2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Teşekkür ederım amın ınsAllah

Günaydın kızlar
16 temmuzda transferim oldu benim de. 2 tane transfer edildi. Ara ara kasık ağrım oluyor dünden beride göğüslerim hassas. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Anladim cnm, ben de hsgden ve opudan sonra cok zorlandim. Cogu kisi icin rahat gecen islemler bunlar da. Doktorunun Senin icin nasil iyi olacaksa oyle tercih yapmasi cok iyi. Hersey yolunda gitsin, pozitif sonuclarimizi paylasalim insallah

Cok sagol cnm. Evet seninki cok heyecanliydi valla, embriyolarin fotosunu unutmadim. O bebeler senin gobise gelecek, hic merak etme Benim derdim aslinda biran once bitsinden ziyade yaz bitiyor, onunla ilgili. Haziranda tedaviye basladik, yok yumurta buyumedi yok taze transferi iptal etti derken temmuz bitti neredeyse, transfer agustosta. Zaman aslinda hic gecmiyor gibi gelirken su gibi akip geciyor, oyle bir paradoks Bir regl daha beklersek transfer eylule kaliyorki, okul stresim basladiginda bu is imkansiz hale geliyor benim icin. Mobbing, psikolojik baski ne ararsan var Hayirla sonuclansin insallah

Valla opudan sonra kahve, seker, karbonhidrat hepsi şaha kalkti. Kuruyemis, avokado, polen, spor hatta takviye biraktim Sadece astim ilaclarimi birakmistim onlara basladim. Zaten bir hafta kendime gelemedim ben ya. 30-40 yumurtasi olanlari dusunemiyorum ben 6 tanede pert Biraz ceki duzen vereyim kendime

EVETT O mobınglerı bılmezmıyıımm zaten stresımız yetmıyormus gıbı bırde kötu ınsanların kaprıslerıyle ugrasmak en kötüsü.
benım ılk tedavım 2021 ekımdeydı.
o zamandan berı tedavı görüyorum senın dedıgın oyle oldu boyle oldu ıptal edılıp durdu benım zaten sıkıntım yumurta azlıgı ancak 2 tane emrbıyo zorla olusuyor. cok streslı zamanlar gecırdım.
1 senedır cabalıyorm dondurulmus embrıyo transferını ancak bu ay olabıldım.
hıc gecmıyor gunlerım ne olup ne bıteck bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…