Demekki normal ben zaten ya bahçeci ya da acıbadem arasında kalmıştım.Canim bizde cuma gunu keseyi gormeye 2800 lira verdik 21 gunde bi odeniyomus bu cumada kalp atisi icin cagirdi doktor insaAllah kalbinide duyalim seni ugurlayalim dedi tup bebek surecinden çıkıyormuş bizdede ayni bahceci tup bebege gidiyorum bende
CanımmmmmGunaaayydinnnn kader arkadaşlarım guzel anne adayları gonulden anne olanlar anne olmak icin bekleyenler gün sayanlar icinde minigini buyutenler asla pes etmeyenler gününüz güzel gecsin
Yumurta toplama+transfer+kese toplamda ne kadar verdiniz kuzum? Bende çikolata yaptırmayı düşünüyorum vedalaşırken bir de çiçekEsim ondan diyo onca para verdik ne hediyesi diyeyaklasik 30da transfere verdik yinede bi ufak kutu cikolata yaptiriyim ben doktoruma yaa
Tatlı tatlı kaşı sende hırpalamadan kuzuAy bir kaşınıyor
Teşekkürler.yok problemi kalçadan yaşadım şimdi göbekten yapıyorum dr umun yönlendirmesiyle . göbekten yapılanda sıkıntı yok çok şükürGeçmiş olsun öncelikle , ben de göbekten vuruluyorum hiç ağrı sızı olmuyor. Sizin için değil tabi ama devam edenler için doktorunuza danışın isterseniz , bu kadar acı çekmeyin ..
Yarın güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkürler.yok problemi kalçadan yaşadım şimdi göbekten yapıyorum dr umun yönlendirmesiyle . göbekten yapılanda sıkıntı yok çok şükür
Günaydın tatlım. Hisar Hospitalda Meryem Kürek Eken var. Ben çok memnun kaldım ama uzak bi şehirde yaşadığım için devamlı gidemeyince bıraktım. Süreci bi süre uzaktan yönettik. Tahlil tetkik vs istedi sonuçlarıyla ilgili telefondan gece gündüz bilgi verdi . İlgisi ve bilgisi muhteşem. Bi araştır istersenKızlar günaydınnistanbul anadolu yakası özelde bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı? Hepimiz araştırmaya başlıcaz artık o günlere geldik çok şükür
Tamam canımm teşekkür ederim hemen araştırıyorumGünaydın tatlım. Hisar Hospitalda Meryem Kürek Eken var. Ben çok memnun kaldım ama uzak bi şehirde yaşadığım için devamlı gidemeyince bıraktım. Süreci bi süre uzaktan yönettik. Tahlil tetkik vs istedi sonuçlarıyla ilgili telefondan gece gündüz bilgi verdi . İlgisi ve bilgisi muhteşem. Bi araştır istersen
Kuzum biz ilk tup bebek basladigimizda 17.500du tup bebek tedavisi. Benim yumurtalarim toplandi rahimden T sekli diye ameliyat oldum, ameliyattan sonra transfere zam gelmisdi ekstra 2.500 odedik transfer oldum.. tutmadi embriyo dondurmayada 5 bin küsür odemistik. 1 yıl icin... ikinci transfer olmadan tekrar ameliyat oldum rahimden duzelmemis T sekli 13.500 ona odedik. Sonra transfer oldum tekrar 22 bin odedik tutmadi ama 2. Transferim cok maliyetliydi serum tedavisi falan olmusdum cunku... bu benim o merkezdeki 3. Transferimdi yumurtalarimin donma suresi bitmisdi tekrar dondurma ucreti istemislerdi ama biz imha ettirmek istedik son kez deneyelim dedik kalanlar imha olsun dedik... bunada 10.500 bi odedik, 18.500 bi odedik. Yani benim tup bebegim bana döne dolaşa geldigindenn tam hesabi bilmiyorum cunku ben tedaviye basladigimda tup bebek uygundu aslinda birden zamlandi. Ogun ben kontrole gittim ya cuma gunu kasada bi aileden 37.500 aldilar onada ayrı şok oldum. Rabbim kimseye aratmasin bu kliniklere verilen paraların bence denetlenmesi lazım cunku cok dehset paralar alınıyor.Yumurta toplama+transfer+kese toplamda ne kadar verdiniz kuzum? Bende çikolata yaptırmayı düşünüyorum vedalaşırken bir de çiçekÇiçek gibi bir ekip çünkü
En iyi kalite olanı ilk transfer ediyolar 5.gün embriyosu olabilir ama bunu şimdiye kadar söylemeleri gerekirdi sanırımKızlar salı günü yumurta toplama olacak ve taze transfer yapılcak acaba 3.gün embriyosu mu 5. Gün embriyo mu tranfer edileceğim ne zaman belli olcak
