2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benm sürekli kucağımda. Sabah beraber yatıyorduk ağlayarak uyandı. Emzricem ama inanılmaz sıkışığım wc ye gtmem gerek. İmkanı yok susmadı. 30 saniyede yapmAya çalıştım resmen. Kucağıma aldğmda nefesi gtmişti ağlamaktan. Artık kafayı yememe az kaldı
Ben de sabah altıma yapacaktım. Bu gece 2.40'tan beri hiç uyumadık gibi bir şey. Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum. Emdi emdi uyumadı. Kıvrandı, ık mık sabaha kadar. Şimdi dizime yatırdım sallıyorum ancak öyle uyuyor. Onda bile sıçrıyor uyanıyor 1-2 vızıldanıyor, geri uyuyor. Sabah aç karna tiroid ilacı aldım. Kahvaltı olarak su içtim. Böyle bakalım nereye kadar

Bu arada ben de sanırım 54. gün regl oldum. Seninkine erken değil mi demiştim ama cidden ne kadar erken ya

Merhaba arkadaşlar ,mayıs annesi olarak son eksiğim lohusa çayı.Normalde 2.çocuğum ama üstünden zaman geçti o yüzden güncel çayları bilmiyorum, en cok beğendiğiniz çay hangisi oldu acaba?
Lactamil kuş burnulu çay, hipp stell tea, humana rezene ve lactamil sütlü toz karışım bunların hepsini hala kullanıyorum miktarlarını azalttım sadece. En sevdiğim de lactamil kuş burnulu olan tadı şahane. Bunlara ek olarak solgar süt arttırıcı hap almıştım onuda ara ara içiyorum böyle işte 🤗

Benm sürekli kucağımda. Sabah beraber yatıyorduk ağlayarak uyandı. Emzricem ama inanılmaz sıkışığım wc ye gtmem gerek. İmkanı yok susmadı. 30 saniyede yapmAya çalıştım resmen. Kucağıma aldğmda nefesi gtmişti ağlamaktan. Artık kafayı yememe az kaldı
Benimki bu ara emmek de istemiyor pek, 2-3 gün önce daha çok sütüm vardı bitiremeyince hop azalışa geçtiler 🥴 vallahi bıktım çoğaltacam diye neler yapıyorum bu seferde oğlan emmiyo tam delirmelik gerçekten

Benimki bu ara emmek de istemiyor pek, 2-3 gün önce daha çok sütüm vardı bitiremeyince hop azalışa geçtiler 🥴 vallahi bıktım çoğaltacam diye neler yapıyorum bu seferde oğlan emmiyo tam delirmelik gerçekten
Canım ben sürümün az olduğunu hissettiğim günlerde sağıyorum biraz yanmaya çalışıyorum sütüm tekrar çoğalıyor bir dene istersen

Bencede ya verilmiyor valla,bende okudum hep 10 kilo gider diye ama 5 gitti benden de
6 aydan sonra gider belki çokça amin 🙏😂😂 ben ilk hamile kalırkende fazla kiloyla hamile kalmıştım mayısta hamile kalıcağımı düşünmüyordum hiç kaza kurşunu oldu sıpa 😂 70 kiloyum 55 olmam lazım ortalama boyuma göre 😂

Günaydın...
Bizim bebeler mi cok ters ve huysuz,bizler mi beceremiyoruz?
Bende cok fena cikmazlardayim, duzelecegi yerde iyice bozuluyor hersey..
Bence kış bebekleri olduğu için bizimkiler huysuz kuzenim ve arkadaşım haziranda doğum yaptı ikiside hiç sıkıntı çekmedi

Ben de sabah altıma yapacaktım. Bu gece 2.40'tan beri hiç uyumadık gibi bir şey. Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum. Emdi emdi uyumadı. Kıvrandı, ık mık sabaha kadar. Şimdi dizime yatırdım sallıyorum ancak öyle uyuyor. Onda bile sıçrıyor uyanıyor 1-2 vızıldanıyor, geri uyuyor. Sabah aç karna tiroid ilacı aldım. Kahvaltı olarak su içtim. Böyle bakalım nereye kadar

Bu arada ben de sanırım 54. gün regl oldum. Seninkine erken değil mi demiştim ama cidden ne kadar erken ya
Ne güzel olmuşsun canım ben daha olmadım

Dönemsel de olabilir belki ama gündüzleri çok kısa uyuyor yani 5 dakikanın altında. Bir türlü uykuya dalamıyor. Bizde sütün hızlı gelme sıkıntısı olduğu için bence biberonda düzenli güzel süt gelince çocuk hava yutmadan güzelce karnını doyurdu ve uyudu.

