Merhaba cnm doktorun Aygül hocamı çok sevindim Benin’imde aygul hoca 2 negatif tedaviden sonra aygul hocamda ilk senemde pozitif oldu şükür sen suan kaçıncı haftadasınDr nimet aygül demirol
Bize vurmadı o haziranda anlaştığımız için ama yeni gelenlere bu fiyattanAboooo bu ne boyleee cidden 53 binmi olmus inammiyorum 17.500 dü ilk yaaa bu nasil olabilir yaa
Hiç yatmadım uyku harici. Yürüyüş yaptım , ertesi gün pazara gittim ama ağır kaldırmamaya dikkat ettim.Kızlar birşey sorcam transferden sonra hep yattınız mı dışarı filan çıktınız mı nasıl geçti
Sizinki sonuçlandı mi pekiHiç yatmadım uyku harici. Yürüyüş yaptım , ertesi gün pazara gittim ama ağır kaldırmamaya dikkat ettim.
Bende ilk 3 gün genelde yattım akşamları bahçeye çıktım yürüyüş yaptım biraz şimdi de aynı en azından 15dakka filan kendimi yormadan yürüyorum ama aşırı sıkıldım dün ağlama krizine bile girdim sıkıntıdan eminimki aynı durum vardır herkeste bide çalışan insan olunca gerçekten evde durmak çok zor geliyorBen 3 gün dinlendim kuzum, evde hafif yürüyüşler yaptım ama yemek vs yapmadım. Hatta 10 gün hafif yürüyüşler dışında hiçbir şey yapmadım
Yok söylemediler ya . Ben de merak ediyorum 3. Gün mü 5. Gün mü koyulcak yoksa gidişata göre mi karar veriliyor . Bugün E2 lh ve prog testi istediler muayene etcekler tekrarEn iyi kalite olanı ilk transfer ediyolar 5.gün embriyosu olabilir ama bunu şimdiye kadar söylemeleri gerekirdi sanırım
Yarın kısmetse test günümSizinki sonuçlandı mi peki
Bugun tam 6 oldu ama ultrasyona göre bu yoksa daha ileri olabilir tam hesaplamayı da bilmiyorum aygül hocaya gidince o tam gununu soyler bence eylulde gidecegımMerhaba cnm doktorun Aygül hocamı çok sevindim Benin’imde aygul hoca 2 negatif tedaviden sonra aygul hocamda ilk senemde pozitif oldu şükür sen suan kaçıncı haftadasın
Merhaba canım değerlerin düşmüşse kimyasal gibi duruyor benim değerlerim 37-67-0 di adet olmuştum çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba benim beta hcg değerim 39’dan 30’a düştü gebelik testinde pozitif görmüştüm kimyasal gebelik mi oluyor ilk transferimdi daha önce kimyasal gebelik yaşayan varda bana bilgi verebilir mi kanamam veya lekelenmem de yok ama ağrım var kasıklarda
Yarın sen hayırlı haber ver Salı da ben vereyim canım o yaptığımız ilk idrar testi ban ders oldu daha da yapmadımYarın kısmetse test günüm
Bende yarın vermeyi düşünüyorum inşallah güzel haberler veririz birbirimize 19 Ağustos mu transfer gününüzYarın kısmetse test günüm
Canımm Rabbim bekleyişlerini büyük sevinçlere çevirsinKısaca tüp bebek maceramı yazayım yarın malum kan testi günüm pozitif ya da negatif olursa sonuç benzer durumda olanlar için bir kaynak olur. Yaşım 42 .ilk defa tüp bebek (hatta dışarıdan müdahale ile bebek sahibi olmaya çalışma ilk) denemem.pcos luyum.yıllar evvel dr bakınca senin tüp bebekten başka şansın yok demişti. Genetik olarak ananem ve annemde de varnış ama onlar 4 ve 5 yıl sonra kendiliğinden hamile kalabilmişler.ilk yumurta toplamamda 4 bir yerde 5 bir yerde görüyorum demesine rağmen dr um toplama günü 1 tane toplayabildi o 3.gün embriyosu olarak gelişti ve donduruldu.dr um havuz yöntemi yapacağız dedi bu sefer daha fazla doz ve gün olarak tekrar hormonlar kullanmaya başladım ve 2.kez yunurta toplama yapıldı.bu sefer 10 yumurta toplandı 9 u dolu çıktı 8 i döllendi 6 sı 3.gün embriyosu olarak donduruldu.19 Ağustos'ta (3 embriyo çözündürülmüş biri yolda gitmiş 2 si 5.güne kayıpsız olarak ulaşmış) 2 adet 5aa kalite embriyo transferi yapıldı. Transfer günü ve sonralarında hiçbir şekilde duygusal ya da fiziksel bir şey hissetmedim.sadece 1 gün midem çok yandı o da piis boğazımdan herhaldebu arada 72 kg yum ve if le birlikte kalori takibi yapıyorum 83 den bu kiloya düştüm. Ve 5.gün idrar testi yaptım koca bir NEGATİF aldım yarın en azından benim için heyecanlı bir gün. Eğer pozitif alırsam hastane ve dr bilgisi isteyenlere verebilirim çünkü dr umun ikinci hamlesi çok teknik ve verimliydi.havuz yöntemi ile yunurta kalitesi artabiliyormuş.işte benim hikayem.her ne sonuç olursa olsun çok şükür
Benim pakette en son kese görüyorsun kalp atışı yok canimKızlar bugün benm 12. Günümdü.
