2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Benim bugün 7. Günüm transfer günü hariç, 5. Gün embriyosu bir adet transfer etmişlerdi. Gebelik testi yaptım, sonuç negatif
Bende bugun sabah negatifi gordum basit kaset testti. Benimde dondurulmus 1 adet 5. Gün embriyosuydu ve bugun transferden sonra 7. Günüm, umut oldun akadasim

Bende betül hanıma gidiyorum bahçeci de ilk denememiz de olmadı bu oradaki ikinci denemem olacak. Kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla inşallah. Bu denemem de çift embriyo transfer edilecek şansım daha yüksek olur umarım

Kizlar Enox / Oxapar i gobek yerine kol veya bacaktan vuraniniz var mi aranizda? Varsa daha kolay oluyor mu?
Benim gobek mosmor oldu

Merhaba kızlar, benim de 8 Temmuz'da tek yumurta transferim oldu. Ikinci denememiz. Fitil, coraspirin, folik asit ve probiyotik kullanıyorum. Ikinci günden beri pek çok belirti oldu (bitkinlik, şişkinlik, kasıkta ağrı, üşüme, ateş basması, iştah, bulantı, koku hassasiyeti, bazen sinirlilik) ama progesteronun yan etkileri de olabilirmiş. Dayanamayıp erken test yaptım, negatif çıktı. Çok zor geliyor beklemek, canım da sıkkın. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz? Gerçekten çok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…