2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Transfere kadar ufaktan bir detox yaparsın sen kuzum, amaç seni daha sağlıklı dinç olman yoksa bebişlere bir etkisi yok bence bu arada ben 1 aydır şekeri ve gluteni kestim Rüyamda makarnalar görüyorum

Günaydın kızlar
16 temmuzda transferim oldu benim de. 2 tane transfer edildi. Ara ara kasık ağrım oluyor dünden beride göğüslerim hassas. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Aynıyız canım bende 16 temmuzda transfer oldum 2 tane 5. Gün
Benim 3. Denemem kasık agrisi batmabendede oluyor ama öncekilerdede olmuştu o nedenle hjc biseye yoramıyorum
İnş hepimizde güzel sonuçlar aliruz

Neredeyse şiddetli diyebileceğim şekilde regl ağrılarım var benim de. o yüzden size de sordum aslında standart döngüme göre adet günüm geldi ondan ağrıyor olabilir mi acaba
Bende 7 temmuzda transfer oldum şiddetli ağrılarım oldu bir ara duruldu şimdide bel ağrısı çekiyorum. Bunlar haricinde göğüs hassasiyeti fln olmadı henüz. Benimde regl günlerim bu ara, dilerim o yüzdendir. Hepimizin içindeki bu kuruntular bir an önce feraha çıkar inşallah

Teşekkür ederim canım, kan testinde de çıkar ama vermeyeceğim. Doktor zaten 14.güne verdi kan testini, tekrar tekrar vermemem için, o tarihi bekleyeceğim
Evet aslında doğru canım
çünkü ben 6-8-10-12 gün derken 4 kere kan vermiş oldum
Allahtan doktor ptesi kontrole çağırdı da kan vermekten kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…