- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.041
Tesekkurler canim benim, hakkimizda hayirlisiTedavin hayırlı olsun canım. Ben bilmiyorum çünkü benden de eşimden de hiç istemediler
Teşekkür ederım amın ınsAllahCevabınız için çok teşekkürler
Hepimiz için hayırlısı olsun. Bu süreçte umut ve ümitsizlik hep yan yana gerçekten. Olumsuzluklara üzülürken bir bakıyorsunuz bir sonraki adım için ümitler yeşermiş bile. Ben de yarın doktorumla görüşüp, detayları öğrenip bir dahaki transfere odaklanacağım. Sizin için de umarım ki bu transferiniz başarılı olur, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Benimde transfer 13 temmuzda oldu. Bazen ince sızı şeklinde ağrım oluyor. Birde sizin e2 değeriniz kaç çıktı acaba?Benim ara ara regl ağrısı gibi ağrı hariç hiç belirtim yok
Transferim 13 temmuz
Senin ne zaman=)
Sende var mı belirti
Kan verdiniz miAyrıca darısı başına
Saatini değiştirebilirsen eğer sağlık ocağında da ücretsiz bütün iğnelerini yapabilirsin canım. Transferin şimdiden hayırlı olsun
Hayir dex değil kalcadan olan progestan cnmCanım göbekten değil mi? Sen neden yapmıyorsun progestan dex
Hiç hatırlamıyorum suan ama yumurta toplama günlerinde 1550 civarlarındaydıBenimde transfer 13 temmuzda oldu. Bazen ince sızı şeklinde ağrım oluyor. Birde sizin e2 değeriniz kaç çıktı acaba?
Bende öncesinde başladım yemeyede olumlu olanlardanda fikir almak istedim.. Daha transferin olmadı.. Pazartesi kontrolüm var o gün belli olur heraldeCanım ben transfer önceside sonrasıda bol bol yedim
Bende öncesinde başladım transferden sonrada hergün 1 tane olarak devam ederim.. Seninde sonuçlanmış mıydı tedavi k. Bakma tutamıyoruz aklımızda hep yaBen ozellikle transfer gununden itibaren her gun 1 adet yedim bugune kadar :)
Insallah ınsallah benimkide oyle olur persembe tekrar kan verecgım hergun ıdrar testi ypyrm ve koyulasıyor cızgı ınsallah sizinki gibi olur ve devam ederBenim 11.gün 37
Sonra 55, 110,275 olarak arttı herkesin değeri farklı olabilir o yüzden stres yapma
Progestan ile progestan dex farklıymış o zamanProgestan dex i ben göbekten yapıyorum insülin iğne ucuyla.
Proluton depotu kalçadan yaptırıyorum
BEN YAPMADIM BUGUN TESTTT :)Galiba bende
Anladim cnm, ben de hsgden ve opudan sonra cok zorlandim. Cogu kisi icin rahat gecen islemler bunlar da. Doktorunun Senin icin nasil iyi olacaksa oyle tercih yapmasi cok iyi. Hersey yolunda gitsin, pozitif sonuclarimizi paylasalim insallahCnm teşekkürler evet transfer yaklaştı ben tam olarak 6.6.2022 de doğum kontrol hapi ile başladım ve o zamandan bu zamana transfer için hazırlanıyorum.
Cok stresli ve birazda korkak olduğum için doktorum panik yapmamam adina narkozlu yapalım rahat et dedi.
Beni 22 yaşımdan beri tanıdığı için hiç kendisine müdahale etmem benim doktorum beni benden sonra en iyi bilen kişidir önce Allah sonra sana emanetim hocam dedim. Allah herkesin gönlünde olanı nasip etsin
Hayırlı olsun canım,hoşgeldinGünaydın kızlar
16 temmuzda transferim oldu benim de. 2 tane transfer edildi. Ara ara kasık ağrım oluyor dünden beride göğüslerim hassas. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Canım sen hele Bi bekle, senin için çok erkenBEN YAPMADIM BUGUN TESTTT :)
YAPARSANIZ BANADA HABER VERINN BILIYOSUNUZ BENIM DUN NEGATIF CIKMISTI VE 3.GÜN EMBRIYOSUYDU
Cok sagol cnm. Evet seninki cok heyecanliydi valla, embriyolarin fotosunu unutmadim. O bebeler senin gobise gelecek, hic merak etmeHaklısın insan bir an önce bitsin istiyor.. hele ben toplandı 5 gün sonra taze transfer hooop bittihiç dondurulmuş protokolleri bilmiyorum kuzucum.. inşallah yolunda gitsin herşeyin. Artıklar temizlenmese yada sıkıntı yapsa doktor transferi yapmaz merak etme. Tüm değerler uygun olmadan işlem yapmazlar daha var günün beklemeden kavuş bebişine inşallah
Valla opudan sonra kahve, seker, karbonhidrat hepsi şaha kalkti. Kuruyemis, avokado, polen, spor hatta takviye biraktimCanım protein ve sebze meyve ağırlıklı diyorlar hep.. yani şeker ve karbonhidratı azaltmaya çalış o kadarkahve-çay içme yada azalt.. kuruyemiş ye biraz özellikle kabak çekirdeği.. avokado mevsimi değil ama bulursan ye..
bi de benim doktorun lafı, hiç bir şeyden abartarak yeme
EVETT O mobınglerı bılmezmıyıımm zaten stresımız yetmıyormus gıbı bırde kötu ınsanların kaprıslerıyle ugrasmak en kötüsü.Cok sagol cnm. Evet seninki cok heyecanliydi valla, embriyolarin fotosunu unutmadim. O bebeler senin gobise gelecek, hic merak etmeBenim derdim aslinda biran once bitsinden ziyade yaz bitiyor, onunla ilgili. Haziranda tedaviye basladik, yok yumurta buyumedi yok taze transferi iptal etti derken temmuz bitti neredeyse, transfer agustosta. Zaman aslinda hic gecmiyor gibi gelirken su gibi akip geciyor, oyle bir paradoks Bir regl daha beklersek transfer eylule kaliyorki, okul stresim basladiginda bu is imkansiz hale geliyor benim icin. Mobbing, psikolojik baski ne ararsan var Hayirla sonuclansin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?