- 18 Kasım 2015
- 13.592
- 17.099
- 298
- 36
Bu sabah zaten sen benim için hala bebeksin dediMaşallah cnmannen kötülüğünden demiyordur gerçekten bazen dinlenmeye ihtiyacın oluyor kızma anneciğine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah zaten sen benim için hala bebeksin dediMaşallah cnmannen kötülüğünden demiyordur gerçekten bazen dinlenmeye ihtiyacın oluyor kızma anneciğine
Aynen bende öyleyim cnm, valla dinleniyorum ben uyuyamasam da, bazen eşime bırakıyorum oyalıyor biraz o sıra azcık topluyorum etrafı o kadarAy sinirden güldüm okurken. Benim de davlumbazın üstü toz olmuş, ona takmış kafayı. Ben olmuşum davlumbaz, dert mi kalmadı ya? Bulduğum ilk boşlukta uyumak istiyorum, çocuk durmuyor diye uyuyamıyoruz bile. Davlumbaz diyor, toz diyor
Ben toplamıyorum, anneme de toplatmıyorum çünkü çocuk ağlama krizine girince yine elimize geleni önümüze gelen yere fırlatıyoruz. Karışıklığın içinde bir düzen kurduk. Koltukların üstü, park yatak, kendi yatağımız, her yerde bebeğin eşyaları. Umrumda da değil. Beni rahatsız etmiyorAynen bende öyleyim cnm, valla dinleniyorum ben uyuyamasam da, bazen eşime bırakıyorum oyalıyor biraz o sıra azcık topluyorum etrafı o kadar
Misafir gelir diye hallediyorum bende cnm ya yoksa umrumda dğeil benim deBen toplamıyorum, anneme de toplatmıyorum çünkü çocuk ağlama krizine girince yine elimize geleni önümüze gelen yere fırlatıyoruz. Karışıklığın içinde bir düzen kurduk. Koltukların üstü, park yatak, kendi yatağımız, her yerde bebeğin eşyaları. Umrumda da değil. Beni rahatsız etmiyor
Çok geçmiş olsun canım hiç canımızı sıkmayın bileydik olmaz Allah’ın izniyle sen sımsıkı sarıl bebeğine sevgiyle büyüt şifa önce Allahtan bence kalbin en büyük ilacı sevgi. Bak ilacı da varmış zaten. Üzülme ki bebeğim bu dan etkilenmesin.Kızlar bebişin kontrolünde kalp kasında açıklık görüldü. Doktor kendi kendine kapanabilir de kapanmayabilir de deditakip etmek gerekiyormuş, ameliyatlık bir durum yok ama ilaç tedavisi başlanır eğer kapanmazsa dedi, moralimiz çok bozuldu, eşim ağladı hatta. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan iyileşir yavrum, dua edin bize olur mu
![]()
Sağol cnm. İnşallah bizde küçüğe bulsun olmadan atlatırız. Sana da cok geçmiş olsun cnm❣Geçmiş olsun cnm korkma bizim abla da nezle oldu yaklaşmadı pek şimdilik atlattık bu sefer bende alerji başladı burun akıntısı falan rabbim koruyor anne sütü alıyor kuzular bence o bile iyi geliyor bebişlere inşalallah sağlıkla büyütürüz.
Evet bol bol portakal suyu iciriyorum, çok teşekkür ederiZ❣Geçmiş olsun canım. Tam mevsimiyken C vitaminine yüklemin.
Sağol kuzumSağol cnm. İnşallah bizde küçüğe bulsun olmadan atlatırız. Sana da cok geçmiş olsun cnm❣
Evet bol bol portakal suyu iciriyorum, çok teşekkür ederiZ❣
Ay sorma cnm geçen gün dedim bak depresyona sokcan beni diye, bu sabah da gelmiş aygazim kirliymis, dedim onu mu düşünüyorum ben, çocuk uyurken yap nolcak diyo
Emzirebilen arkadaşlar ne mutlu size benim oğlan son 1 haftadır hiç emmiyor, zaten doğduğundan beri çok iştahla emmedi, en son ağızları da pamukcuk olunca bağrış çağrış hiç almıyor, çok üzülüyorum mecbur sağıp veriyorum ve mama devam doktor tavsiyesiyle.
