha rahat ettim bugün onunla , iki saat takıp çıkardım .

Arkadaşlar mama değişikliği yaptıktan sonra oğlum kaka yapmadı neredeyse 1 gün oldu. Tekrar eski mamasina döndük ama hala yapmadı normal mi ki

Gecmis olsun. Doktoru da kizimin mamasini değiştirmemizi tavsiye etti, cok kusuyor diye ama korkuyorum ben de kabiz olmasindan

Anladm canım ınsallah faydası olur, geçmezse doktora git enjektörle çekiyormus sanırım tıkalı yerleri

Canim enjektorle çekikince apse yapiyormus, ne kadar dogru bilmiyorum ama. Hastane tipi pompa kiraladim, sütü sivilastiran cinsten de takviye kullaniyorum. İnsallah faydasi olur.

Merhabalar oncelikle gecmiş olsun. Bu sebepten bugun doktora goturdum kizimi. Reflusu de var yavrumun. Ve 10dk dan fazla uyumuyor, cok ugrasip gazini defalarca alsam da yarim saatten fazla uyumuyor. Ve sizdeki durumun aksine memeye yapisiyor. Doktor probiyotik damla, gaz giderici damla ve bagirsak duzenleyici verdi. Reflusu icin de bir cay kasigi gaviscon. Her gun ilik zeytinyagiyla en az beş dakika karnina masaj yap, masaj yaparken uzaktan ilik fön tutsun birileri. Bacaklarini dizden bukup karnina iyice bastir gun icinde dedi.
Sanirim sling alcam. Hem sicak tutar, hem dik tutar. Hem kokumda uyur yavrum

Merhabalar oncelikle gecmiş olsun. Bu sebepten bugun doktora goturdum kizimi. Reflusu de var yavrumun. Ve 10dk dan fazla uyumuyor, cok ugrasip gazini defalarca alsam da yarim saatten fazla uyumuyor. Ve sizdeki durumun aksine memeye yapisiyor. Doktor probiyotik damla, gaz giderici damla ve bagirsak duzenleyici verdi. Reflusu icin de bir cay kasigi gaviscon. Her gun ilik zeytinyagiyla en az beş dakika karnina masaj yap, masaj yaparken uzaktan ilik fön tutsun birileri. Bacaklarini dizden bukup karnina iyice bastir gun icinde dedi.
Sanirim sling alcam. Hem sicak tutar, hem dik tutar. Hem kokumda uyur yavrum
bizde bugün ayniyiz, yatıyor 5 dk sonra ağzına aci biseyler geliyor belli, ağlayarak bağırarak uyanıyor, pazartesiye randevu aldım bende, bu iki gün nasil geçecek bilmiyorum, bisey olcak diye korkuyorum, endişemden sutumde azaldı 🙁

Back
X