Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah geçmiş sayfaları çok okuyamadım. Rabbim acil şifa versinEvet Bursadayim, Yıldırım doruk anlamadı aslında oraya götürüyodum ben oğlumu ama artık göresim yok orayı, hayat hastanesindeyiz şuan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah geçmiş sayfaları çok okuyamadım. Rabbim acil şifa versinEvet Bursadayim, Yıldırım doruk anlamadı aslında oraya götürüyodum ben oğlumu ama artık göresim yok orayı, hayat hastanesindeyiz şuan
Ben de hayat hastanesine gidiyorum doğumumu da orda yaptım zaten , erol bey çocuk doktorumuz. Acile gidelim mi diye sordum kendisine, yarın sabah için çağırdı. İnşallah Rabbim size de şifa versinEvet Bursadayim, Yıldırım doruk anlamadı aslında oraya götürüyodum ben oğlumu ama artık göresim yok orayı, hayat hastanesindeyiz şuan
Ben 58le hamile kalıp 64le doğum yaptım.Bende 9ökilo verdim 7 kaldı o da gitmiyor ama yediğim halde de almıyorum sanırım emzirme den dolayı almıyorum. Diyet yapacaktım eşim kızdı hazır emziriyorsum ne diyeti dediçünkü yemeyince süt olmuyor bende. Kızım emmediği için bunda daha önem veriyor galiba. Birde doğum yapan bir arkadaşım konuştuk bebeği 9 aylık belli bir dönemden sonra istemsizce kilo veriyorsun dedi o da önce benşm gibi olmuş şimdi hamile kaldığı kilodan da azmış
Bronşit başlangıcı malesef cnmGeçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah geçmiş sayfaları çok okuyamadım. Rabbim acil şifa versin![]()
İnşallah bişey yoktur sizin cnm, amin inşallahBen de hayat hastanesine gidiyorum doğumumu da orda yaptım zaten , erol bey çocuk doktorumuz. Acile gidelim mi diye sordum kendisine, yarın sabah için çağırdı. İnşallah Rabbim size de şifa versin
Cok güzel vermişsin cnm ilk haftalar, yediğin için mi aldın kiloBen 58le hamile kalıp 64le doğum yaptım.
Doğumdan sonra birkaç hafta içinde 55 oldum. Şuan 60 oldum yine.
Sütüm yok diye artık emziremiyorum ondan dolayı almaya başladım galiba üzülüyorum. Ne güzel bayağı vermiştim.
O zaman daha çok yiyordum aslında ama anlayamadım.Cok güzel vermişsin cnm ilk haftalar, yediğin için mi aldın kilo
O donem hangi donem acabaBende 9ökilo verdim 7 kaldı o da gitmiyor ama yediğim halde de almıyorum sanırım emzirme den dolayı almıyorum. Diyet yapacaktım eşim kızdı hazır emziriyorsum ne diyeti dediçünkü yemeyince süt olmuyor bende. Kızım emmediği için bunda daha önem veriyor galiba. Birde doğum yapan bir arkadaşım konuştuk bebeği 9 aylık belli bir dönemden sonra istemsizce kilo veriyorsun dedi o da önce benşm gibi olmuş şimdi hamile kaldığı kilodan da azmış
Yüz üstüne koyduğumda elleriyle üzerine kalkamıyor. Kafasını kaldırıyor dik tutuyor. Kucağımda da kafası hep dik sopa yutmus gibi. Bencede her cocuk aynı değildir mesela uygulamada 2. Ayın sonunda olan becerileri oğlum daha 1 aylıkken yapıyordu. Bazı şeyleride hala yapmıs değil. Kafaya takma bence canımİlk oğlum 2 haftalık iken kafasını tutup 1 aylıkken ellerinin üzerine kalkabiliyordu
Bu 50 günlük oldu hala kafasını tutamıyor
Karnın üzerine koysam ağız üzeri kalıyor
Bana normal, her çocuk aynı değil gibi gelsede
Annem ısrarla doktora götür bu niye durmuyor
Neden çok gevşek diyip duruyor
Sizde durumlar nasıl![]()
Anladım canım. Ben çok abandım çok yedim yağlı şeyleri. Ne güzel vermiştim kilo doğumdan sonra göbeğim bile gitmişti. Şimdi resmen şiştimBende 9ökilo verdim 7 kaldı o da gitmiyor ama yediğim halde de almıyorum sanırım emzirme den dolayı almıyorum. Diyet yapacaktım eşim kızdı hazır emziriyorsum ne diyeti dediçünkü yemeyince süt olmuyor bende. Kızım emmediği için bunda daha önem veriyor galiba. Birde doğum yapan bir arkadaşım konuştuk bebeği 9 aylık belli bir dönemden sonra istemsizce kilo veriyorsun dedi o da önce benşm gibi olmuş şimdi hamile kaldığı kilodan da azmış
