- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.501
Ayy insallah benimde pozitif olur hemsire tutmak daha zararli dedi zatenCanım ben de çok sıkışıktım ve beni geç aldılar içeri geri de boşaltıp yeniden dolduramam diye öncesinde hiç tuvalete gitmedim sonra transferden cıktım odaya geldım dedim çok kötüyüm 15dk sonra gidebilirsin dedi ve gittim dayanamadım çok vicdan yaptım farklı farklı hemşirelere sordum bişey olur mu diye olmaz dediler ve pozitif cıktı
aslında idrarda da silikte olsa çıkar cesaretin varsa yap gitsin, bu kararı vermek bile çok zor çünkü biliyorumŞu an ne desem yalan olur vallahi kendimi tanıyamıyorum bu ilaçlar her şeyi değiştirdi. Oturup ağlayadabilirimtek embriyo olduğu için idrarda görünmez belki kanda çıkar diye kan testi yaptırayım direkt diyorum bakalım :)
Herkes erkenden yapiyor testleri burda. Ben de 7 temmuz tek embryo transferiyim, test gunum 18’i ben beklemeye karar verdim :)Şu an ne desem yalan olur vallahi kendimi tanıyamıyorum bu ilaçlar her şeyi değiştirdi. Oturup ağlayadabilirimtek embriyo olduğu için idrarda görünmez belki kanda çıkar diye kan testi yaptırayım direkt diyorum bakalım :)
Herkes erkenden yapiyor testleri burda. Ben de 7 temmuz tek embryo transferiyim, test gunum 18’i ben beklemeye karar verdim :)
Cok zor biliyorum ama geciyor gunler…
Benimde 6 temmuz trnsferim. Sabah kan verdim beklemek cok zorr
Kesinlikle ben de boyle dusunerek bekliyorum. Sonucta doktorlar bir tarih veriyorsa var bir bildikleri..:)Bence en iyisini yapıyorsun. Ben 9. Gün kan testi yaptım ama şimdi de düşük diye içim içimi yiyor yarın ikinci testi vereceğim. Boşuna stres sahibi oldum.
Kesinlikle ben de boyle dusunerek bekliyorum. Sonucta doktorlar bir tarih veriyorsa var bir bildikleri..:)
Ama sen de yapmissin artik, rahat olmaya calis pozitif dusun. Hayirlisiyla artacaktir insallah
Tek embryo muydu cift mi?9. Gün doktordan da izin alarak yaptım hazır iğne için hastaneye gitmişken vereyim dedim. Yazlıktayız git gel olmasın iki kere diye. Gerçi doktorum gözün aydın dedi, negatif bir şey de demedi ama ben buralardaki sonuçlarla kıyaslamaya girdim ister istemez moralim bozuldu
Dondurulmus embryolarin mi var canim?Merhaba kızlar. Transfer hazırlıklarına başladım bnde. 12 temmuzda adet oldum. 14 temmuzda ilaçları kullanmaya başladım 26 temmuzda kontrole gideceğim. Transfer ne zmn olur tahmini olarak
Adetin 18-20. Günleri arası değişiyor rahim durumuna göre canım tahmini ağustos başıMerhaba kızlar. Transfer hazırlıklarına başladım bnde. 12 temmuzda adet oldum. 14 temmuzda ilaçları kullanmaya başladım 26 temmuzda kontrole gideceğim. Transfer ne zmn olur tahmini olarak
BenMerhabalar,
7 temmuzda 2 adet dondurulmuş 5.gün transferi oldum. İlk günler pek belirtim yoktu. Son 2 gündür belim ve kasıklarım ağrıyor. Regl ağrısı gibi. Bugün sabahta kahverengi ve pembemsi akıntım oldu ve hala devam ediyor. Çok korktum haliyle, doktorumun asistanını aradım oda bu süreçte regl olmayacağımı ve bu belirtilerin normal olduğunu söyledi içim biraz da olsa rahatladı çünkü ben regl oldum sandım. Fakat vakit geçtikçe ve bu lekelenme devam ettikçe korkuyorum. Test günüm 18'i o sürece kdr idrar testi yapmamaya direniyorum. Bu şekilde kanaması veya lekelenmesi olan var mı?
Tek embryo muydu cift mi?
Hic kiyaslama; kimisinin tek kimisinin cift tutuyor. Ayrica bunyeden bunyeye de degisiyor…
Evet cnmDondurulmus embryolarin mi var canim?
Çok teşekkür ederim cnmAdetin 18-20. Günleri arası değişiyor rahim durumuna göre canım tahmini ağustos başı
Haklisin. Ama bence hersey guzel olacak endise etmeyinTek embriyo. Zaten hiç mantıklı bir şey değil yaptığım ama bu süreç insanda mantık falan bırakmıyor ki, hep bir endişe hali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?