Fındık gibi taşlaştı dağılmıyorda hıc bu kadar olmamıstı oyhTatlı tatlı kaşı sende hırpalamadan kuzu
Ben bahçecide 39bine anlaştım haziran ayıydı canım. Embriyo dondurma ve transfer ücretine zam geldi zamlı hali ikisi toplam 19 bine geldi. İnanılmaz uçuk fiyatlar ve temmuz ayı itibariyle 53 bine yükselmiş direkt tüp bebek o kurumdaKuzum biz ilk tup bebek basladigimizda 17.500du tup bebek tedavisi. Benim yumurtalarim toplandi rahimden T sekli diye ameliyat oldum, ameliyattan sonra transfere zam gelmisdi ekstra 2.500 odedik transfer oldum.. tutmadi embriyo dondurmayada 5 bin küsür odemistik. 1 yıl icin... ikinci transfer olmadan tekrar ameliyat oldum rahimden duzelmemis T sekli 13.500 ona odedik. Sonra transfer oldum tekrar 22 bin odedik tutmadi ama 2. Transferim cok maliyetliydi serum tedavisi falan olmusdum cunku... bu benim o merkezdeki 3. Transferimdi yumurtalarimin donma suresi bitmisdi tekrar dondurma ucreti istemislerdi ama biz imha ettirmek istedik son kez deneyelim dedik kalanlar imha olsun dedik... bunada 10.500 bi odedik, 18.500 bi odedik. Yani benim tup bebegim bana döne dolaşa geldigindenn tam hesabi bilmiyorum cunku ben tedaviye basladigimda tup bebek uygundu aslinda birden zamlandi. Ogun ben kontrole gittim ya cuma gunu kasada bi aileden 37.500 aldilar onada ayrı şok oldum. Rabbim kimseye aratmasin bu kliniklere verilen paraların bence denetlenmesi lazım cunku cok dehset paralar alınıyor.
aminYarın güzel haberlerini bekliyoruz
Oyyy kuzumm hem maddi hem manevi çok zorlanmışsın yaa.. Allahım nihayet yüzünü güldürdü de bunların hepsine değecek.Kuzum biz ilk tup bebek basladigimizda 17.500du tup bebek tedavisi. Benim yumurtalarim toplandi rahimden T sekli diye ameliyat oldum, ameliyattan sonra transfere zam gelmisdi ekstra 2.500 odedik transfer oldum.. tutmadi embriyo dondurmayada 5 bin küsür odemistik. 1 yıl icin... ikinci transfer olmadan tekrar ameliyat oldum rahimden duzelmemis T sekli 13.500 ona odedik. Sonra transfer oldum tekrar 22 bin odedik tutmadi ama 2. Transferim cok maliyetliydi serum tedavisi falan olmusdum cunku... bu benim o merkezdeki 3. Transferimdi yumurtalarimin donma suresi bitmisdi tekrar dondurma ucreti istemislerdi ama biz imha ettirmek istedik son kez deneyelim dedik kalanlar imha olsun dedik... bunada 10.500 bi odedik, 18.500 bi odedik. Yani benim tup bebegim bana döne dolaşa geldigindenn tam hesabi bilmiyorum cunku ben tedaviye basladigimda tup bebek uygundu aslinda birden zamlandi. Ogun ben kontrole gittim ya cuma gunu kasada bi aileden 37.500 aldilar onada ayrı şok oldum. Rabbim kimseye aratmasin bu kliniklere verilen paraların bence denetlenmesi lazım cunku cok dehset paralar alınıyor.
Ben 3 gün dinlendim kuzum, evde hafif yürüyüşler yaptım ama yemek vs yapmadım. Hatta 10 gün hafif yürüyüşler dışında hiçbir şey yapmadımKızlar birşey sorcam transferden sonra hep yattınız mı dışarı filan çıktınız mı nasıl geçti
Aboooo bu ne boyleee cidden 53 binmi olmus inammiyorum 17.500 dü ilk yaaa bu nasil olabilir yaaBe
Ben bahçecide 39bine anlaştım haziran ayıydı canım. Embriyo dondurma ve transfer ücretine zam geldi zamlı hali ikisi toplam 19 bine geldi. İnanılmaz uçuk fiyatlar ve temmuz ayı itibariyle 53 bine yükselmiş direkt tüp bebek o kurumda
Ilaclarim tedavilerim surec vs vs benim heralde toplam vi 150 bin gitmisdir belki daha fazla olsun sonu guzel oldu cok sukurOyyy kuzumm hem maddi hem manevi çok zorlanmışsın yaa.. Allahım nihayet yüzünü güldürdü de bunların hepsine değecek.Biz de 37.000 ödedik kalp atışı muayenesine kadar herşey dahil.. İlaçlar hariç tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?