- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.421
Kızlar benim transfer 5 temmuzdu tek embriyom kalmıştı 5.gün. Bugün test yaptım sonucum negatif çıktı ama 0.1den daha küçükmü diyor. Yani hiç mi tutunmamış. Anlayan yorumlayabilir mi lütfen birde erkek infertilitesi %100 morfoloji bozuktu. Doktor önerebilecek olan var mı? (Bahçecide yaptırmıştım bu denemeyi Altunizade)Eki Görüntüle 3097030
Bekleyin derim, kan sonuçları daha net sonuc veriyor , benim 3 .transfer denemesi şuan 2.deneme kimyasalla sonuçlandı, kan sonucu size net fikir verecektir,ins.gönlünüzce olurrMerhaba kızlar, benim de 8 Temmuz'da tek yumurta transferim oldu. Ikinci denememiz. Fitil, coraspirin, folik asit ve probiyotik kullanıyorum. Ikinci günden beri pek çok belirti oldu (bitkinlik, şişkinlik, kasıkta ağrı, üşüme, ateş basması, iştah, bulantı, koku hassasiyeti, bazen sinirlilik) ama progesteronun yan etkileri de olabilirmiş. Dayanamayıp erken test yaptım, negatif çıktı. Çok zor geliyor beklemek, canım da sıkkın. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz? Gerçekten çok yorucu
Ben oxapar göbekten yapıyorum. Benimde morardıKizlar Enox / Oxapar i gobek yerine kol veya bacaktan vuraniniz var mi aranizda? Varsa daha kolay oluyor mu?
Benim gobek mosmor oldu
Ay inşallah sımsıkı tutunur canım Allahım emeklerimizi boşa cikarmasin güzel haberler verelim inş gelişmelerden Bende etiketle canımHayırlı olsun canım. Ben de dün transfer oldum, 3. Deneme ve ilk defa dondurulmuş denedik, bana da çizik attılar. Heyecanla bekliyorum
Lutfen vazgeçmeyin lütfen iki transfwrim fiyasko ile sonuçlandı 3.de oğlu oldu bende 2.den sonra birakcam dedim doktorum bıraktırmadi jyi ki beni bırakmamış lütfen biraz zaman geçsin yeniden deneyin pes etmeyinKızlar merhaba herkese; benim ikinci transferim; 12 temmuz'da kan testimde negatifi görerek sonuçlandı. Son dondurulmuş embriyomdu. Eşimle karar vermiştik zaten çocuk defterini bu son transferden sonra kapattık.
Fakat elimde birkaç ilacım kaldı. Kullanan varsa ücretsiz göndermek istiyorum. Hiç değilse başka birilerine faydası olsun. Elimde; Enox, progestan, iki kutu coraspin, içinden 10 adeti kullanılmış estrofem ve şırınga ile insülin iğnesi var. İlaçlar çok pahalı ve gerçekten faydam olsun istiyorum açıkçası ilaçları görmek de pek istemiyorum yalan yokilgilenen varsa bana mesaj atabilir.
Herkesin Allah gönlüne göre versin.
Aaaa niye sevinmiyorsun canım maşallahkızlar sabah kahverengi lekelenmem olunca test aldım ve sonuç bu sevinsem mi bilemedim
Oksaparı daha önce koldan vurulmuştum. Bu sefer göbekten. Doktora danış istersen canım, sorun olmuyorsa koldan veya bacaktan devam et. Yalnız benim kolumu resmen uyuşturuyorduKizlar Enox / Oxapar i gobek yerine kol veya bacaktan vuraniniz var mi aranizda? Varsa daha kolay oluyor mu?
Benim gobek mosmor oldu
Hadi ya. Yani daha mi cok acitiyordu?Oksaparı daha önce koldan vurulmuştum. Bu sefer göbekten. Doktora danış istersen canım, sorun olmuyorsa koldan veya bacaktan devam et. Yalnız benim kolumu resmen uyuşturuyordu
İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızHayırlı uğurlu olsun inşallah inşallah her şey güzel devam edecek❤
Kaset testler regli tarihinden 10 gün sonra sonuç veriyorBende bugun sabah negatifi gordum basit kaset testti. Benimde dondurulmus 1 adet 5. Gün embriyosuydu ve bugun transferden sonra 7. Günüm, umut oldun akadasim
Bacaktan vurmak daha etkiliKizlar Enox / Oxapar i gobek yerine kol veya bacaktan vuraniniz var mi aranizda? Varsa daha kolay oluyor mu?
Benim gobek mosmor oldu
Erken kaset test yaptıysan o yanlış oluyor…Merhaba kızlar, benim de 8 Temmuz'da tek yumurta transferim oldu. Ikinci denememiz. Fitil, coraspirin, folik asit ve probiyotik kullanıyorum. Ikinci günden beri pek çok belirti oldu (bitkinlik, şişkinlik, kasıkta ağrı, üşüme, ateş basması, iştah, bulantı, koku hassasiyeti, bazen sinirlilik) ama progesteronun yan etkileri de olabilirmiş. Dayanamayıp erken test yaptım, negatif çıktı. Çok zor geliyor beklemek, canım da sıkkın. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz? Gerçekten çok yorucu
Valla kolumu yakıyordu, sonra felç geçirmiş gibi uyuşturuyordu.Hadi ya. Yani daha mi cok acitiyordu?
Gobek kol veya bacaktan yapabilirsiniz dediler bize ama gobek disinda bir yerden denemeye cesaret edemedim. Ama gobek de perte cikmak uzere
eşim iğnelerimi yapmak için geldi iğnelerin içine testi koydum iğnemi yapamadı ağlamaktanAaaa niye sevinmiyorsun canım maşallah
kızlar ilk iğneler bendede morluk yapıyordu ama son iğnelerde hiç morluk olmadı iğnelerin delik kısmını üste gelecek şekilde ayarlayın iğnenin havasını alın ve etinizi iyice sıkarak vurun , ilk iğnelerde bezeler bile olmuştu şuan sorun olmuyorBen bacaktan vuruyorum dış kısmından canim daha rahat vurursun benimde mor ama olsun bacaga gec istersen
Erken predictor yapmıştım.Erken kaset test yaptıysan o yanlış oluyor…
Çok teşekkürlerBekleyin derim, kan sonuçları daha net sonuc veriyor , benim 3 .transfer denemesi şuan 2.deneme kimyasalla sonuçlandı, kan sonucu size net fikir verecektir,ins.gönlünüzce olurr
eşim iğnelerimi yapmak için geldi iğnelerin içine testi koydum iğnemi yapamadı ağlamaktançok güzel bir duygu ya inşallah sonuna kadar sağlıkla devam ederde hep mutlu eder bizi garibim iki çizgi görünce ikiside mi tutmuş diyor
Allah muradınızı versin inşallahBende betül hanıma gidiyorum bahçeci de ilk denememiz de olmadı bu oradaki ikinci denemem olacak. Kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla inşallah. Bu denemem de çift embriyo transfer edilecek şansım daha yüksek olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?