- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.461
Saglikla artarak ilerlesin, Allah kucaginiza almayi da nasip etsinKan sonucu çıktı kızlar 68.41
Oksapar dan bahsediyorum canım. Enox kullanmadım hiçNasil yani?
Bir kereden enox u nasil vurduruyorsun ki??
Geçmiş olsun cNım. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp transferini olup bebeklerini kucağını alırsınKızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır. Konu sahibi olarak transferim ertelendi araya başkaya sıkıntılar girdi moralim bozuktu o yüzden mesajlarınızı okuyamadım ama geriye dönerek hepsini okuyacağım. Ben erken nokta koydum ama umarım hepinizin trabsferi yolunda gider açtığım konu hepinize şans getirir ve hepinizin gebelik haberlerini okurum. Canı gönülden tüm güzel dualarım sizlerle olacak. Tabi ki deneyimlerinizi okuyarak bende kendimi hazırlayacağım:) arada yorumlarınıza bende katılırım sakın ola ki bunun burada ne işi var demeyin
Bol şanslar canım umarım sımsıkı tutunur sanaBenim de dun 6. gundu, dun aksamustu baslayip yatana kadar bende de kiremit/kahve akinti oldu.
Simdi bugun son 1 saattir yine var. Hemsirem bana fitil de tahris etmis olabilir dedi. Bugun de yine fitille beraber geliyor su ana kadar.
Ana endiselenmeyin, ilaclarla adet olmazmis. Su an tutunuyor olabilir, dinlenin, dikkat edin, insallah bize tutunuyorlardir
Hastanedeyim simdi doktor gelmemis daha ama ben altima yapcam birazdaha beklersemhadi hayırlı olsunal bebeğini gel hiç korkma çok kolay ve güzel bir an
git tuvalete birazını boşalt hemen yoksa transferden sonra çok zorlanırsınHastanedeyim simdi doktor gelmemis daha ama ben altima yapcam birazdaha beklersemsuyu erken icmisim
olabilirSelam kızlar transfer sonrası 7.gün sonucum 186 ydı bugün 9.günüm sonucum 567 çıktıikiz olabilir mi ki 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti
Hayırlı olsun çok güzel artmış. Belki ikizdir belki de bazılarında beta çok yüksek çıkıyor o da olabilir canım.Selam kızlar transfer sonrası 7.gün sonucum 186 ydı bugün 9.günüm sonucum 567 çıktıikiz olabilir mi ki 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti
Çok sağolun isteyen herkese nasip olsunolabilirçok güzel değerin sağlıkla ilerlesin inşallah
Ay inşallah çok mutlu oldum bizde ikiz olsun istiyoruz kabulümüz yanibu gün benimde 7. günüm dün erken gebelikte pozitifi gördüm ama kan için bekleyeceğimbenimde 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi inşallah ikiside tutar
İdrar testi yaparsan tekrar burada da paylaş canımbu gün benimde 7. günüm dün erken gebelikte pozitifi gördüm ama kan için bekleyeceğimbenimde 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi inşallah ikiside tutar
Hayırlı olsun çok güzel artmış. Belki ikizdir belki de bazılarında beta çok yüksek çıkıyor o da olabilir canım.
Biraz once sordum hemsirelerde oyle soyledi beklerken 4-5 kez girmisimdir en az heralde biraz birazgit tuvalete birazını boşalt hemen yoksa transferden sonra çok zorlanırsın
Canım kişiden kişiye değişiyor endişe yapmaKızlar merhaba 13 temmuz da 2 adet 5. Gün embriyo transferim oldu.. 14 temmuz akşama doğru Akıntıyla karışık kahve lekelenmem oldu hala peçeteye silince gelen sulu kahve akıntım var çok az çok korkuyorum hiç bir yer de bulamadım böyle yerleşme kanaması desem daha 2 günlük çok erken. ne olabilir? Böyle yaşayıp pozitif gören var mı cevap verirseniz çok sevinirim. Endişeliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?