- 19 Mayıs 2022
- 511
- 767
- 53
- 40
Tüm gün maskeyleyim maskeli emziriyorum ama bizimki kucakta hoplatarak emdiği için gücüm yetmiyor şuanda hoplatmaya. Dün kan testi yapıldı çok şükür bir şey çıkmadı oğlumdasak_ran çok geçmiş olsun canım. benim kız 10 günlükken ablam ve yegenlerim geldi ziyaretime. bizde kaldılar hepimiz içiçeydik. geldikleirnin iki gün sonra yeğenlerim ateşlendi ertesi gün hastaneye gititler geldiler geldikleirnde bir yeğenim kızımı severken yanlışlıkla yüzüne hapşurdu. 1 saat sınra covid sonucu geldi yegenlerimin pozitif. bzi test yaprırmadık ama ardından annem ve eşim hastalandı büyük ihtimal covid oldular onlar da ben ve kızımda hiç belirti olmadı hamileyken 2 biontech olmama bağladım ben. aşı olmuş muydun. ama en güzel antikor süt tabii ki bol bol emzir. bebekler kolay atlatıyor biliyorsun ve maskeyle emzirmeye calış. biran önce geçsin gitsin inşallah.
Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. İnşallah N Neal sen de güzel haberlerle gelirsin. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin gerisi halloluyor ..