- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.081
cuma başlıyorum ozamann doğrumuİki gün sonra başla yapmaya canım.
kalp atışını ne zaman duyacaksınız darışı başıma yaaKesemi görmeye gittim tek kese göründü simdilik normalde 4+6 dayım ama ultrasonda 5+5 çıktı vok mutluyum
Evet cuma günü başla, kaset testte görmezsen erken De alırsın Bi tane. Ama çıkmazsa da ertesi gün devam. 3. Gün embriyosu 10. Gün de kana karışmaya başlayabiliyor canımcuma başlıyorum ozamann doğrumu
normal test var evde erken almama gerek yok deılmıı
Tebrik ederim canımKızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
Tebrik ederim canım
Sağlıkla ilerlesin insallahh
Günlerimiz aynıydı
Bende sabah normal gebelik testi yaptım
Çıkmadı malesef bende, negatif
Evet kuzu ilk denememmcanım dur bakalım belki daha kana karışmamıştır.
cuma ya ne kaldı surda kan testıne
ilk deneme mi senin
Yaaa maşaallahh çok sevindim babyyy sağlıkla ilerlesin inşaallah gözün aydınnnKızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
Modun düştü istemeden de olsaEvet kuzu ilk denememm
Hayırlısı bakalım
Cuma günü net sonucu görürüz
RTebrik ederim canım
Sağlıkla ilerlesin insallahh
Günlerimiz aynıydı
Bende sabah normal gebelik testi yaptım
Çıkmadı malesef bende, negatif
İnsallah kuzuuTeşekkür ederim canım.Ama sana tavsiyem erken gebelik ile denemen. Çünkü 5. Günde erken gebelikte görenler bile 8. Günde kaset testle zor gördüler. Daha da günümüz var geçmedi ki, lütfen olumsuz düşünme, ben inanıyorum.
R
Yaaa maşaallahh çok sevindim babyyy sağlıkla ilerlesin inşaallah gözün aydınnndarısı başımıza hepimizin
Amin İnşaallah canım. Dualarım, kalbim sizlerleİnsallah kuzuu
Bi ümit erken görünmeyebilir henüz diye telkin ediyorum kendimii
Artık cuma günü görcez bakalım sonucu
Umarım hayırlı haberler nasip olur
Teşekkür ederim canım.Ama sana tavsiyem erken gebelik ile denemen. Çünkü 5. Günde erken gebelikte görenler bile 8. Günde kaset testle zor gördüler. Daha da günümüz var geçmedi ki, lütfen olumsuz düşünme, ben inanıyorum.
R
Ben transfer gününü saymazsak 6. Gün erken gebelik testi yapmıştım. Pozitif çıkmıştı. Ama aslında 3. Gün embriyosu içşn erkenmiş. Negatif çıksa da 2 3 gün sonra tekrarlarım diye düşünerek yapmıştım ben. Eğer dayan bilirsen dayan biraz dahaahahha benim ki 3. gün yaaa ben kaçıncı gün yapayım idrar testinii hadi bana fikir veriinn bugun transferın 7. günüü
SENİNDE MI 3.GÜN EMBRIYOSUYDU CANIMBen transfer gününü saymazsak 6. Gün erken gebelik testi yapmıştım. Pozitif çıkmıştı. Ama aslında 3. Gün embriyosu içşn erkenmiş. Negatif çıksa da 2 3 gün sonra tekrarlarım diye düşünerek yapmıştım ben. Eğer dayan bilirsen dayan biraz daha
Ben de 5.6. Gün yaptım çıkmadı modum düştü aldım boyumun ölçüsünü kan testine kadar yapmayacağım bir şey takdir Allahtan napayım ya elimden geleni yaptım ben olmayanı olduracak halimiz yok. Düşününce moralim bozulsa da dışardan bakınca hayır ya diyorum yani herkesin hemen her şey istediği gibi olacak diye bir şey yok bunu yaşayan bir ben değilim diye düşünüyorum. Mavera moralini bozma nasipse olacak değilse olmayacak bu kadar...Evet kuzu ilk denememm
Hayırlısı bakalım
Cuma günü net sonucu görürüz
EvetSENİNDE MI 3.GÜN EMBRIYOSUYDU CANIM
SEN POZITIFI GORDUN MÜ
ben hep göbekten yaptım hala devam ediyorumGöbekten yapılıyor mu progestan? Benim bildiğim her zaman kalçadan yapılır
Aynı işlevi gören, farklı iğnelermiş canımben hep göbekten yaptım hala devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?