Memeye nasıl alışacak düşünmekten kafayı yicem artık
Elbise ile tartinca 200 gram düşüyor bizim ebe.Biz 3.630 gr doğmuştuk bunun 190 gr 1 haftada vermiştik
Bugün sağlık ocağına gittik 4.800 gr olmuşuz
elbiseleri - bezi çıkartmadan tarttı ama
İri bir bebek dedi, günde 1 kere bazen mama veriyordum daha verme sakın dedi,
Ama gündüzleri çok emiyor doymuyor
60 cc verince rahatlayıp uyuyordu
Saat 18:00 aylık ilk kontrol için dr randevu almıştım bakalım o ne diyecek
Ben misafir kabul etmiyorum. Emrivaki yapıp gelen de bulduğuyla otursun. Yine umrumda değil. Yeterince derdimiz var böyle saçma sapan şeyleri mi düşünelim bir de salla ya sana da yazıkMisafir gelir diye hallediyorum bende cnm ya yoksa umrumda dğeil benim de
Memelerim harab oldu onun yüzünden . Gece gündüz emiyorbir tanesi ilthaplandı diğerini veriyorum sürekli onuda mahvedecek
![]()
bende oyleyim canım, dun dr a gittik, cisli bez sayımız falan çok iyi dedi ama kg alimini beğenmedi,kitaplara gore normal ama pratikte ilerde sorun olabileceğini gösterir dedi günde 2 kez mama ver emzirdikten sonra dedi zaten tok olursa yemez dedi, memede yarim saat tut sonra aglasada al biraz dedi..hep sut olduğu için yeter diyordum ama bi hafta mamayla takip etcez.artık gece kendi uyansın dedi 2 saatte kaldırma ilk haftaları atlatmışsın dedi, birde sut iyice yetsin diye adana yöresinde kaynar adında lohusa şerbeti varmış, günde 1 2 kez iç, 15 dk yuru hergun duş al ve 3 lt su iç dedi
Sağol cnm,sana da geçmiş olsun.geçmiş olsun canım,bendede öksürük başladı![]()
640 gram almışız canım 25.gün, dr 800 alsa iyi olurdu o 100 gr bile önemli dediNe kadardı ne kadar olmuş kilosu canım. Bazı doktorlar kilo takıntılı gibi bazıları çok önemsemiyor. Biz de sarılık olmuştuk mesela ilk hafta oylelikle yüzde on kilo bile kaybetmedi ama o kadar olumsuz konusmustu ki.
canım dr un tarifinde karabiber yok, tarçın,havlıcan,zencefil, zerdeçal, karanfil, yenibahar var bunlardan biri de gaz yaparmiki acabaCanım kaynar çok iyidir evet bizim yöremizde ama şöyle bir şeyi var ben içtiğim gün oğlum gazlandı içinde tane karabiber var başka bahartlarsa var içtiğinde muhakkak üstüne kimyon da iç bebek bu sefer gazlanmasın dolabımda var şimdi korkudan içemiyorum![]()
aynı ben, pertim çıkıyorÇok zor böyle yaşamak , biraz emikliyor sonra da dışarı atıp atıp geri çekiyor ucu , oyuncak etti![]()
sağ olasın canımSağol cnm,sana da geçmiş olsun.
Bazen açlıktan değil, emmek istedikleri için etmiyorlar. Ben emzige alistirdim. Doydugunu anladığım zaman, memeden çekip emzik veriyorum. Çünkü fazla emdiği zaman anında ksuuyor farkediyorum artık boş emiyor:)Kızlar nasılsınızz ? Biz de büyüdük 11 gunluk olduk bileçok güzel bişi bu bebeler yaa ama gerçekten zormuş
benim bebe meme + mama gidio napıyım doymuo benim de içim gidio ağladıkça gün de dört beş veriyoruz dr laf etti ama yetmio süt demekki napıyım oturup ağlıyım mı ? Ağladım onda da bişey değişmedi
şöyle altı ay emzirebilsem başka bi isteğim yok yanii olursa gelirse
bu arada bir göğsüm yara oldu garmastan aldım sürüyorum ve onu sağıyorum 40-50 cc çıkıo ee demekki sütüm de var yani ama doymuyan çocuk doymuo maalesef
![]()
Bi kaç tane cok sevdiğim tanıdığım var cnm onlar gelicek yoksa şimdiye kadar kabul etmedim kimse, bi kaynanam görümcem teyzem geldi, ama haklısın bide iş yapmak için strese giriyorum bazenBen misafir kabul etmiyorum. Emrivaki yapıp gelen de bulduğuyla otursun. Yine umrumda değil. Yeterince derdimiz var böyle saçma sapan şeyleri mi düşünelim bir de salla ya sana da yazık
Ben baktım netten cnm en az 500 gram almalilar ayda, gayet normal boşver den doktoru, her bebek aynı değil, benim oğlum sarıliktan 15 güne kadar kilo bile almadı cok üzüldüm ama napalım her bebek aynı değil ki640 gram almışız canım 25.gün, dr 800 alsa iyi olurdu o 100 gr bile önemli dedi
canım dr un tarifinde karabiber yok, tarçın,havlıcan,zencefil, zerdeçal, karanfil, yenibahar var bunlardan biri de gaz yaparmiki acabakimyonu içiyim yine de canim sağ olasın
aynı ben, pertim çıkıyor
sağ olasın canım