Iylu bitmesiymiş cnm bu benim oğlanı da vurdu bugün ilk defa uyudu daha o da banyo yaptırdım az önceki fotoda ki gibi yatarak emzirdim uyudu beşiğe attım uyanır gibi oldu dönencenin titreşimini açtım kalktım 15 dk da yemek koydum pilav yaptım. Geldim ki uyanacak gibi tekrar titreşim verdim az dinlenem 16+0 oluyoruz yarın 19. Haftaya kadar sürmez inşallah işten gelip birde yan gelip yatıp paşayı emzircem üstüne birde kızım var yemek bekler okuldan gelince pyunister dersleri var. Var da var yanieşimin gelmesini dört gözle bekliyorum valla şu an bugünüm pert geçti.
Benimki kel oğlan birde sarı bizden nasıl sarı doğdu bu çocuk anlamadım ben siyah saçlı eşim esmer

Tam dalmadan kalkmadım cnm yarım saat öyle yattık sonra beşiğe bırakıp yemek falan yaptım şimdi de tilki uykusu gibi gözü yarı açık. Az önce bu uyku gerilemesinin sonunda ne olacağını okudum biraz iyi geldi oturmaya başlayabilirmiş bazı bebeklerin dişleri belirleşebilirmiş elini nesnelere uzatabilirmiş tek dileğim şu sadece 19. Haftaya kadar sürmesin çünkü 3 hafta var