2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Selamlar.. yoğunluktan yazamadım. 21inde transferim gerçekleşti dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Bugün 6. Günüm normalde perşembe kan vermem gerekiyordu fakat dayanamadım evde olan testlerden yaptım biri normal biri erken gebelik ikisindede ikinci cizgi silik cıktı sonradan koyulasti. Gittik bide kan verdik sonucu bekliyorum. Daha erken ama ne eşim ne ben dayanamadik belirti olarak cok aşırı belirtilerik olmadı şu an a kdr sadece kasık ağrısı var onun dışında şişkinlik var kanamam olmadi bakalm kan sonucunu alincada paylasicam. Allah herkesin gönlüne göre versin kafanıza takmayın biz kendimizi iyiyw ve kötüye hazırladık herşeyin hayirlisi dedik kafaya cok takardik eskiden ama kendjmize zarardan baska bisey degilmis. Sizde sakin kalın

Eklentiler

• 20230827_140908.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 82
Amin inşallah çok teşekkür ederim
İyi düşünmeye çalışıyorum iyi olsun

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Çok şükür pozitif canım Ben de tam buraya yazacaktım 6-7 saatte bir çok keski bir kasık agrısı gırıyor 10 sn sonra gecıyor. Çok korkutuyor ama beni ya neden böyleki
Yaa çok sevindim ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Ayy hiç bilmiyorum ki nedense bendede hiç belirti yok sadece göğsüm aşırı şişti o kadar
Ama normaldir bence kasık ağrısı endişe etme

Hayırlı olsun bebisiniz

İnşaallah normaldir inşaallah evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alırız çok amin

Senin hiç belirtin var mı canım
Ben pek belirtiden saymıyorum ama çünkü bu belirtileri ilaç da yapıyor adet olduğumda da oluyor sol kasığımda bi batma gerginlik ağrısı bazen bacağıma vuruyor böyle adet sancısı değil de anlatamıyorum bir batma bi dolgunduk gerginlik hissi gibi.. göğüslerim de şiş sızlıyor ama dediğim gibi bu belirtileri ilaçlar ya da adet de yapıyor belirti arama bence

Gebelik müjdesini almış annelerimiz, kasık ağrılarınız olmuş muydu öğrenmeden önce? Salı günü test günüm, bugün kasıklarım ağrıyor
Benim ilk nakilde de şuankinde de kasık sancım oldu ilki tutmadı şuanki tuttu ama kasık ağrım hiç geçmedi düzenli olarak kasık sancısı duyuyorum.

Cenim ben 9. Gün test yaptım 400 şerde cıktı sonucun bugün 12. Gün ve 7.günden beri lekelenmelerim var henüz ikinci testi vermedim değer yükselmesini görmedim umarım bormal birşeydir :)

Yuh kalp atışını duymadan ne başarısı pardon. Bazı yerler 12. Haftaya kadar bırakmıyor. Birde 1900 nedir ay sinirlendim tedaviye ne kadar vermiştiniz?
Benim doktorun 12 haftaya kadar iğnelere devam dedi. Biraz erken bırakmışlar tedaviyi gibi geldi banada :/

Hesaplama sitesi varya bende ona baktım 5 haftalık 3 günlük diyor bende eylülde gidicem insallah kese görünürse bu perşembe 10 Ağustos benim transfer tarihim de
Gprunur ben 5+1 de gprdum kese ama hesaplama da sanırım 5+3tu hoca kendı hesapladı son adete gore dalan ultrasyonda 5+1 cıktı uyumlu dedi o sitedeki tam olmuyor

Ben de 8. Hafta gıbı gıdıceö kalp atışına ucret alınıyor mu bılmıyorum ama bence alınır gıbı sonucta normal muayene ye donuyor ben tup bebekte bile 1 2 kere muayene ucretı odedım ara verıldı dıye cıkıyormus yapacak bır sey yok

Cenim ben 9. Gün test yaptım 400 şerde cıktı sonucun bugün 12. Gün ve 7.günden beri lekelenmelerim var henüz ikinci testi vermedim değer yükselmesini görmedim umarım bormal birşeydir :)
Aa 9. Gün için çok iyi çift embriyo mu yoksa
Benm 10. Gün 140
12. Gün 450 çıktı
Benimde 7. Gün birde 12. Gün leke oldu ama şuan yok çok şükür.
İnşallah senin değerinde düzenli artar

Kizlar bu iğneler transferden önce mi sonra mı yapılıyor.Doktor bana reglinin 2. Günü gel dedi.Gidince napacak simdi? Yumurta mi toplayacak? igneye baslatip, 12 gün sonra falan transfer mi yapacak.
İğnelere başlayacaksın yumurtanın durumuna göre 12-15 gün sonra falan toplanır transfer sonra embriyo gelişimine göre olur taze olacaksa 3.yada 5.gün
dondurulacaksa söylenir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…