- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
Evet canm sütten geçtiği işin için olur. Ama direk vermek daha etkili oldu bizdrBiz icsek faydası olur mu ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm sütten geçtiği işin için olur. Ama direk vermek daha etkili oldu bizdrBiz icsek faydası olur mu ki
Ayy çok geçmiş olsunBugün canımdan can gitti
6 yaşında ki oğlum servisle geliyor eve
Beni arıyorlar aşağı hemen inip alıp çıkıyorum
Yine aradılar o kadar hızlı indim ki anahtarı içerde unuttum
Minik içerde uyanık, biz dışarda kapıyı aşamadık
Eşimi aradım uzaktaymış hemen basıp geliyorum dedi
Bi yandan çilingirciyi aradım aradıklarımın hepsi en erken 20 dakika da geliriz dedi
İçerden ağlama sesleri gelmeye başladı
O içerde ağlıyor ben dışarda
Babası hemen geleceğim diye kaza yapıp servis aracının aynasına vurmuş Allahtan adamlar umursamayıp devam demişler
Kurban olduğum çok ağladı, 1 saat emdi öyle sakinleşti![]()
Yaa kuzum geçmiş olsun. Okurken benim bile burda canımdan can gittiBugün canımdan can gitti
Bi yandan çilingirciyi aradım aradıklarımın hepsi en erken 20 dakika da geliriz dedi
Babası hemen geleceğim diye kaza yapıp servis aracının aynasına vurmuş Allahtan adamlar umursamayıp devam demişler
Geçmiş olsun Allah a emanet bebelerimizBugün canımdan can gitti
Tane kimyonu kaynamış suya atıp demliyorum 2 3 çay kaşığı veriyorum cnmKimyon tozunu kaynar suya koyup demliyorsun değilmi canım? Ben de o sekilde yapıyorum çayını. Ama hiç bebeğe vermedim. Ne kadar veriyorsun
Çok çok geçmiş olsun canım. Benimde en korktuğum şeyBugün canımdan can gitti
Kurban olduğum çok ağladı, 1 saat emdi öyle çpkbsakinleşti![]()
Alerji durumu dahada kötü zaten. Allah kolaylık versin canımNe yemeliyiz artık bilmiyorum, bide benim paşada alerji sorunu çıktı yicek bişey bulamıyorum artık
Malesef yaSorma ne yiyeceğimizi şaşırdık vallahive hala gazlilar
![]()
Kizlar ben iki hemsireden egitim aldim, ikisi de hem sebzeleri hem de meyveleri mutlaka pisirerek yemelisin dediler, yani meyveler komposto seklinde, sadece muzu normal yiyebilirsin demislerdi. Simdi kis mevsimi, portakal malum mevsimi ama portakal komple yasak. Yesil salata filan yemek yok malesef.Ne yemeliyiz artık bilmiyorum, bide benim paşada alerji sorunu çıktı yicek bişey bulamıyorum artık
Hiç duymamıştım ben çiğ yetmeyeceğini ilk defa duydum gaz mı yapıyormuş acaba ben meyveyi direk yiyorum. Bende tohumunu alayım ya direk tozunu demliyorum çok kötü tadı içmesi çok zor.Kizlar ben iki hemsireden egitim aldim, ikisi de hem sebzeleri hem de meyveleri mutlaka pisirerek yemelisin dediler, yani meyveler komposto seklinde, sadece muzu normal yiyebilirsin demislerdi. Simdi kis mevsimi, portakal malum mevsimi ama portakal komple yasak. Yesil salata filan yemek yok malesef.
Belki cok dikkat edip bu sebzeyi meyveyi cig yeme konusunu atliyor olabilirsiniz, bir ihtimal hatirlatmak istedim
Ben bi de gunde 1 kezkimyon tohumu cayi, 2 kez de rezene iciyorum. Bizi epey rahatlatti. Humana feci gaz yapmisti, onu daha ilk haftadan biraktim.
Allah bize ve yavrulara gazsiz gunler nasip.etsin![]()
Canım rahatsızlığı var mı doktorlar rahatsızlığı yoksa 10 güne kadar normal diyor ama bi takip et bakalım daha çok küçükler en fazla probiyotik verebilirsin bide karnına masajBir de kizim kabiz oldu, tavsiyeniz var mi acaba? Golden goat mama ile 4gun kaka yapmadi. Conformil 1e gecin dedi doktor onda da iki gun oldu halen yapamiyor ama gazi cikiyor
Canım rahatsızlığı var mı doktorlar rahatsızlığı yoksa 10 güne kadar normal diyor ama bi takip et bakalım daha çok küçükler en fazla probiyotik verebilirsin bide karnına masaj
Ben de duymamistim hemsireler diyene kadar, yiyip icmeyi cok severim valla bu donem kabus gibi olduHiç duymamıştım ben çiğ yetmeyeceğini ilk defa duydum gaz mı yapıyormuş acaba ben meyveyi direk yiyorum. Bende tohumunu alayım ya direk tozunu demliyorum çok kötü tadı içmesi çok zor.
Saracoglu tarifinde kimyona bir cay kasigi seker ekleyin demis yanlis okumadiysam. Seker ekleyince bi nebze icebildim ben tadi degistiHiç duymamıştım ben çiğ yetmeyeceğini ilk defa duydum gaz mı yapıyormuş acaba ben meyveyi direk yiyorum. Bende tohumunu alayım ya direk tozunu demliyorum çok kötü tadı içmesi çok zor.
Humana still tea mi gaz yapiyordu? Daha yeni iki kutu siparis vermistimKizlar ben iki hemsireden egitim aldim, ikisi de hem sebzeleri hem de meyveleri mutlaka pisirerek yemelisin dediler, yani meyveler komposto seklinde, sadece muzu normal yiyebilirsin demislerdi. Simdi kis mevsimi, portakal malum mevsimi ama portakal komple yasak. Yesil salata filan yemek yok malesef.
Belki cok dikkat edip bu sebzeyi meyveyi cig yeme konusunu atliyor olabilirsiniz, bir ihtimal hatirlatmak istedim
Ben bi de gunde 1 kezkimyon tohumu cayi, 2 kez de rezene iciyorum. Bizi epey rahatlatti. Humana feci gaz yapmisti, onu daha ilk haftadan biraktim.
Allah bize ve yavrulara gazsiz gunler nasip.etsin![]()
Bana yapti evetHumana still tea mi gaz yapiyordu? Daha yeni iki kutu siparis vermistim![]()
Sikayetvar'da da bu sorunu yasayanlari okudum bu arada, ondan sonra daha emin olmustumHumana still tea mi gaz yapiyordu? Daha yeni iki kutu siparis vermistim![]()