- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.061
Transfere kadar ufaktan bir detox yaparsın sen kuzum, amaç seni daha sağlıklı dinç olman yoksa bebişlere bir etkisi yok benceValla opudan sonra kahve, seker, karbonhidrat hepsi şaha kalkti. Kuruyemis, avokado, polen, spor hatta takviye biraktimSadece astim ilaclarimi birakmistim onlara basladim. Zaten bir hafta kendime gelemedim ben ya. 30-40 yumurtasi olanlari dusunemiyorum ben 6 tanede pert Biraz ceki duzen vereyim kendime
Merhaba Bende 7 temmuzda 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bende bu konuyu düşünüyorum sanırım 2.5 haftalık olıyor bizimkilerKızlar hamilelik haftası nasıl hesaplıyorsunuz
Mesela ben 7 temmuzda 5. Gün embriyo transferi oldum
Buna göre mi hesap olacak
Aynıyız canım bende 16 temmuzda transfer oldum 2 tane 5. GünGünaydın kızlar
16 temmuzda transferim oldu benim de. 2 tane transfer edildi. Ara ara kasık ağrım oluyor dünden beride göğüslerim hassas. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Ay cokguzel bir sonuç çok net belli hadi gözü aydınKızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
Bende 7 temmuzda transfer oldum şiddetli ağrılarım oldu bir ara duruldu şimdide bel ağrısı çekiyorum. Bunlar haricinde göğüs hassasiyeti fln olmadı henüz. Benimde regl günlerim bu ara, dilerim o yüzdendir. Hepimizin içindeki bu kuruntular bir an önce feraha çıkar inşallahNeredeyse şiddetli diyebileceğim şekilde regl ağrılarım var benim de. o yüzden size de sordum aslında standart döngüme göre adet günüm geldi ondan ağrıyor olabilir mi acaba
Teşekkür ederim canımAy cokguzel bir sonuç çok net belli hadi gözü aydın
HarikaaaKızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
Hayırlısı olsunKızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
MerhabaMerhaba Bende 7 temmuzda 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bende bu konuyu düşünüyorum sanırım 2.5 haftalık olıyor bizimkiler
Teşekkür ederim canım, Amin, inşaallahHarikaaatebrikler canım hayılı olsun bebişin
Transferin 5 günü e2 ve progesteron istedi benm doktorum sizden de o günlerde istenildi mi diye sormuştum. Hakkımızda en güzeli olsun inşallahHiç hatırlamıyorum suan ama yumurta toplama günlerinde 1550 civarlarındaydı
Teşekkür ederim canım, kan testinde de çıkar ama vermeyeceğim. Doktor zaten 14.güne verdi kan testini, tekrar tekrar vermemem için, o tarihi bekleyeceğimHayırlısı olsun
Kan testinde de çıkar bence benim 6. Gün çıkmıştı
ayyy gözümden yaşş geldiiii canımmmm benım ki tutmuş gibi sevindim..Kızlar ben idrar testi yaptım. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo, transferin 7. Günü
Evet aslında doğru canımTeşekkür ederim canım, kan testinde de çıkar ama vermeyeceğim. Doktor zaten 14.güne verdi kan testini, tekrar tekrar vermemem için, o tarihi bekleyeceğim
ayyy gözümden yaşş geldiiii canımmmm benım ki tutmuş gibi sevindim..
inanmıyorum yaa tutmuşşşş :)benım adıma et dua et noluuurr
ahahha benim ki 3. gün yaaa ben kaçıncı gün yapayım idrar testinii hadi bana fikir veriinn bugun transferın 7. günüüTeşekkür ederim canım, kan testinde de çıkar ama vermeyeceğim. Doktor zaten 14.güne verdi kan testini, tekrar tekrar vermemem için, o tarihi bekleyeceğim
İki gün sonra başla yapmaya canım.ahahha benim ki 3. gün yaaa ben kaçıncı gün yapayım idrar testinii hadi bana fikir veriinn bugun transferın 7. günüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?