2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimki 3.gün embriyosuydu yarın transferden sonra 11.günüm. 29unda kan vermemi söylemişti doktor, yarın evde bi test yapmak istiyorum ama cok korkuyorum sadece korku hissediyorum kalbim tekliyor düşündükçe

Ben anadolu yakasındayım canım avrupa yakasına bile geçmeye üşeniyorum

Kızlar selam, biliyorsunuz benim olumsuz oldu progestani bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oldum da ilk 3 gün gayet yoğun oldu bugün 4. Gün ama kesilmiş gibi ben de telaşlandım neden kesildi diye bu benim ilk transferim de oyuzden normal mi değil mi bilemedim. Var mı böyle bir şey yaşayan ? Normal mi acaba ?

7. Gün negatife çok üzüleceğim için daha erken yaptım ki bahanem olsun zaten travma oldu bende evde bi erken gebelik bi de kaset test orda duruyor bana bakıyor elim asla gitmiyor korkudan.. dün de buraya hamile arkadaş yazmış ya değerim 500 lerdeyken hatıra olsun diye idrar testi yaptım negatif çıktı dedi ya o yüzden idrara hiç güvenesim gelmiyor şunun şurasında yarından sonra test vercem yoksa da idrarla on kere öleceğime kanda bi kere kahrolurum.. inşallah ikimizde pozitifleri alırız

Benimki 3.gün embriyosuydu yarın transferden sonra 11.günüm. 29unda kan vermemi söylemişti doktor, yarın evde bi test yapmak istiyorum ama cok korkuyorum sadece korku hissediyorum kalbim tekliyor düşündükçe
Yapma canım boşver insan negatif görünce çöküyor senle aynı gün kan vercez gider kanda öğreniriz

Kizlar bu iğneler transferden önce mi sonra mı yapılıyor.Doktor bana reglinin 2. Günü gel dedi.Gidince napacak simdi? Yumurta mi toplayacak? igneye baslatip, 12 gün sonra falan transfer mi yapacak.

Ben Ferhat uysala gidiyorum ataköy towersta çok ilgili bir doktor keseyi gördük çok şükür bu hafta kalp atışları için gidicez inşAllah

Bugun tam 6 oldu ama ultrasyona göre bu yoksa daha ileri olabilir tam hesaplamayı da bilmiyorum aygül hocaya gidince o tam gununu soyler bence eylulde gidecegım
sizin kacıncı haftanız acaba:)
Hesaplama sitesi varya bende ona baktım 5 haftalık 3 günlük diyor bende eylülde gidicem insallah kese görünürse bu perşembe 10 Ağustos benim transfer tarihim de

Kizlar bu iğneler transferden önce mi sonra mı yapılıyor.Doktor bana reglinin 2. Günü gel dedi.Gidince napacak simdi? Yumurta mi toplayacak? igneye baslatip, 12 gün sonra falan transfer mi yapacak.
Şimdi gonal f diye bi iğne var muhtemelen ona başlıcaksın yumurtaları büyütüp 10-12 gün sonra toplama gerçekleşiyor

İnşallah yarın hayırlı haber alırsınız canım.Rabbim yardimcin olsun
Ben de 38 yaşındayım yeni evliyim.Bana da tüp bebek dedi doktor başladık bakalım.

Bahceciden mi devam edıyordun sen canım?

İnşallah yarın hayırlı haber alırsınız canım.Rabbim yardimcin olsun
Ben de 38 yaşındayım yeni evliyim.Bana da tüp bebek dedi doktor başladık bakalım.
Çok teşekkür ederim hiç korkmayın, vesvese yapmayın Allah'a burakın kendinizi.hormon iğnelerinizi muhakkak aynı saatlerde yapın ve dozaj ziyan etmeyin eğer otomatik dozajlı vermezlerse.göbekten iğne olacaksınız hiç acımıyor siz yapabilirsiniz hemşireler anlatacak zaten. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…