2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kısaca tüp bebek maceramı yazayım yarın malum kan testi günüm pozitif ya da negatif olursa sonuç benzer durumda olanlar için bir kaynak olur. Yaşım 42 .ilk defa tüp bebek (hatta dışarıdan müdahale ile bebek sahibi olmaya çalışma ilk) denemem.pcos luyum.yıllar evvel dr bakınca senin tüp bebekten başka şansın yok demişti. Genetik olarak ananem ve annemde de varnış ama onlar 4 ve 5 yıl sonra kendiliğinden hamile kalabilmişler.ilk yumurta toplamamda 4 bir yerde 5 bir yerde görüyorum demesine rağmen dr um toplama günü 1 tane toplayabildi o 3.gün embriyosu olarak gelişti ve donduruldu.dr um havuz yöntemi yapacağız dedi bu sefer daha fazla doz ve gün olarak tekrar hormonlar kullanmaya başladım ve 2.kez yunurta toplama yapıldı.bu sefer 10 yumurta toplandı 9 u dolu çıktı 8 i döllendi 6 sı 3.gün embriyosu olarak donduruldu.19 Ağustos'ta (3 embriyo çözündürülmüş biri yolda gitmiş 2 si 5.güne kayıpsız olarak ulaşmış) 2 adet 5aa kalite embriyo transferi yapıldı. Transfer günü ve sonralarında hiçbir şekilde duygusal ya da fiziksel bir şey hissetmedim.sadece 1 gün midem çok yandı o da piis boğazımdan herhalde bu arada 72 kg yum ve if le birlikte kalori takibi yapıyorum 83 den bu kiloya düştüm. Ve 5.gün idrar testi yaptım koca bir NEGATİF aldım yarın en azından benim için heyecanlı bir gün. Eğer pozitif alırsam hastane ve dr bilgisi isteyenlere verebilirim çünkü dr umun ikinci hamlesi çok teknik ve verimliydi.havuz yöntemi ile yunurta kalitesi artabiliyormuş.işte benim hikayem.her ne sonuç olursa olsun çok şükür

Aboooo bu ne boyleee cidden 53 binmi olmus inammiyorum 17.500 dü ilk yaaa bu nasil olabilir yaa
Bize vurmadı o haziranda anlaştığımız için ama yeni gelenlere bu fiyattan allah herkesin yardımcısı olsun özel hastanelerde doğum da çok pahalı 40binlerde

Kızlar birşey sorcam transferden sonra hep yattınız mı dışarı filan çıktınız mı nasıl geçti
Hiç yatmadım uyku harici. Yürüyüş yaptım , ertesi gün pazara gittim ama ağır kaldırmamaya dikkat ettim.

Ben 3 gün dinlendim kuzum, evde hafif yürüyüşler yaptım ama yemek vs yapmadım. Hatta 10 gün hafif yürüyüşler dışında hiçbir şey yapmadım
Bende ilk 3 gün genelde yattım akşamları bahçeye çıktım yürüyüş yaptım biraz şimdi de aynı en azından 15dakka filan kendimi yormadan yürüyorum ama aşırı sıkıldım dün ağlama krizine bile girdim sıkıntıdan eminimki aynı durum vardır herkeste bide çalışan insan olunca gerçekten evde durmak çok zor geliyor

En iyi kalite olanı ilk transfer ediyolar 5.gün embriyosu olabilir ama bunu şimdiye kadar söylemeleri gerekirdi sanırım
Yok söylemediler ya . Ben de merak ediyorum 3. Gün mü 5. Gün mü koyulcak yoksa gidişata göre mi karar veriliyor . Bugün E2 lh ve prog testi istediler muayene etcekler tekrar

Merhaba cnm doktorun Aygül hocamı çok sevindim Benin’imde aygul hoca 2 negatif tedaviden sonra aygul hocamda ilk senemde pozitif oldu şükür sen suan kaçıncı haftadasın
Bugun tam 6 oldu ama ultrasyona göre bu yoksa daha ileri olabilir tam hesaplamayı da bilmiyorum aygül hocaya gidince o tam gununu soyler bence eylulde gidecegım
sizin kacıncı haftanız acaba:)

Merhaba canım değerlerin düşmüşse kimyasal gibi duruyor benim değerlerim 37-67-0 di adet olmuştum çok geçmiş olsun canım

Canımm Rabbim bekleyişlerini büyük sevinçlere çevirsin 5. gün neredeyse imkansızdı pozitifi görmen, o yüzden kendini darlama hiç, dua et bol bol

Benim pakette en son kese görüyorsun kalp atışı yok canim

Bize vurmadı o haziranda anlaştığımız için ama yeni gelenlere bu fiyattan allah herkesin yardımcısı olsun özel hastanelerde doğum da çok pahalı 40binlerde
Aminnn canimm benim ozel saglik sigortam vardi esime diyorum dogumuda dahil etmismiydin esim diyo ne bilim 14 senedir olmadi bu sene olcagini bizim burda vatan hastanesi var fenomen bi doktor var erson aksu orda uygun dogumlar buraya gelirsiniz doguma hepiniz cunku heryerden geliyolar dogum.icin

5. Gun test icin cok erken olmus insaAllah hakkinizda hayirlisi olsun

Yarın sen hayırlı haber ver Salı da ben vereyim canım o yaptığımız ilk idrar testi ban ders oldu daha da yapmadım yalnız yarın bizim transfer hariç 9. Gün neden 10. Gün yapmıyorsun
İnşallah şekerim veiririz şenlendiririz biz de buraları. Şaka maka insanın bir morali bozulmuyor değil de ama çok erkendi ya 7.gün negatif falan alsaydık ciddi üzülürdüm ki o bile erken .bana öyle dediler ayın 28 inde yaptıracaksın ben hatta 12.gün Perşembe isterler diye düşünüyordum.her dr farklı istiyor.dün bizimle aynı gün transeferi olan bir arkadaşa 31 i demiş mesela dr u.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…