- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.021
Ben ozellikle transfer gununden itibaren her gun 1 adet yedim bugune kadar :)Avakadoyu transfer öncesi mi transferde mi yiyosunuz.. Ne konuda etkili ben tutunmaya yardımcı oluyo diye biliyorum
Canım ben transfer önceside sonrasıda bol bol yedimAvakadoyu transfer öncesi mi transferde mi yiyosunuz.. Ne konuda etkili ben tutunmaya yardımcı oluyo diye biliyorum
Tedavin hayırlı olsun canım. Ben bilmiyorum çünkü benden de eşimden de hiç istemedilerMerhaba hanimlar
Yumurta toplama isleminden once pcr test isteniliyor, fakat benim esim simdilik pozitif ben negatif. Tedavi hersekilde iptalmi ediliyor yoksa esim disardan örnek verebilirmi, lutfen yardim.
Gayet güzel değerin canımKızlar benimde 9. Gün 228 tek embriyo.
Yüksek mi iyi mi sizce sorun yoktur değil miHep bir stres var bu süreçte, ağız tadıyla sevinemiyoruz
Bugün 6. Günüm canım hiç bir şey hissetmiyorum. Ne belim ne kasıklarımda ağrı var, göğüslerimde bile yok. 0 belirti ve hissiyatTest bekleyenler belirtisi olan değişiklik hisseden var mı
Saatini değiştirebilirsen eğer sağlık ocağında da ücretsiz bütün iğnelerini yapabilirsin canım. Transferin şimdiden hayırlı olsunKizlar pazar günü ins transfer olacağım simdi progestan ignemi yaptırmaya gidiyorum Rabbim bu yolda ugrastirmasin kolaylıkla nasip etsin herkese progestani aksam yaptırmak varmış nasipte her akşam acilde olacağım ins bir problem olmaz
Sağol kuzum darısı tüm bekleyenlern başınaGayet güzel değerin canım
Canım göbekten değil mi? Sen neden yapmıyorsun progestan dexKizlar pazar günü ins transfer olacağım simdi progestan ignemi yaptırmaya gidiyorum Rabbim bu yolda ugrastirmasin kolaylıkla nasip etsin herkese progestani aksam yaptırmak varmış nasipte her akşam acilde olacağım ins bir problem olmaz
Benim ara ara regl ağrısı gibi ağrı hariç hiç belirtim yokTest bekleyenler belirtisi olan değişiklik hisseden var mı
Yapmayı düşünüyorum canım, sen?
Göbekten yapılıyor mu progestan? Benim bildiğim her zaman kalçadan yapılırCanım göbekten değil mi? Sen neden yapmıyorsun progestan dex
Ben göbekten yapıyorumGöbekten yapılıyor mu progestan? Benim bildiğim her zaman kalçadan yapılır
Galiba bendeYapmayı düşünüyorum canım, sen?
Ben göbekten yapiyorumGöbekten yapılıyor mu progestan? Benim bildiğim her zaman kalçadan yapılır
Neredeyse şiddetli diyebileceğim şekilde regl ağrılarım var benim de. o yüzden size de sordum aslında standart döngüme göre adet günüm geldi ondan ağrıyor olabilir mi acabaBenim ara ara regl ağrısı gibi ağrı hariç hiç belirtim yok
Transferim 13 temmuz
Senin ne zaman=)
Sende var mı belirti
Merhaba canım benımde 2 tup bebek denemem var 2 sı de kımyasal oldu su an dondurulmus var onları deneyecez. Evet senın dedıgın gıbı ınsan yerlesmesıne bıle mutlu oluyo umutlanıyosun. Bu transferden once hısteroskobı yaptırcagım mutlaka bıde önlem amaçlı bagıslık serumu kortızol falan yapılacak bakalım hayırlısı olsun.ılacları bırakınca 1 hafta ıcınde adet olunuyo canım.yenı bı transferı 2 adet sonrası önerıyo genelde doktorlar
Progestan dex i ben göbekten yapıyorum insülin iğne ucuyla.Göbekten yapılıyor mu progestan? Benim bildiğim her zaman kalçadan yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?