2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Şu an ne desem yalan olur vallahi kendimi tanıyamıyorum bu ilaçlar her şeyi değiştirdi. Oturup ağlayadabilirim tek embriyo olduğu için idrarda görünmez belki kanda çıkar diye kan testi yaptırayım direkt diyorum bakalım :)

Ayy insallah benimde pozitif olur hemsire tutmak daha zararli dedi zaten

aslında idrarda da silikte olsa çıkar cesaretin varsa yap gitsin, bu kararı vermek bile çok zor çünkü biliyorum

Herkes erkenden yapiyor testleri burda. Ben de 7 temmuz tek embryo transferiyim, test gunum 18’i ben beklemeye karar verdim :)
Cok zor biliyorum ama geciyor gunler…

Herkes erkenden yapiyor testleri burda. Ben de 7 temmuz tek embryo transferiyim, test gunum 18’i ben beklemeye karar verdim :)
Cok zor biliyorum ama geciyor gunler…

Bence en iyisini yapıyorsun. Ben 9. Gün kan testi yaptım ama şimdi de düşük diye içim içimi yiyor yarın ikinci testi vereceğim. Boşuna stres sahibi oldum.

Bence en iyisini yapıyorsun. Ben 9. Gün kan testi yaptım ama şimdi de düşük diye içim içimi yiyor yarın ikinci testi vereceğim. Boşuna stres sahibi oldum.
Kesinlikle ben de boyle dusunerek bekliyorum. Sonucta doktorlar bir tarih veriyorsa var bir bildikleri..:)
Ama sen de yapmissin artik, rahat olmaya calis pozitif dusun. Hayirlisiyla artacaktir insallah

Kesinlikle ben de boyle dusunerek bekliyorum. Sonucta doktorlar bir tarih veriyorsa var bir bildikleri..:)
Ama sen de yapmissin artik, rahat olmaya calis pozitif dusun. Hayirlisiyla artacaktir insallah

9. Gün doktordan da izin alarak yaptım hazır iğne için hastaneye gitmişken vereyim dedim. Yazlıktayız git gel olmasın iki kere diye. Gerçi doktorum gözün aydın dedi, negatif bir şey de demedi ama ben buralardaki sonuçlarla kıyaslamaya girdim ister istemez moralim bozuldu

Merhaba kızlar. Transfer hazırlıklarına başladım bnde. 12 temmuzda adet oldum. 14 temmuzda ilaçları kullanmaya başladım 26 temmuzda kontrole gideceğim. Transfer ne zmn olur tahmini olarak

Tek embryo muydu cift mi?
Hic kiyaslama; kimisinin tek kimisinin cift tutuyor. Ayrica bunyeden bunyeye de degisiyor…

Merhabalar,
7 temmuzda 2 adet dondurulmuş 5.gün transferi oldum. İlk günler pek belirtim yoktu. Son 2 gündür belim ve kasıklarım ağrıyor. Regl ağrısı gibi. Bugün sabahta kahverengi ve pembemsi akıntım oldu ve hala devam ediyor. Çok korktum haliyle, doktorumun asistanını aradım oda bu süreçte regl olmayacağımı ve bu belirtilerin normal olduğunu söyledi içim biraz da olsa rahatladı çünkü ben regl oldum sandım. Fakat vakit geçtikçe ve bu lekelenme devam ettikçe korkuyorum. Test günüm 18'i o sürece kdr idrar testi yapmamaya direniyorum. Bu şekilde kanaması veya lekelenmesi olan var mı?

Ben
Benim de 7 temmuz tek embryo transferi. Lekelenmelerim 6. gun basladi, o gunden beri azar azar ve ara ara devam ediyor… ben de 18’ini bekliyorum test icin…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…