- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.481
Ayrıca çok şiddetli baş ağrım varGünaydın herkese,
Ya benim bugün 8. günüm ve kabız oldum. Böyle olan var mı
Kuru kayısı ye bol bol ya da mryve olarak tüket. İlaçların yan etkisiGünaydın herkese,
Simdi kayisi zamani bolca ye,su ic ,progesteron yapiuor kabızlık .Günaydın herkese,
İnsallah canim cok tesekkurlerBol şanslar canım umarım sımsıkı tutunur sana
Kuzu ikisi birbirine alternatif. Ama Oksapar in depot versiyonu filan mi var, yoksa her gun kalcadan yaptirtmaktan mi bahsettin onu tam anlayamadimOksapar dan bahsediyorum canım. Enox kullanmadım hiç
Kuzu olabilir duphalac surup verdi bizim doktorlar bu ihtimale karsi, kullanabilirsin alip…Günaydın herkese,
Normal 4000 lik oksapar göbekten yapıyorum, daha önceki transferde koldan yapılmıştı. Progestanı kalçadan yapıyorum. Şey demek istedim aslında, göbeğin artık mahvolduysa danış kalçadan yaptır, zaten progestan için gidip hastanede ya da sağlık kabininde vurduruyoruz kalçadan, o da kalçadan olsun onu da vurdurursunKuzu ikisi birbirine alternatif. Ama Oksapar in depot versiyonu filan mi var, yoksa her gun kalcadan yaptirtmaktan mi bahsettin onu tam anlayamadim
Günaydın canım bende ilk bi hafta kabızdım sonra genelde adetime yakın affedersin ishal olurum bu sefer de oldum adet günümde ve adet olacam diye korktum ama olmadım cok sükür bugun tekrar kan verdm bakalım cıkmadı daha sonucumGünaydın herkese,
Galiba bende de bir mallik var, bi turlu anlamadimNormal 4000 lik oksapar göbekten yapıyorum, daha önceki transferde koldan yapılmıştı. Progestanı kalçadan yapıyorum. Şey demek istedim aslında, göbeğin artık mahvolduysa danış kalçadan yaptır, zaten progestan için gidip hastanede ya da sağlık kabininde vurduruyoruz kalçadan, o da kalçadan olsun onu da vurdurursundoğru anlattım mı bilmiyorum
TebriklerBugün kan testi günümdü çok şükür onda da çıktı gebelik6 temmuz transfer günümdü
Canım ben de çok sıkışıktım ve beni geç aldılar içeri geri de boşaltıp yeniden dolduramam diye öncesinde hiç tuvalete gitmedim sonra transferden cıktım odaya geldım dedim çok kötüyüm 15dk sonra gidebilirsin dedi ve gittim dayanamadım çok vicdan yaptım farklı farklı hemşirelere sordum bişey olur mu diye olmaz dediler ve pozitif cıktıKizlar transferden ciktim 10 dk sonra tuvalete gidebilrsin dediler ucu ucuna 10 dk bekleyebildim ancak ben sadece kucuk tuvaletimi yapmadim buyukte gitti tutamadimsorduk hemsireye birsey olmaz dedi ama ya olursa
Benimde adet günümün üzerinden 3 gün geçti kabız oldum, pazartesi ben de kan vereceğim… Hayırlısı İnşallahGünaydın canım bende ilk bi hafta kabızdım sonra genelde adetime yakın affedersin ishal olurum bu sefer de oldum adet günümde ve adet olacam diye korktum ama olmadım cok sükür bugun tekrar kan verdm bakalım cıkmadı daha sonucum
Şimdi gördüm, harika hayırlı olsunKızlar sonucum cıktı hepsini tek tek yazıyorum
2 temmuz 3 adet embriyo transfer
7 temmuz 14
10 temmuz 92
13 temmuz 289
15 temmuz 762
Değerin düşük çıkarsa moralini bozmadan hamile gibi 20 temmuza kadar bekleyip tekrar test yaptırcaksan, erken test deneyebilirsin benceMerhaba kızlar, benim de transferim 8 temmuzda oldu. Bugün 7. Günüm. Şimdiye kadar idrar ya da kan testi yaptırmadım ama çok merak ediyorum. Bu zamana kadar çok hafif kasık ve bacak kasılmaları dışında hiçbir belirtim olmadı. Benimki 5.gün embriyosu ve tek adetti. Bugün kan testi yaptırsam çıkar mı acaba sonuç? Test günüm 20 temmuz aslında ama dayanamayacağım sanırım
Ben de de ilaçlarlardan beri kabızlık oldu. Dupholac diye bir ilaç verdi şurup gibi onu içiyorum. Fayda sağladı normal yolla geçmese doktoruna danışıp bunu kullan..Günaydın herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?