2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
Tebrik ederim canım
Sağlıkla ilerlesin insallahh
Günlerimiz aynıydı
Bende sabah normal gebelik testi yaptım
Çıkmadı malesef bende, negatif

Teşekkür ederim canım. Ama sana tavsiyem erken gebelik ile denemen. Çünkü 5. Günde erken gebelikte görenler bile 8. Günde kaset testle zor gördüler. Daha da günümüz var geçmedi ki, lütfen olumsuz düşünme, ben inanıyorum.
Tebrik ederim canım
Sağlıkla ilerlesin insallahh
Günlerimiz aynıydı
Bende sabah normal gebelik testi yaptım
Çıkmadı malesef bende, negatif
R

İnsallah kuzuu
Bi ümit erken görünmeyebilir henüz diye telkin ediyorum kendimii
Artık cuma günü görcez bakalım sonucu
Umarım hayırlı haberler nasip olur

Evet haklısınız bende 200 lü değerde bile silik çıkmış çok zor çıkması kimse moral bozmasın

ahahha benim ki 3. gün yaaa ben kaçıncı gün yapayım idrar testinii hadi bana fikir veriinn bugun transferın 7. günüü
Ben transfer gününü saymazsak 6. Gün erken gebelik testi yapmıştım. Pozitif çıkmıştı. Ama aslında 3. Gün embriyosu içşn erkenmiş. Negatif çıksa da 2 3 gün sonra tekrarlarım diye düşünerek yapmıştım ben. Eğer dayan bilirsen dayan biraz daha

SENİNDE MI 3.GÜN EMBRIYOSUYDU CANIM
SEN POZITIFI GORDUN MÜ

Evet kuzu ilk denememm
Hayırlısı bakalım
Cuma günü net sonucu görürüz
Ben de 5.6. Gün yaptım çıkmadı modum düştü aldım boyumun ölçüsünü kan testine kadar yapmayacağım bir şey takdir Allahtan napayım ya elimden geleni yaptım ben olmayanı olduracak halimiz yok. Düşününce moralim bozulsa da dışardan bakınca hayır ya diyorum yani herkesin hemen her şey istediği gibi olacak diye bir şey yok bunu yaşayan bir ben değilim diye düşünüyorum. Mavera moralini bozma nasipse olacak değilse olmayacak bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…