Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide kaynamış suya 1 çay kaşığı kimyon atıp demleyip içermisn? Sanki gaz ağrısı gibi geldi bana meme ile de kavga ediyor diyorsun. Geçen hafta bizde aynı durumdaydik. Hatta neden kinci çocuğu istedim ki diye oturup agladim(tüp bebek)Arabada da super durmuyor ki orada da destekle duruyor. Dunden beri gercekten kendimi anne gibi hissetmiyorum. Hep bagiriyor. Yani uyusun diye ugrasmiyorjm ama bu bagirmak neden. Resmen uzaklastim cocuktan. Dun gece salonda yattim, ilgilenmedim. Arada esim emzirmeye cagirdi. Gecen yil babami kaybettim, dun gece ilk defa ruyamda halama sarilip hungur humgur agladigimi hordum, uyandim aglamaya devam ediyordum. Hayir ben cok rahat kadinim, bebegi de hic bir sey icin zorlamiyorum, sevip oksayip konusuyordum ama icimden hic bir sey gelmiyor, beslemek bile, meme ile de kavga ediyor aglayip bagiriyor. Tam meme yumusuyor, emilecek, genzine kacmayacak duruma geliyor ondan sonra aglamaya, memeyi tutmamaya basliyor. Satilmak da sakinlestirmiyor cocugu.
Bugun 5 saat uyumus yataginda. Yaklasik 2 saatte slingde uyudu. Tum gunku uykusu bu. Oysa kac kisi uyutmaya calistik. Meme problem oluyor, genzine kaciyor diye biberonla sut verdim. Gaz cikardik. Alt degistirdik. Yetmedi iki kez yikadim. Yuruyuse cikardim temiz hava aldirdim.
Yarin itibariyle sut urunlerini kesecegim ama bir yeri agriyor gibi degil daha cok uykusuzlugun verdigi sinir gibi
O hırıltı balgam mıymış ya? Bizimkinde de ara ara boğazında bir şey var gibi hırıltı oluyor. Bir türlü çözemedik nereden geldiğiniKızlar herkese merhaba brnim velet yüzünden eskisi gibi yazamıyorum maalesef tam giriyorum başlıyorum okumaya benimki de ağlamaya başlıyo.
1 haftadır burnu tıkalı hırıltılı nefes alıyo. Dra. Götürdük bol bol serum fizyolojik damlay dedi aspiratör önermedi kılcal damarlara zarar verebilir mişiz daha çok küçük dedi.
Balgam varmış kusarak ya da kakasıyla atacak korkma dedi. Benim gibi yaşayan varsa diye yazayım istedim.
Gaz sancımız hala devam ediyor ama hem biraz büyüdüğü için hem de biz nasıl yardımcı olacağımızı öğrendiğimiz için çpk şükür eski uzun ağlama nöbetleri bitti.
Öyleymiş canım biz ciğerlerde bişey var diye korktuk da dra gittik çok şükür bişey yok sadece balgam dedi dr. Bugün 1 hafta sonra tekrar gittik boğaz falan temizlenmiş ama serum fizyolojik bol bol sık dediO hırıltı balgam mıymış ya? Bizimkinde de ara ara boğazında bir şey var gibi hırıltı oluyor. Bir türlü çözemedik nereden geldiğini
Biz de serum fizyolojik sıkıyoruzÖyleymiş canım biz ciğerlerde bişey var diye korktuk da dra gittik çok şükür bişey yok sadece balgam dedi dr. Bugün 1 hafta sonra tekrar gittik boğaz falan temizlenmiş ama serum fizyolojik bol bol sık dedi
Bizim de aynıydı. Neler denemedim ki. Alerji spreyler okyanus su spreyleri vicks serum fizyolojik..Hayırlı geceler kızlar bebeğim 33 günlük burnu tıkalı sanki göğsü hırıltılı yavrumun gece zor nefes aliyo sanki demin fizyolojik su şırınga ile burnuna sıkıp ters çevirdim biraz aktı içindeki ama hepsi geçmedi sanki az da olsa rahatladı uyudu hemen. Yapabileceğimiz başka biseyler varmı bieln varmı doğal olarak ne yapılabilir
Ay allah yardımcın olsun. Bizim geçirdiğimz atağı bir Allah bilir bir ben. Annem de gitmişti iğrenç bir 2 hafta geçirdim. Ağlamaktan helak oldum sütüm kesildi. Şimdi yine 2. Atak geçiriyoruz gibi bende derman kalmadı. Belim kollarım ağrıyor göğüslerim biryandanKızlar bu atak haftaları doğduğu haftaya göre değişiyor mu ? Öyle bir gece gecirdik ki tüm vücudum ağrıyor![]()
Benım ki sabah 6 dan beri ayakta. En son banyo yaptırıp mamasını içirip uyuttum. Çok hareketli ve hırçın bi bebek . Nasıl baş edicem bilmiyorumHepimiz zor bi gece geçirmişiz kızlar ya benimkide sabaha karşı uyandı delirdi cok zor uyuttum ya azcik kakasını yaptı da rahatladı
Kızım 5. Haftasında yaşadı atak dönemini. Çok zor 1 hafta geçirdik,aşırı zordu. 38+5 te doğdu.Kızlar bu atak haftaları doğduğu haftaya göre değişiyor mu ? Öyle bir gece gecirdik ki tüm vücudum ağrıyor![]()
Bunların tüpüne bir şey mi kattılar acabaBenım ki sabah 6 dan beri ayakta. En son banyo yaptırıp mamasını içirip uyuttum. Çok hareketli ve hırçın bi bebek . Nasıl baş edicem bilmiyorum![]()
Ne bileym canım ya artk ben de böyle düşünmeye basladımBunların tüpüne bir şey mi kattılar acaba![]()