Çok şükür değerim çok güzel geldi.
Bundan sonra artık tüp bebek paketinden çıkıyormuşz ve normal kadın doğum muayenesi şeklinde ilerlenecekmiş .
10 gün sonra kese için gittiğimde muayene ücreti 1900tl olduğunu söylediler.
Ben çok şaşırdım kalp atışını duyana kadar herşey dahil sanıyordum sizin nasıl oldu bu süreç beni aydınlatırmısınz
Aminnn canimm benim ozel saglik sigortam vardi esime diyorum dogumuda dahil etmismiydin esim diyo ne bilim 14 senedir olmadi bu sene olcaginiBize vurmadı o haziranda anlaştığımız için ama yeni gelenlere bu fiyattanallah herkesin yardımcısı olsun özel hastanelerde doğum da çok pahalı 40binlerde
5. Gun test icin cok erken olmus insaAllah hakkinizda hayirlisi olsunKısaca tüp bebek maceramı yazayım yarın malum kan testi günüm pozitif ya da negatif olursa sonuç benzer durumda olanlar için bir kaynak olur. Yaşım 42 .ilk defa tüp bebek (hatta dışarıdan müdahale ile bebek sahibi olmaya çalışma ilk) denemem.pcos luyum.yıllar evvel dr bakınca senin tüp bebekten başka şansın yok demişti. Genetik olarak ananem ve annemde de varnış ama onlar 4 ve 5 yıl sonra kendiliğinden hamile kalabilmişler.ilk yumurta toplamamda 4 bir yerde 5 bir yerde görüyorum demesine rağmen dr um toplama günü 1 tane toplayabildi o 3.gün embriyosu olarak gelişti ve donduruldu.dr um havuz yöntemi yapacağız dedi bu sefer daha fazla doz ve gün olarak tekrar hormonlar kullanmaya başladım ve 2.kez yunurta toplama yapıldı.bu sefer 10 yumurta toplandı 9 u dolu çıktı 8 i döllendi 6 sı 3.gün embriyosu olarak donduruldu.19 Ağustos'ta (3 embriyo çözündürülmüş biri yolda gitmiş 2 si 5.güne kayıpsız olarak ulaşmış) 2 adet 5aa kalite embriyo transferi yapıldı. Transfer günü ve sonralarında hiçbir şekilde duygusal ya da fiziksel bir şey hissetmedim.sadece 1 gün midem çok yandı o da piis boğazımdan herhaldebu arada 72 kg yum ve if le birlikte kalori takibi yapıyorum 83 den bu kiloya düştüm. Ve 5.gün idrar testi yaptım koca bir NEGATİF aldım yarın en azından benim için heyecanlı bir gün. Eğer pozitif alırsam hastane ve dr bilgisi isteyenlere verebilirim çünkü dr umun ikinci hamlesi çok teknik ve verimliydi.havuz yöntemi ile yunurta kalitesi artabiliyormuş.işte benim hikayem.her ne sonuç olursa olsun çok şükür
Siz hangi kurumda yaptırmıştınız pekiBenim pakette en son kese görüyorsun kalp atışı yok canim
Adana acıbadem salı günü kese görmeye gidecez sonra yollarımız ayrılıyor ben Güzel yalıda Önder Başeğmez e gitmeyi düşünüyorum...Siz hangi kurumda yaptırmıştınız peki
Belgin Selam Altunizade AcıbademKızlar günaydınnistanbul anadolu yakası özelde bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı? Hepimiz araştırmaya başlıcaz artık o günlere geldik çok şükür
İnşallah şekerim veiririz şenlendiririz biz de buraları. Şaka maka insanın bir morali bozulmuyor değil de ama çok erkendi ya 7.gün negatif falan alsaydık ciddi üzülürdüm ki o bile erkenYarın sen hayırlı haber ver Salı da ben vereyim canım o yaptığımız ilk idrar testi ban ders oldu daha da yapmadımyalnız yarın bizim transfer hariç 9. Gün neden 10. Gün yapmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?