- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.381
Canım zaten normal kaset testte cıkmaz bu kadar erken ancak erken gebelik testinde cıkar cok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahTeşekkür ederimHenüz kan testi vermedim, pazartesi vereceğim, İnşallah o da iyi çıkar Benim 1 adet 5.gün embriyosuydu
Teşekkür ederimHenüz kan testi vermedim, pazartesi vereceğim, İnşallah o da iyi çıkar Benim 1 adet 5.gün embriyosuydu
Teşekkür ederim inşallah güzel çıkıcak sonucunAyrıca darısı başına
Daha çok erken umutsuzluğa kapılma bekle belki sonradan tutunma oldu gününü bekle benim 8 inci günü cıktı hafif bir çizgi onun ve sonra kandan pozitif çıktı üzülme sakın kan değerlerini bekleBenim bugün 7. Günüm transfer günü hariç, 5. Gün embriyosu bir adet transfer etmişlerdi. Gebelik testi yaptım, sonuç negatif
Kaçıncı gün geldi canımKızlar bu fitil ilacıyla birlikte çok hafif pembelikler akmış ama çok hafif ne diyosunuz
10. Günüm bugünKaçıncı gün geldi canım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah inşallah her şey güzel devam edecekKızlaarrr gebelik testini tekrarladım, bugün 7. Günüm ve çift çizgi gördümŞükürler olsun, darısı kan testine İnşallahhh
Tutunma lekesi da olabilir endişe etmeselam kızlar bugün transferin 6. günü akıntım kahverengi geldi, göğüslerimde kaşınıyor adet öncesi gibi herşey
Tutunmadan dolayı olabilir normal diyorlar burda bi çok kişide hafif lekelenmeler olmuştu canım test yaptın mı10. Günüm bugün
Canım cumartes doktorda kan testi vercemTutunmadan dolayı olabilir normal diyorlar burda bi çok kişide hafif lekelenmeler olmuştu canım test yaptın mı
Benim 10 uncu gün oldu 2 gün sürdü şimdi bir şey yok, kan testi yaptım değerlerim yükseldi ama bakalım nasıl devam edecek inşallah her şey güzel olacakTutunmadan dolayı olabilir normal diyorlar burda bi çok kişide hafif lekelenmeler olmuştu canım test yaptın mı
Amin inşallah sizin de değeriniz olumlu ve iyi bir değer olur sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzuHayırlı olsun canım inşallah katlanarak artsın değerin güzel çıkmış kucağına almak nasip olsunBenim de transferim aynı gün bende cuma kan testi vericem
Yüksek ihtimal gebesindir canım endişe etme dinlen bol bol ilaçlarını iç sıkı sıkı tutunsunCanım cumartes doktorda kan testi vercem
Benim de dun 6. gundu, dun aksamustu baslayip yatana kadar bende de kiremit/kahve akinti oldu.selam kızlar bugün transferin 6. günü akıntım kahverengi geldi, göğüslerimde kaşınıyor adet öncesi gibi herşey
Kacinci gundu canim?Kızlar bu fitil ilacıyla birlikte çok hafif pembelikler akmış ama çok hafif ne diyosunuz
İnşallah hepimizinHayırlı uğurlu olsun inşallah inşallah her şey güzel devam edecek❤
Kızlar erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?