2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İkinci çocuk kesinlikle istemiyorum fakat hanımlar şimdiden özledim ya ben içimdeki o hareketlerini kızımın :emir_bebek::KK70::confused:

Bende hamilelik sonrasını daha çekilebilir buluyorum. Hele bu hamileliğimde 9 ay boyunca bulantı sıkıntısını yaşamak çok yıprattı beni. Rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin İnşallah bizlere de onları güzelce büyütebilmek için güç kuvvet ve sabır...

Aynılar öyleyse .
Bendeki şu ;
Eki Görüntüle 3014845
Bendeki de şu. Benzerler evet ama şu an dikkat ettim de modelin üstündeki de zaten yukarıda bitiyor. Orası sezeryen dikişini kapsamıyor ki. Oraya indirince de oturup kalkmaya izin vermiyor, kendisi yukarı çıkıyor yine
6F54E733-DFA4-4DB4-B4F6-61AE81F3A0B5.webp

Bendeki de şu. Benzerler evet ama şu an dikkat ettim de modelin üstündeki de zaten yukarıda bitiyor. Orası sezeryen dikişini kapsamıyor ki. Oraya indirince de oturup kalkmaya izin vermiyor, kendisi yukarı çıkıyor yineEki Görüntüle 3014868
Bende de bundan var, ayni sorunu yasiyorum 😑 ayakta dururken iyi ama oturup kalkinca yukari kayiyo, sezaryen yeri aciliyo, acilinca da sanki oraya ekstra baski biniyo. Cozemedim simdilik 🤦🏻‍♀️ dun yeni geldi, belki de fazla mi sikiyorum 🤔 cozucez insallah 😬

Bende de bundan var, ayni sorunu yasiyorum 😑 ayakta dururken iyi ama oturup kalkinca yukari kayiyo, sezaryen yeri aciliyo, acilinca da sanki oraya ekstra baski biniyo. Cozemedim simdilik 🤦🏻‍♀️ dun yeni geldi, belki de fazla mi sikiyorum 🤔 cozucez insallah 😬
Evet ya çok saçma ben de yanlış mı kullanıyorum diye düşündüm ama içinden çıkamadım

Ama ben asıl onun için aldım. Dikişlerin olduğu yeri bir şey sıkıca sarsın istiyorum. Çok rahatsız ediyor. Üstüne gelince daha çok canımı acıtıyor

Bilemiyorum , ben şuan oraya birşey yapamam , panik olurum az daha zaman geçsin diyorum :confused:

Kademe kademe azaltarak bırakacağız demişti doktor. O sırada hastane tipi pompa kiraladık bir yandan her emzirmeden sonra 15'er dk sağıyordum. Emzirdikten sonra önce kaşık biberonla kendi sağılmış sütümü veriyorduk. Yetmezse mama. Bazen emzirme sonrası benim sütümü almayıp direkt mama alıyordu. Sonra kendi kendine azaltmaya başladı mamayı. Kilo alması yeterli seviyeye gelince de doktor keselim dedi

Zaman ne kadar hızlı geçiyor değil mi? Ben hala inanamıyorum doğduğuna ve bizimle olduğuna. Bugün tüp bebek merkezine gittik teşekkür hediyesi bırakmaya. Acayip duygular yaşadım orada da. Bizimki 15. günden itibaren gazlanmaya başladı. Hala mücadeleye devam. Huzurunu çok kaçırıyor. Damla da tam olarak işe yaramıyor. Büyüyerek düzelecekmiş bakalım bekliyoruz. Üç ay sürer diyen de var dört ay sürer diyen de
Valla kuzum nerden nereye gercekten ben de hala inanamiyorum arada agliyorum bakip kizima cok sukur Allah nerde isteyen varsa nasip etsin 🤲 valla napcam sut konusunu bilmem sutum gelio sagincada ama doyurmuo sanirim benimkini bakalim dr ne dicek. Meme ustune 30 cc mama kesmio ondan eminim 😅

Valla kuzum nerden nereye gercekten ben de hala inanamiyorum arada agliyorum bakip kizima cok sukur Allah nerde isteyen varsa nasip etsin 🤲 valla napcam sut konusunu bilmem sutum gelio sagincada ama doyurmuo sanirim benimkini bakalim dr ne dicek. Meme ustune 30 cc mama kesmio ondan eminim 😅
Bizim de öyleydi. Emdikçe zamanla artar muhtemelen. İlk zamanlar güçsüz oldukları için fazla da iyi çekemiorlarmış. Kaslar güçlenince emmesi de güçleniyor. Amin, isteyen ve lagığıyla bakabilecek herkese versin inşallah

Kızlar merhaba bebisi doğanlara hayırlı olsun.
Hepinize kolay gelsin

Sezaryen doğum yapanlara sorum var.
Kanamanız ne kadar sürdü.
Bugün 41. Günüm hala kırmızı şekilde kanamam devam ediyor.
Normal mi bu? Sizin ne kadar sürdü?

Back
X