2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar merhaba, goguslerindeki hassasiyet ve şişlik bugün tamamen kayboldu. Transferin 7. Günü. Dün kasık ve bel ağrısı vardı ama bugün hiçbir belirti yok. Aranızda böyle olanlar var mı?

Teşekkür ederim Henüz kan testi vermedim, pazartesi vereceğim, İnşallah o da iyi çıkar Benim 1 adet 5.gün embriyosuydu
Canım zaten normal kaset testte cıkmaz bu kadar erken ancak erken gebelik testinde cıkar cok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Benim bugün 7. Günüm transfer günü hariç, 5. Gün embriyosu bir adet transfer etmişlerdi. Gebelik testi yaptım, sonuç negatif
Daha çok erken umutsuzluğa kapılma bekle belki sonradan tutunma oldu gününü bekle benim 8 inci günü cıktı hafif bir çizgi onun ve sonra kandan pozitif çıktı üzülme sakın kan değerlerini bekle

Hayırlı olsun canım inşallah katlanarak artsın değerin güzel çıkmış kucağına almak nasip olsun Benim de transferim aynı gün bende cuma kan testi vericem
Amin inşallah sizin de değeriniz olumlu ve iyi bir değer olur sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

selam kızlar bugün transferin 6. günü akıntım kahverengi geldi, göğüslerimde kaşınıyor adet öncesi gibi herşey
Benim de dun 6. gundu, dun aksamustu baslayip yatana kadar bende de kiremit/kahve akinti oldu.
Simdi bugun son 1 saattir yine var. Hemsirem bana fitil de tahris etmis olabilir dedi. Bugun de yine fitille beraber geliyor su ana kadar.
Ana endiselenmeyin, ilaclarla adet olmazmis. Su an tutunuyor olabilir, dinlenin, dikkat edin, insallah bize tutunuyorlardir

Kızlar bu fitil ilacıyla birlikte çok hafif pembelikler akmış ama çok hafif ne diyosunuz
Kacinci gundu canim?
Yerlesme de olabilir. Benim hemsirem fitiller bazen tahris ediyor, ondan kaynakli da olabilir dedi. Bende de ayni durum var dunden beri. İnsallah hepimizin yerlesiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…