2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bekleyin derim, kan sonuçları daha net sonuc veriyor , benim 3 .transfer denemesi şuan 2.deneme kimyasalla sonuçlandı, kan sonucu size net fikir verecektir,ins.gönlünüzce olurr

Kızlar merhaba herkese; benim ikinci transferim; 12 temmuz'da kan testimde negatifi görerek sonuçlandı. Son dondurulmuş embriyomdu. Eşimle karar vermiştik zaten çocuk defterini bu son transferden sonra kapattık.
Fakat elimde birkaç ilacım kaldı. Kullanan varsa ücretsiz göndermek istiyorum. Hiç değilse başka birilerine faydası olsun. Elimde; Enox, progestan, iki kutu coraspin, içinden 10 adeti kullanılmış estrofem ve şırınga ile insülin iğnesi var. İlaçlar çok pahalı ve gerçekten faydam olsun istiyorum açıkçası ilaçları görmek de pek istemiyorum yalan yok ilgilenen varsa bana mesaj atabilir.
Herkesin Allah gönlüne göre versin.

Lutfen vazgeçmeyin lütfen iki transfwrim fiyasko ile sonuçlandı 3.de oğlu oldu bende 2.den sonra birakcam dedim doktorum bıraktırmadi jyi ki beni bırakmamış lütfen biraz zaman geçsin yeniden deneyin pes etmeyin

Kizlar Enox / Oxapar i gobek yerine kol veya bacaktan vuraniniz var mi aranizda? Varsa daha kolay oluyor mu?
Benim gobek mosmor oldu
Oksaparı daha önce koldan vurulmuştum. Bu sefer göbekten. Doktora danış istersen canım, sorun olmuyorsa koldan veya bacaktan devam et. Yalnız benim kolumu resmen uyuşturuyordu

Oksaparı daha önce koldan vurulmuştum. Bu sefer göbekten. Doktora danış istersen canım, sorun olmuyorsa koldan veya bacaktan devam et. Yalnız benim kolumu resmen uyuşturuyordu
Hadi ya. Yani daha mi cok acitiyordu?
Gobek kol veya bacaktan yapabilirsiniz dediler bize ama gobek disinda bir yerden denemeye cesaret edemedim. Ama gobek de perte cikmak uzere

Erken kaset test yaptıysan o yanlış oluyor…

Hadi ya. Yani daha mi cok acitiyordu?
Gobek kol veya bacaktan yapabilirsiniz dediler bize ama gobek disinda bir yerden denemeye cesaret edemedim. Ama gobek de perte cikmak uzere
Valla kolumu yakıyordu, sonra felç geçirmiş gibi uyuşturuyordu. İki gündür bende başladım, bugün çok acıdı mesela. Bazen De hiç acımıyor ne hikmetse. Progestan kullanıyorsan kalçadan, Bi kereden onu da vurdur gitsin

Aaaa niye sevinmiyorsun canım maşallah
eşim iğnelerimi yapmak için geldi iğnelerin içine testi koydum iğnemi yapamadı ağlamaktan çok güzel bir duygu ya inşallah sonuna kadar sağlıkla devam ederde hep mutlu eder bizi garibim iki çizgi görünce ikiside mi tutmuş diyor

Ben bacaktan vuruyorum dış kısmından canim daha rahat vurursun benimde mor ama olsun bacaga gec istersen
kızlar ilk iğneler bendede morluk yapıyordu ama son iğnelerde hiç morluk olmadı iğnelerin delik kısmını üste gelecek şekilde ayarlayın iğnenin havasını alın ve etinizi iyice sıkarak vurun , ilk iğnelerde bezeler bile olmuştu şuan sorun olmuyor

Ya çok güzel bir sürpriz olmuş gerçekten. İkiside mi tutmuş sözü tam bir efsane darısı başımıza.

Allah muradınızı versin inşallah Tabi ki özellikle 5.gün embriyosu bide çift olunca tadından yenmez bakalım 2 hafta sonra kontrolümüz var ikiz mi tek mi onu öğrenicez bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…