2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlar bu iğneler transferden önce mi sonra mı yapılıyor.Doktor bana reglinin 2. Günü gel dedi.Gidince napacak simdi? Yumurta mi toplayacak? igneye baslatip, 12 gün sonra falan transfer mi yapacak.
Ben transferden 1 hafta önce başladım iğnelere(progestan) haplara da iki hafta önce filan basladım(östrofen ve vitaminler)

Aa 9. Gün için çok iyi çift embriyo mu yoksa
Benm 10. Gün 140
12. Gün 450 çıktı
Benimde 7. Gün birde 12. Gün leke oldu ama şuan yok çok şükür.
İnşallah senin değerinde düzenli artar
Evet canım çift embriyo ya leke dediğim şey normalde gelmiyo tuvalete çıktıktan sonra azıcık peçeteye geliyor birde tüm gün çalışıyorum oturarak çalısıyorum ama biraz ayakta durunca kasıklarıma agrı giriyor

Benimde çift transfer oldu. Ne göğüslerimde ne kasığımda hiç bir his yok.
Bu hissizlik beni korkutuyor.
Siz de kasık ağrısı vs varmıydı ?
Ya da lekelenme ?
Hayirlisi olsun insallah güzel sonuçlar alirsiniz benim aşırı derecede olmadı ilk günler sadece halsizlik ve şişkinlik vardı. transferin 5. Ve 6. Günü kasıklarımda ağrı başladı ve göğüslerimde hafiftende olsa bi doluluk hissettmm.. ama cidden belirti aramayin bende baslarda diyordm neden hic bi belirti fln yok diye ama öyle değilmiş cidden.. kafanizi kendinizi rahat birakin. Ben mesela ilk gün biraz uzandim biraz yürüdum evin icinde.. diger günlerde genelde hareket halindeydim cok yatmadım sadece ne zaman yoruluo gibi olsam o zaman uzandm dinlendim lekelenmede şu an a kadar olmadı

Tamamdır tavsiyelerinize uyucam heyecandan insan ne düşünceğini şaşırıyor
Bir de değerimin kaç üstü olması gerekiyor hamileyim tutmuş diyebilmem için

Kızlar fikir almak istiyorum ilk transferi negatif arkadaşlar ikinci transfer için beklediniz mi doktorunuz ne önerdi peşine regl olup yeniden transfer yapılması ne kadar olumlu olur

Tamamdır tavsiyelerinize uyucam heyecandan insan ne düşünceğini şaşırıyor
Bir de değerimin kaç üstü olması gerekiyor hamileyim tutmuş diyebilmem için
Kesinlikle anlayabiliyorum tatli telaslar bunlar değerlere internetten baktim cok net bilemiyorum.. kanı acil serviste verdm sonucu doktor söyledi banada

Belirtin filan oldu mu ilk günlerde bende hiç belirti yok sadece göğsüm biraz hassas okadar olması gerekiyor mu belirti
Yani internette yazilanlara göre belirti oladabiliomus olmayadabiliomus. Bide aslinds cogu belirti ilaclarin etkileri fln diye yaziordu :) ilk günlerde bendede cok belirti yoktu 5 ve 6. Günde kasık ağrılarim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…