Cok geçmiş olsun canım Allahtan farkettiniz başüstü tedavi olacak kuzu.Aynen cnm öyleymiş ama yatista yapıcaz rahatlicak dediler, valla 10 günlük civarıyken burun tıkanıklığıyla başladı bi türlü geçmedi geçiyor gibi oldu yine başladı, evde buhar yaptım serum fizyolojik herşeyi denedim ama olmadi, ara ara emerken tıkanıyordu, geçen gece cok tıkandi nefes alamadı götürdük acile, bişey yapamayız serum fizyolojik le açın dedi, acmamiza rağmen yine tıkandı emerken, baska hastaneye götürdük, burda muayenede ve röntgende çıktı, baska bi belirtisi olmadı
Çok geçmiş olsun canımBronşit başlangıcı malesef cnmAmin ins
Çok geçmiş olsun canım.. senin ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.. biz bile en basiti, oğlumuz geçen kabız olduğunda, eşimle o kadar modumuz dusmustuki bütün keyfimiz kaçmıştı.. evde resmen matem havası vardı.. Annelik çok meşakkatli.. candan öte satıyorsun evladını.. ins en kısa sürede atlatır ve eski sağlığına kavuşur...Cok sagol cnm cok zormuş, insanın içi gidiyor, agla agla canim çıktı ya öyle zor damar yolu açtılar kibide kan aldılar mahvoldu oğlum delik deşik yaptılar
Belki de sağlıklı beslendiğin için gitmiştir, bende su sıra abur cubura sardım çıktı hemen göbeğimO zaman daha çok yiyordum aslında ama anlayamadım.
Gerçi o ara daha düzgün besleniyordum.
Bu ara yine abur cubur ve ağır beslenmeye başladım. Mutlaka onun etkisi var.
Cok sagol cnmÇok geçmiş olsun canım![]()
Gerçekten öyle ağladım durdum, mutsuzduk bizde, amin inşallah..Çok geçmiş olsun canım.. senin ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.. biz bile en basiti, oğlumuz geçen kabız olduğunda, eşimle o kadar modumuz dusmustuki bütün keyfimiz kaçmıştı.. evde resmen matem havası vardı.. Annelik çok meşakkatli.. candan öte satıyorsun evladını.. ins en kısa sürede atlatır ve eski sağlığına kavuşur...![]()
Öyle cnm doktor da öyle dedi, cok erken farketmissiniz dedi, amin inşallah burdaki bebekleri gördükçe bende dedim Allah beterinden korusun, cok var ateşi çıkan, ağlayıp duruyorlar gece boyuCok geçmiş olsun canım Allahtan farkettiniz başüstü tedavi olacak kuzu.
Rabbim beterinden korusun insallah.
Üzülme canım bende kızımı emziremedi kilo aldım ama hepsini verdim hatta hamile kaldığım kilonun altına düştüm spor yaptım vs. Bebekler biraz büyüsün diyet yaparız Burda beraberBen 58le hamile kalıp 64le doğum yaptım.
Doğumdan sonra birkaç hafta içinde 55 oldum. Şuan 60 oldum yine.
Sütüm yok diye artık emziremiyorum ondan dolayı almaya başladım galiba üzülüyorum. Ne güzel bayağı vermiştim.
Çok çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda ilerlemeden atlatırBronşit başlangıcı malesef cnmAmin ins
Valla kayınvalidem 6 aydan sonra diyorO donem hangi donem acaba![]()
Emzir cnm bol bol vericez hepsini zaten kilolarınAnladım canım. Ben çok abandım çok yedim yağlı şeyleri. Ne güzel vermiştim kilo doğumdan sonra göbeğim bile gitmişti. Şimdi resmen şiştim![]()
Sağol cnm inşallahÜzülme canım bende kızımı emziremedi kilo aldım ama hepsini verdim hatta hamile kaldığım kilonun altına düştüm spor yaptım vs. Bebekler biraz büyüsün diyet yaparız Burda beraber
Çok çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda ilerlemeden atlatır
Valla kayınvalidem 6 aydan sonra diyorçocuk güçlrnip memeyi çok çektikçe kilon kalmaz diyor. Ki yiyip almayınca inanasım geliyor buna
Emzir cnm bol bol vericez hepsini zaten kiloların