- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
- 33
Gittik canim ilaclara ayni sekilde devam dedi 2 subata kontrol dedi transferi sordum ortalama 8 subat gibi olur dedi.transfer sonrasini sordum 3 gun istirahat veririm sonra gunluk hayatina donersin dediİnşallah
Gittiniz mi doktora ne dedi
Benim de o gün kontrol, hadi hayırlısı inşallahGittik canim ilaclara ayni sekilde devam dedi 2 subata kontrol dedi transferi sordum ortalama 8 subat gibi olur dedi.transfer sonrasini sordum 3 gun istirahat veririm sonra gunluk hayatina donersin dedi
Ne kadar güzel ne asamadasiniz bende orayı gitmeyi düşünüyordum ama çok yoğun işten sıkıntı olur diye cesaret edemedim Aral beyinde bahçeci ile çalıştığı için tercih ettimBurası hep bursalıymışş, ben de bursadayım bahçecide tedavi görüyorum
Hayirlisi olur insallah birlikte takip edelim sureclerimiziBenim de o gün kontrol, hadi hayırlısı inşallah
Ben şuan transfere hazırlanıyorum estrofem kullanıyorum bir haftadır. Hayırlısı olsun hepimiz için, haklısınız çalışanlar için zor olabilir bekleme süresi çok oluyor çünküNe kadar güzel ne asamadasiniz bende orayı gitmeyi düşünüyordum ama çok yoğun işten sıkıntı olur diye cesaret edemedim Aral beyinde bahçeci ile çalıştığı için tercih ettim
Benim bir tane embriyom var sadece, 7 tane toplandı 1 tanesi 5.gün donduruldu ama diğerleri olmadı. Sana kaç tane olacakHayirlisi olur insallah birlikte takip edelim sureclerimizikac tane embriyo transfer edileceksana
Insallah o 1 tanesi sana sıkı sıkı tutunur kucaginizi doldurur hayirlisylaBenim bir tane embriyom var sadece, 7 tane toplandı 1 tanesi 5.gün donduruldu ama diğerleri olmadı. Sana kaç tane olacak
Amin canım ikimizin de olur inşallahInsallah o 1 tanesi sana sıkı sıkı tutunur kucaginizi doldurur hayirlisylabize 2 tane transfer olacak galiba doktor o gun kesin karar verecek
Sizinle beraber transfer günümüz sanırım. Şubat 2 de kontrol Şubat 8 transfer Takip edelim birbirimiziGittik canim ilaclara ayni sekilde devam dedi 2 subata kontrol dedi transferi sordum ortalama 8 subat gibi olur dedi.transfer sonrasini sordum 3 gun istirahat veririm sonra gunluk hayatina donersin dedi
Insallah guzel haberler veririz birbirimizeSizinle beraber transfer günümüz sanırım. Şubat 2 de kontrol Şubat 8 transfer Takip edelim birbirimizi
İzmirdeyim sizInsallah guzel haberler veririz birbirimizehangi sehirdesiniz
Benimde genetige gitti ngs yapildi 15 gun icinde gelmisti sonuclarimiz genetiktende guzel haberler alirsiniz insallahMerhaba canlar ben seda . Benimde 22. Sinde yumurta toplama işlemim yapıldı. Ultrasonda olgun 7 - 8 tane yumurta varken sadece 2 tane toplandığı söylendi. Tabi yıkıldımneyse ki bugün ikisininde 5. Güne ulaştığını öğrendim. Ancak tekrarlayan kimyasal ve dusuklerim olduğundan genetige gidecek . Yani daha uzun bir süreç var. Sizlerin olumlu haberlerini duymak bana da moral verecek. Hepinize sağlıklı gebelik haberleri diliyorum
Ben konyadayimİzmirdeyim siz
Ay inşallah benimde erken gelir beklemek bu sürecin en zor yanı malesef... Sizin ne oldu sonuç ?Benimde genetige gitti ngs yapildi 15 gun icinde gelmisti sonuclarimiz genetiktende guzel haberler alirsiniz insallah
Bende bir kromozomda bozukluk cikmisti mozaizm teshisi vardi 5 embriyo gondermistik 4 tanesi iyi geldi cok sukur.insallah sizin icinde genetik sonuc guzel olurAy inşallah benimde erken gelir beklemek bu sürecin en zor yanı malesef... Sizin ne oldu sonuç ?
Ya ben Ankara da centrum tüp bebek merkezine gidiyorum onlar ya İstanbul yada İspanya ya yolluyordu. Benimki İspanya'ya gidecekmiş. Neye göre seciyolar bilmiyorum. Ama İstanbul'da İspanya'da ortalama süreç olarak aynı dediler. Beklicez artıkBende bir kromozomda bozukluk cikmisti mozaizm teshisi vardi 5 embriyo gondermistik 4 tanesi iyi geldi cok sukur.insallah sizin icinde genetik sonuc guzel olur.kesinlikle beklemesi cok zor sabir isteyen bir surec ama sonucunuz iyi gelirse transferiniz 1 ay sonrasinda olur insallah genetikten sonra cok beklemezsiniz.bizimde sehir disinda bir laboratuara gittigi icin 15 gun surdu belki sizinki tedavi gordugunuz segirde olursa daha cabuk sonuclanir
Benim daha once hic gebelik gerceklesmedi 7 yillik evliyiz defalarca klomen kullandim 1 asilama 1 tup bebek(taze transfer)olumsuz sonuclandi.gorunurde tek problem bendeki kromozom bozuklugu o yuzden genetige gonderildi.sıkma canini umutsuzluga kapilma insallah genetikten guzel sonuc gelir sana da bu defa olumlu sonuclanir ne mucizeler duyuyoruz icimizi ferah tutalim rabbim icin hersey cok kolay dua edelim insallah guzel sonuclansin hepimizinYa ben Ankara da centrum tüp bebek merkezine gidiyorum onlar ya İstanbul yada İspanya ya yolluyordu. Benimki İspanya'ya gidecekmiş. Neye göre seciyolar bilmiyorum. Ama İstanbul'da İspanya'da ortalama süreç olarak aynı dediler. Beklicez artıksizin ne güzel temi gelmiş. Ne zaman transfer ? Birde sizin problem neydi ? Benim gibi tekrarlayan düşükler var mıydı ? Burda benim durumumda olanlar genetikte pek olumlu sonuçlar alamıyor diye gözlemliyorum. Ve çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?