Ben de hamilelikte çok sıkıntı yaşadım. 34. haftada gelmeye kalktı. 36+5'e kadar zor tuttular içeride. Hala çok sabırsız ve sinirli. Aynı şekilde hep gezmek istiyor ama kıyafetlerinin çıkarılmasından, bez değişmesinden nefret ediyor buNe bileym canım ya artk ben de böyle düşünmeye basladımhiçmi durmaz bi çocuk. Karnımda da aynıydı. Çok zorladı beni. Erkenden sabredemeden doğdu zaten. Ağırlaştıkça taşımak zorlaşıyor ve kendini surekli kaskatı yapıyor. Sürekli gezmek istiyor . Altı açık durmak istiyor şimdiden
![]()
Hemen hemen benzer şeyler yaşıyoruz. Altını değiştirmek istememesi güvende hissetmediğindenmiş. Buzuki orhanın kolik müziğini açıyordum ben bezini değişeceğim zaman yada soyacağım zaman daha sakin oluyordu. Şükür ki alıştı artık bezini değiştirmeme. Ama uykudan uyanır uyanmaz değiştirirsem baslıyor çığlığı basmayaBen de hamilelikte çok sıkıntı yaşadım. 34. haftada gelmeye kalktı. 36+5'e kadar zor tuttular içeride. Hala çok sabırsız ve sinirli. Aynı şekilde hep gezmek istiyor ama kıyafetlerinin çıkarılmasından, bez değişmesinden nefret ediyor bu
Ayni sekilde. Ben de cok peynir severim. Arada acikinca bir dilim ekmege krem peynir ve zeytin ezmesi surerdim mesela. Bir de yulaf yiyordum ara ogun olarak acikinca. Badem sutu hazirlayayim bari dedim yulaf icin.Sarılmak bizimkini hiçbir zaman sakinleştirmedi. Bangır bangır makine sesleri açıyoruz Youtube'dan. O olmazsa Kolik müziği. O olmazsa dizlere yatırıp sallama, kucakta oda oda gezip çeşitli renk ve parlaklıklarda ışığa maruz bırakma, biraz yüz yıkama. Arabaya indiğimiz an uyuyor normalde. Hareket ettiği sürece uyuyor, durunca uyanıyordu. İki gün önce doktora gittiğimizde ilk defa arabada da huzursuzdu. Deliksiz uyuyamadı. Allah kolaylık versin. Ben de annem burada kaldığında ona güveniyordum. Tiz çığlıklar attığında kafam uyuşuyor bir süre sonra. Anneme bırakıp başka odaya geçiyordum. Şimdi gündüz geliyor. Eşime de güvenip bırakamıyorum. En ufak bir şeyde bana sesleniyor. Şimdi yeni icat çıktı. Gaz çıkarmak için omzumuza yatırınca ya da bezini değiştirirken ıkınıyor o sırada kusuyor. Zaten sürekli ıkınıyır acı çekiyor ben karşısında mahvoluyorum artık ne yapacağımızı şaşırdık. Emzikten de süt gelmediğini anlıyor iki saniyede atıyor
Ya bu korkunç bir şey değil mi? Dün ilk gündü ve ben daha ilk günün başında çok zorlandım. Resmen temek beslenmem süt ve süt ürünleri üzerine kuruluymuş. Ne kadar devam edebilirim bilmiyorum. Yiyecek bir şey bulamıyorum
Iceyim kimyon da, almis, hazirlamistim hamileyken. Bugun biogaia da vermeye basladim bakalim onun da faydasini mi gorecegiz zararini miBide kaynamış suya 1 çay kaşığı kimyon atıp demleyip içermisn? Sanki gaz ağrısı gibi geldi bana meme ile de kavga ediyor diyorsun. Geçen hafta bizde aynı durumdaydik. Hatta neden kinci çocuğu istedim ki diye oturup agladim(tüp bebek)
Kimyon içmeye baslayinca sakinleşti kızım.
Bebeği hergün yıkamalı mıyız?Ayni sekilde. Ben de cok peynir severim. Arada acikinca bir dilim ekmege krem peynir ve zeytin ezmesi surerdim mesela. Bir de yulaf yiyordum ara ogun olarak acikinca. Badem sutu hazirlayayim bari dedim yulaf icin.
Gecen hafta hertyrlu kosulda uyuyordu. Simdi ne arabada deliksiz uyuyor ne slingde. Emzirirken oksuyorum, eliyle itiyor. Dun gece saatlerce bagirdi. Bizde bebegi sallayan besik var. ureticisi diyor ki bebegi temizleyin, doyurun, gazini cikartin koyun besige besikte uyumayi ogrensin. Bebek agladikca besik salliyor ve beyaz gurultunun cesit ve dozunu degistiriyor. Eger 2 dakika bebek kesintisiz aglarsa calismayi durduruyor ve bebegin size ihtiyaci var diye uyari veriyor. Dun bu uyariyi bize 3 defa verdi. Bitmiyor begirmasi.
Iceyim kimyon da, almis, hazirlamistim hamileyken. Bugun biogaia da vermeye basladim bakalim onun da faydasini mi gorecegiz zararini mi
Bizim de böyle olmustu o dönemler çok sıcaktı evimiz hemde battaniyeye sarıyorduk annem yüzünden. Sıcaktansa 3. Günde geçiyor.Sizce bu sicaktan isilik mi yoksa alerji mi?Eki Görüntüle 3029761
Benim oğlumun da boğazı böyle olmuştu sıcaktan. İsilikti sabunlu suyla sildim bi de sudokrem sürdüm 2 güne geçti ama çok var vücudunda kıyamam bi dra görün istersen. Tahminim sıcaktan ama canımSizce bu sicaktan isilik mi yoksa alerji mi?Eki Görüntüle 3029761