- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.401
Bayaa ben burdayim diyorKızlar erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Maşallah tebriklerKızlar erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Bende bugun sabah negatifi gordum basit kaset testti. Benimde dondurulmus 1 adet 5. Gün embriyosuydu ve bugun transferden sonra 7. Günüm, umut oldun akadasimBenim bugün 7. Günüm transfer günü hariç, 5. Gün embriyosu bir adet transfer etmişlerdi. Gebelik testi yaptım, sonuç negatif
Maşallah hayırlı olsun canımKızlar erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Hadi güzel sonuçlarını bekliyoruz, zaten idrar testin çok güzel çıkmıştıKızlar kan vermeye gidicem birazdan dua et der misiniz bana
Bende betül hanıma gidiyorum bahçeci de ilk denememiz de olmadı bu oradaki ikinci denemem olacak. Kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla inşallah. Bu denemem de çift embriyo transfer edilecek şansım daha yüksek olur umarımBende bahçecide Betül hocaya gidiyorum Betül Dündar Bursa şubesi gerçekten çok kaliteli çok yürekten bi doktor onunla pozitifi gördüm gitmek isterseniz kesinlikle tavsiye ederimAllah gönlünüze göre versin inşallah bu süreçler çok zor
Hayırlı olsunKızlar erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Teşekkür ederimMaşallah tebriklercanım kaçıncı günündü kaç embriyo transfer edildi
Hayirli olsunnnnTeşekkür ederim8. Günümdü, dondurulmuş tek embriyo transfer edildi
E sevin tabi ki, hayirli olsun, saglikla ilerlesin insallahkızlar sabah kahverengi lekelenmem olunca test aldım ve sonuç bu sevinsem mi bilemedim
ayy şu yorumu almak bile öyle güzel ki inşallah sağlıkla devam ederE sevin tabi ki, hayirli olsun, saglikla ilerlesin insallah
Ay evet aynı gün olmuştukHayirli olsunnnnsizinle ayni gun transfer olmustuk. Benim hic umudum yok ama yarin kan testi vericem
Allah razı olsunAy evet aynı gün olmuştukBen de kan verdim sonucu bekliyorum Sabah benim de hiç umudum yoktu İnşallah kanda pozitif görürsünüz yarın Dualarım sizinle, hepimizle
Hadi inşallah 5 dk önce verdim 2 saate çıkar dedilerHadi güzel sonuçlarını bekliyoruz, zaten idrar testin çok güzel çıkmıştı
Maşallah bayağı bayağı var gibi kanda kesinleşir sağlıklı olur inşallahKızlar erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Ben bacaktan vuruyorum dış kısmından canim daha rahat vurursun benimde mor ama olsun bacaga gec istersenKizlar Enox / Oxapar i gobek yerine kol veya bacaktan vuraniniz var mi aranizda? Varsa daha kolay oluyor mu?
Benim gobek mosmor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?