Bu sabah emzirdim. Çocuk saatlerce kustu. En son emzirmeden emzikle uyuttum midesi dinlensin diye.
Kuaföre bile gidemiyorum ben korkudan durmucak bebek diye 2 ay oldu kendimden nefret eder oldum

Günaydın...
Bizim bebeler mi cok ters ve huysuz,bizler mi beceremiyoruz?
Bende cok fena cikmazlardayim, duzelecegi yerde iyice bozuluyor hersey..
Ben de böyle açmazda ve beceriksiz hissediyorum. Bir de teşhisi netleşemeyen dışkı problemi var üstüne tuz biber
Ne güzel olmuşsun canım ben daha olmadım
Çok erken ama ya. Ben birkaç ay olmam diye bekliyordum
Kuaföre bile gidemiyorum ben korkudan durmucak bebek diye 2 ay oldu kendimden nefret eder oldum
Kuaför bayağı uzak bir yer. Ben evdeki banyoya zor giriyorum

Yalaaaan. Doğumda 6 kg vermiştim dünyalar benm oldu. Tekrar geri aldım hepsini üstelik karnımda bebekte yok yağ olarak geri döndü bana. Emziren kilo verir olayı herkeste geçerli değil bence
Doğurup incecik olup süslenip püslenip gezen kadınlar nasıl öyle oluyor yahu .Ben evde bile rahat değilim , göbekten çocuğu zor tutuyorum , meme uçları da aşırı hassas . Bu enerjiyi , ışığı nerden buluyorlar :silah:

Ben de sabah altıma yapacaktım. Bu gece 2.40'tan beri hiç uyumadık gibi bir şey. Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum. Emdi emdi uyumadı. Kıvrandı, ık mık sabaha kadar. Şimdi dizime yatırdım sallıyorum ancak öyle uyuyor. Onda bile sıçrıyor uyanıyor 1-2 vızıldanıyor, geri uyuyor.
ten teması yapıyor musunuz? Ben özellikle gecenin bir yarısı uyandığında çok faydasını görüyorum. Uyuyunca giydirmek zor geldiği için sadece üst bodysinin çıtçıtlarını açıp kendi ön düğmelerimi açarak karnını karnına dayıyorum. Bizimki uçak kabin sesinde sakinleşiyor onu açıyorum. Öyle sakinleşip uykuya dalıyor üzerimde. yoksa saatlerce uyanık kalıyor.

Benimki bir de çok emince kusuyor. O yüzden emzik veriyorum çünkü kusunca huzursuz oluyor. Ama emzirmeyi azalttığım için sütüm azaldı sanırım.

Beyaz gürültüsü , Mozart etkisi , klasik müziği falan hepsi etkisiz sanırım . Akşam beni çıldırmış görünce babası kızı aldı kucağına açtı Trakya havalarını gezdiler hopladılar sustu bizimki saatlerce. Sabahta ben açtım karşısında oynadım , susup beni izledi sonra açık bırakıp gittim durdu dinledi tek başına , uzun zamandır ilk defa 1 de değil 10 buçukta kahvaltı ettim .

Benim kız bizim kanlardan almış tam Trakyalı göbecikçi olmuş şimdiden :halay:

Beyaz gürültüsü , Mozart etkisi , klasik müziği falan hepsi etkisiz sanırım . Akşam beni çıldırmış görünce babası kızı aldı kucağına açtı Trakya havalarını gezdiler hopladılar sustu bizimki saatlerce. Sabahta ben açtım karşısında oynadım , susup beni izledi sonra açık bırakıp gittim durdu dinledi tek başına , uzun zamandır ilk defa 1 de değil 10 buçukta kahvaltı ettim .

Benim kız bizim kanlardan almış tam Trakyalı göbecikçi olmuş şimdiden :halay:

😂😂😂 Ay bu super, ben de denicem. Kiz halaya ceker derler, eger cektiyse tam göbekci kızan olur bizimki de 🙈

Bu arada cozum bulmana da ayrica sevindim ❤️🐤

😂😂😂 Ay bu super, ben de denicem. Kiz halaya ceker derler, eger cektiyse tam göbekci kızan olur bizimki de 🙈

Bu arada cozum bulmana da ayrica sevindim ❤️🐤
Dene valla , geçici çözüm değildir umarım :21: Bir de akşam yemekten sonra gittim yattım bir saat bugün daha iyiyim . Zırt pırt uyandır diyen doktoru da dinlemedim gece , başka bir doktor var internette okuduğum onu dinledim bir de annemi . Bebeği uyandırmayın o kendisi acıkınca zaten haber verir diyor , bıraktım hiç dürtmedim kendisi beni uyandırdı .

Ben de böyle açmazda ve beceriksiz hissediyorum. Bir de teşhisi netleşemeyen dışkı problemi var üstüne tuz biber

Çok erken ama ya. Ben birkaç ay olmam diye bekliyordum

Kuaför bayağı uzak bir yer. Ben evdeki banyoya zor giriyorum
Benimde banyo durumu öyle zor giriyorum ondan kuaför hayal 😔

Kızlar mrb. Ben 2 martta doğum yaptım. Sütüm az olduğundan önce emzirme sonra günde 4 kez 40 cc mama veriyoruz. İlk hafta kontrolde kilo kaybı yoktu. İkinci hafta 200 gr almış oğlum. Günde 5 kez cisli bezi de oluyor. Sütümü sağınca 10 cc anca çıkıyor. Siz gün içinde hangi yemekleri yiyorsunuz?

Back
X