- 23 Mart 2022
- 17
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi duruumasal
Arkadaşlar merhaba dün yumurta toplama işlemim oldu çok ağrım var 54 yumurta toplandı 43 ü döllendi bu gün 28 i kaldı. Çooook ağrım var oturup kalkarken uyurken eziyet çekiyorum resmen.. sizin süreciniz nasıl geçiyor ? Ağrınızı hafifletmek için ne yaptınız ?

bende polikistik overliyim ama 13 yumurtam toplanmıştı. 10 tanesi işleme alınmıştı 5i döllenmişti. biri transfer edildi kalan 4ü donduruldu. sizlerin inanılmaz rakamlar..
 bende polikistik overliyim ama 13 yumurtam toplanmıştı. 10 tanesi işleme alınmıştı 5i döllenmişti. biri transfer edildi kalan 4ü donduruldu. sizlerin inanılmaz rakamlar.. o zaman aramamı söylediler benimde çok bilgim yok ilk olucak. Bana ilk başta  taze transfer dediler sonra e2 im 2300 çıkmış doktorum 2500 sınır zaten ohss riskini almayalım rahim dinlendirme yapalım dedi . Bende beklemiyodum kendimi hep tazeye alıştırmıştım ama kısmet hayırlısı neyse o olsun inşallah
o zaman aramamı söylediler benimde çok bilgim yok ilk olucak. Bana ilk başta  taze transfer dediler sonra e2 im 2300 çıkmış doktorum 2500 sınır zaten ohss riskini almayalım rahim dinlendirme yapalım dedi . Bende beklemiyodum kendimi hep tazeye alıştırmıştım ama kısmet hayırlısı neyse o olsun inşallah 

opudan 3 gün önceki sonucum bu. Bu yüzden opu erkene alındı riskli diye. Umarım bu cefaların sefası olur. Rabbim kavuşturur bizi miniğimize. Kaç embriyo transfer edildi bu arada ?
 opudan 3 gün önceki sonucum bu. Bu yüzden opu erkene alındı riskli diye. Umarım bu cefaların sefası olur. Rabbim kavuşturur bizi miniğimize. Kaç embriyo transfer edildi bu arada ?