2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar selam ara ara yazıyorum . Bugün doktordaydım . Cd 19 yüksek çıktığı için hematoloji bölümü kortizon önermişti bu transfer öncesi t . Tüp bebek merkezi ile bugün kontrolüm vardı . ( naturel transfer ) olucak rahim kalınlığı ve yumurtalara bakıldı . Sonra hematoloji bölümün kortizon önerdiği belgeyi sundum . Bağışıklık baskılayıcı olduğu için pek yanaşmadı doktor . Eğer katil hücreler varsa bunu kanda değil rahimden biopsi ile bakıp ozaman yazarız dedi . Yarın hematoloji bölümündeki doktorumu arayacağım . O hazırladı tanıyı tüp bebek doktorum eş zamanlı çalışma teklifi etti o yazsın kortizonunu dozunu o ayarlasın biz transferini yapalım dedi . Allah izin verirse eğer olursa çift transfer istiyorum . Almanyada embriyo koruma kanunu olduğu için döllendiği gün 1 ci gün donduruluyor bütün yumurtalar . Transfer ayındada 1/2 çıkarılıp 3/5 güne gelmesi beklenilip transfer ediliyor . Geçen transferde embriyo hatcing ( traşlama) denemiştik 3 gün transferi istediğim için . Şimdi yine galiba 3 istiyecğim traşlamada olucak ama embriyo glue ( yapıştırıcı) uygulatsammı extradan deneyen oldumu? Aşşa yukarı temmuzun son haftası transfer olurum gibi . Bugün rahim kalınlığı 5 mm di pazartesi tekrar çağırdı duruma göre ovitrelle verecekler .

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cNım. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp transferini olup bebeklerini kucağını alırsın

Bol şanslar canım umarım sımsıkı tutunur sana

Selam kızlar ben haziran 25 te son kontrol olmak için dr a gittim transfer tarihi belli olacaktı estrofem kullanırken lekelenme olduğu için iptal edildi dr riske atamayacagini söyledi ilk adette haber vermem istendi 4 temmuzda lekelenme başladı 8 temmuzda kontrole gittim henüz sokulme olmadığını rahim kalınlığı 13 mm olduğu söylendi hala regl olmadım benim gibi bir durumu yaşayan var mı o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam

Kızlar merhaba 13 temmuz da 2 adet 5. Gün embriyo transferim oldu.. 14 temmuz akşama doğru Akıntıyla karışık kahve lekelenmem oldu hala peçeteye silince gelen sulu kahve akıntım var çok az çok korkuyorum hiç bir yer de bulamadım böyle yerleşme kanaması desem daha 2 günlük çok erken. ne olabilir? Böyle yaşayıp pozitif gören var mı cevap verirseniz çok sevinirim. Endişeliyim..

Canım kişiden kişiye değişiyor endişe yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…