• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İyi bari ya siz bizden öndesiniz. Senin bebişe de öyle dediyse çok da şart değil demek ki. Ben böyle azar azar devam edeyim

Hey maşallah. 15 günde 235 gr almış bizimki

Bizimki ilkini 3 biterken oldu da ondan kafam kurcalandı

546 kere sordum adama. Hepsinde bir yaşını bekleyelim dedi
Benim sıpa memeden inmiyor canım ondan herhal çok aldı kiloyu

Ne kadar koyuyoruz sirke , bebeğe verilebiliyor mu ?

Emerken o bakıp sırıtmalar :KK68: ama bizi böyle kandırıyorlar işte , anca buzdolabıyız :KK12:
Ay ben konuya Mart anneleri den atliyorum ama yarım limon suyuyla ya da yarım çay bardağı yoğurt katarak da kestirebilirsiniz sütü. Ben hep yarım limonla keserek yapıyodum 1 litre süte 😅

Merhaba herkese.ozellikle iki cocuklulara sormak istiyorum.kiyas yapıyormusunuz. Ben cok.yapiyorum .kızım böyle ağlamazdı kızım uyurdu gibi gibi.herkes tecrubelisin diyor ama ben sudan çıkmış balık gibiyim. Bide şöyle bisey oluştu ben de.2 hafta kayinvalidegil geldi kaldi.hic yardım etmedi ne cocuk ne ev işi konusunda sadece gezdiler.ne zaman çocuğu alsa durmuyor deyip geri verdi.artik ben de bebegim hiç durmadan bir bevek gibi düşünüyorum kimseye bırakamıyorum sanki.kinse de durmayacak gibi geliyor.kendi annem bile bakamazmis diye düşünüyorumve hep bebegimde bir sorun arıyorum.sadece ben mi böyleyim depresyon mu bu.
kıyas yapıyorum tabii küçük arabada uyumuyo büyük uyurdu. büyük gazlıydı bu degil. ama bunu kötü birşekilde yapmıyoruz ki ikisi de bizim çocugumuz. her çocul farklı valla aynı anneden de olsa tamamen kendi mizaçlarıyla geliyorlar dünyaya.ben birilerinde durmasını çok isterim o yuzden fırsat buldukça halasına babanesine herksin kucagına veriyorum. bazen yadırgayıp aglıyor bazen de keyfi yerinde.
sen çok yardımsız kalmıssın canım yıpranman sıkılman çok normal. yardımcı olabilecek başka kimse yok mu

Ay ben konuya Mart anneleri den atliyorum ama yarım limon suyuyla ya da yarım çay bardağı yoğurt katarak da kestirebilirsiniz sütü. Ben hep yarım limonla keserek yapıyodum 1 litre süte 😅
Olsun kardeş bizim de yarımız şubat görünümlü ocak annesi zaten

Peynir tariflerinizi anlattığınız mesajları şöyle okuyorum

Kızlar oğlumu 2ç bir Dr a götürdüm yazmıştım hasta olunca ona da menenjit aşısını sordum 1 yaşından sonra tek doz yeter dedi 🤦‍♀️ halbuki diğer Dr 3 doz demişti aklım karışık siz ne yaptınız
Canım menenjit aşısının bir çok çeşidi var, dozları da değişik o yüzden, bazısı 2 doz bazısı tek bazısı 3. Doktor bize açıklarken menenjit görülme oranlarına göre anlattı, mesela bi aşı menenjitin farklı bir varyantı için yapılmışken, diğeri başka bir varyantı için yapılmış. Bölgenizde görülme olasılığı en yüksek olan varyant hangisiyse ona görenyapılıyormuş aşı çeşidi. O sırada Kızım ağlarken dinleyebildiğim kadarıyla anlattım, doktorunuza sorun yine de

Olsun kardeş bizim de yarımız şubat görünümlü ocak annesi zaten

Peynir tariflerinizi anlattığınız mesajları şöyle okuyorum

Amannn ilk çocukta peyniri kendim yapayım diyosun .ikincide 6 ayı doldurdu Adana dürüm gomebilir diyosun 😅

Benim oğlumun da o kadar durma ihtimali yok diye direk cektirdim o olmasa belki yaptırirdim bende, bide beceriksizdi ki dişçi ay hiç sevmedim kızı ya, korkuyorum ilk kez geldim diyorum insan bi rahatlatır bide ozele gittik sözde
Benimde gitmem lazım hamileligimi ilk öğrendiğim gün disim kırıldı hala duruyor 🙈 gecmis olsun canım tekrar gerek kalmaz inşallah
Sağol cnm

Bende ilkinde rahattım anne sütü almayınca ek gıdaya erken geçmiştik bunda heves ediyorum ama hem iş hem ev hem de kızım ne kadar giderse 😂

Ben yapamam da vakit yüzünden alıcam temiz ürün bulunca 🥰

Ben Limonla kesiyorum cnm süt falan kesilmiş olduğunda kayınvalidem de çökelek yapmak için kaynayan site yoğurt katıyor
Yoğurt hiç duymamıştım bende deneyim
Kızlar oğlumu 2ç bir Dr a götürdüm yazmıştım hasta olunca ona da menenjit aşısını sordum 1 yaşından sonra tek doz yeter dedi 🤦‍♀️ halbuki diğer Dr 3 doz demişti aklım karışık siz ne yaptınız
Bizim Dr menenjit ağır bir aşı o yüzden 1 yaşından sonra öneriyorum dedi dozunu falan hatırlamıyorum onu sonra konuşuruz demişti sanırım

Benimde gitmem lazım hamileligimi ilk öğrendiğim gün disim kırıldı hala duruyor 🙈 gecmis olsun canım tekrar gerek kalmaz inşallah

Yoğurt hiç duymamıştım bende deneyim

Bizim Dr menenjit ağır bir aşı o yüzden 1 yaşından sonra öneriyorum dedi dozunu falan hatırlamıyorum onu sonra konuşuruz demişti sanırım
Cok zorlanmasam gitmezdim valla bende, zor oluyor çocukla ya, sağol cnm

Biberon reddi beni çok yoruyor.. bir an önce ek gıdaya geçsin istiyorum. Yulaflı omlet ve bulgurlu köfteyi ne zaman yemeye başlıyor bu bebeler, kaç ay kaldı😢

Biberon reddi beni çok yoruyor.. bir an önce ek gıdaya geçsin istiyorum. Yulaflı omlet ve bulgurlu köfteyi ne zaman yemeye başlıyor bu bebeler, kaç ay kaldı😢
ahh senin baby biraz küçük aramızda 1 ay varmıs. sabır sabır iştahlı olsunlar yemek seçmesinler bol bol yesinler inşallah aminn

Yulaflı omlet ve bulgurlu köfte mi 😳😳😳
Kız dersini hiç çalışmamışsın, geçenlerde mama tabağı, alıştırma bardağı diyodun, ne koyacan onların içine😂 getirden sipariş verebilsek keşke di mi😂 ek gıdaya geçiş daha da yoruyomuş anneleri, hazırlıklı olalım. Senin 3 gün dişünüp 4 saatte yaptığın yemekten bi çünçük yiyip bırakacak, tam çıldırmalık🤪

Back
X