2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kuzu ikisi birbirine alternatif. Ama Oksapar in depot versiyonu filan mi var, yoksa her gun kalcadan yaptirtmaktan mi bahsettin onu tam anlayamadim
Normal 4000 lik oksapar göbekten yapıyorum, daha önceki transferde koldan yapılmıştı. Progestanı kalçadan yapıyorum. Şey demek istedim aslında, göbeğin artık mahvolduysa danış kalçadan yaptır, zaten progestan için gidip hastanede ya da sağlık kabininde vurduruyoruz kalçadan, o da kalçadan olsun onu da vurdurursun doğru anlattım mı bilmiyorum

Günaydın herkese,

Ya benim bugün 8. günüm ve kabız oldum. Böyle olan var mı
Günaydın canım bende ilk bi hafta kabızdım sonra genelde adetime yakın affedersin ishal olurum bu sefer de oldum adet günümde ve adet olacam diye korktum ama olmadım cok sükür bugun tekrar kan verdm bakalım cıkmadı daha sonucum

Galiba bende de bir mallik var, bi turlu anlamadim
İnsallah bebe tutmustur da bu malligi da o yapiyordur (bkz. herseyi bebeye yorma psikolojisi)

Kizlar transferden ciktim 10 dk sonra tuvalete gidebilrsin dediler ucu ucuna 10 dk bekleyebildim ancak ben sadece kucuk tuvaletimi yapmadim buyukte gitti tutamadim sorduk hemsireye birsey olmaz dedi ama ya olursa

Kizlar transferden ciktim 10 dk sonra tuvalete gidebilrsin dediler ucu ucuna 10 dk bekleyebildim ancak ben sadece kucuk tuvaletimi yapmadim buyukte gitti tutamadim sorduk hemsireye birsey olmaz dedi ama ya olursa
Canım ben de çok sıkışıktım ve beni geç aldılar içeri geri de boşaltıp yeniden dolduramam diye öncesinde hiç tuvalete gitmedim sonra transferden cıktım odaya geldım dedim çok kötüyüm 15dk sonra gidebilirsin dedi ve gittim dayanamadım çok vicdan yaptım farklı farklı hemşirelere sordum bişey olur mu diye olmaz dediler ve pozitif cıktı

Benimde adet günümün üzerinden 3 gün geçti kabız oldum, pazartesi ben de kan vereceğim… Hayırlısı İnşallah Senden de iyi haberler alırız İnşallah, bizi haberdar etmeyi unutma

Merhaba kızlar, benim de transferim 8 temmuzda oldu. Bugün 7. Günüm. Şimdiye kadar idrar ya da kan testi yaptırmadım ama çok merak ediyorum. Bu zamana kadar çok hafif kasık ve bacak kasılmaları dışında hiçbir belirtim olmadı. Benimki 5.gün embriyosu ve tek adetti. Bugün kan testi yaptırsam çıkar mı acaba sonuç? Test günüm 20 temmuz aslında ama dayanamayacağım sanırım

Değerin düşük çıkarsa moralini bozmadan hamile gibi 20 temmuza kadar bekleyip tekrar test yaptırcaksan, erken test deneyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…