- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.441
Canım erken daha, 5. Gün embriyosu ise 7.8.9. Güne kadar yolu varMerhaba kızlar, benim de 8 Temmuz'da tek yumurta transferim oldu. Ikinci denememiz. Fitil, coraspirin, folik asit ve probiyotik kullanıyorum. Ikinci günden beri pek çok belirti oldu (bitkinlik, şişkinlik, kasıkta ağrı, üşüme, ateş basması, iştah, bulantı, koku hassasiyeti, bazen sinirlilik) ama progesteronun yan etkileri de olabilirmiş. Dayanamayıp erken test yaptım, negatif çıktı. Çok zor geliyor beklemek, canım da sıkkın. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz? Gerçekten çok yorucu
Sonuç çıktımıHadi inşallah 5 dk önce verdim 2 saate çıkar dediler
Ay hadi inşallahCanım erken daha, 5. Gün embriyosu ise 7.8.9. Güne kadar yolu var
Çıktı 68.41Sonuç çıktımı
Bir şekilde oyalanacağız ne yapalımAy hadi inşallahbeklemek ne zormuş, kendimi dikişe verdim
Gözün aydın canım katlanarak ilerlesin inşÇıktı 68.41
İnşallah değer az gibi geldi ama benim 2.gün embriyosu belki ondandır katlanarak gider inşallahGözün aydın canım katlanarak ilerlesin inş
Bugün transferin kaçıncı gunuİnşallah değer az gibi geldi ama benim 2.gün embriyosu belki ondandır katlanarak gider inşallah
İns.güzel büyür,tutunurlar.2 gün transferi hic duymamıştım dr.kim acabaİnşallah değer az gibi geldi ama benim 2.gün embriyosu belki ondandır katlanarak gider inşallah
Bende varım ama yarin transferim varDaha transfer olmadan test gününü beklerken geçmeyen günlerin heyecanını ve stresini yaşayan ben miyim bi tek
amin canım inşallah bu yolda emek veren herkesin güzel haberlerini alalım inşallahYa çok güzel bir sürpriz olmuş gerçekten. İkiside mi tutmuş sözü tam bir efsane darısı başımıza.
hadi hayırlı olsunKizlar yarin 9da transferim var cok heyecanliyim
evet en zor kısmı bu beklemekAy hadi inşallahbeklemek ne zormuş, kendimi dikişe verdim
Tayfun özçakırİns.güzel büyür,tutunurlar.2 gün transferi hic duymamıştım dr.kim acaba
Nasil yani?Valla kolumu yakıyordu, sonra felç geçirmiş gibi uyuşturuyordu.İki gündür bende başladım, bugün çok acıdı mesela. Bazen De hiç acımıyor ne hikmetse. Progestan kullanıyorsan kalçadan, Bi kereden onu da vurdur gitsin
Çok güzel hayırlı olsunKızlar erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı
Hayırlı olsun canım gözün alaydın bol bol artsın inşallahKan sonucu çıktı kızlar 68.41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?