2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar fikir almak istiyorum ilk transferi negatif arkadaşlar ikinci transfer için beklediniz mi doktorunuz ne önerdi peşine regl olup yeniden transfer yapılması ne kadar olumlu olur
Bizim ilk nakilden sonra araya bayram girdi bayramdan sonraki ilk adette gel demişti doktor yani yaklaşık 2 ay sonra tekrar nakil yapıldı

Merhabalar bende 2020’de rektum kanseri oldum. Bu süreçte çok zorluk yaşadım hala yaşıyorum ne yazık ki.. Sağlıklı bir rahmim ve yumurtalıklarım varken şimdi anne olmak için daha zor mücadeleler veriyorum. Dondurulmuş 5 embriyom var. Geçen sene rahim kalınlaşması sürecinde sıvı biriktiği için ameliyat oldum. Şimdi tekrar tedaviye başladım. Her gün farklı farklı östrojen ilaçları alıyorum ama radyoterapiden dolayı kalınlaşma olmadığı gibi sürekli rektumum olmadığı için ishalim. Hayat kalitem zaten çok sıkıntılıydı şimdi daha da kötüyüm. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..

Yani internette yazilanlara göre belirti oladabiliomus olmayadabiliomus. Bide aslinds cogu belirti ilaclarin etkileri fln diye yaziordu :) ilk günlerde bendede cok belirti yoktu 5 ve 6. Günde kasık ağrılarim oldu
Yaaa maşallah , adınıza çok sevindim . Bizler için dua edin . Hamişlerin duası tutar derler

Benim bildiğim alınmıyor cnm ilk muayene ücretsiz pakete dahil sormuştum ben

Geçmiş olsun öncelikle sağlığınızla ilgilenmenizi öneririm.. babam da bağırsak kanseri atlattı çok zor bi süreç.. dondurulmuş embriyolarınızı bekletin..bebek düşünmeyin transfer yaptırmayın .. bizim bile bağırsağımız bu Ağır ilaçları zor kaldırırken siz toparlanın önce…

Ilk transferim taze oldu ve rahimde sivi birikmesi vardi yuzde 50 sans vermisti doktorum ama negatifle sonuclandi olk adetimden sonra kapali laparoskopi oldum ve tuplerim alindi operasyon sonrasi 2.adetimle dondurulmus embriyo transferi yaptik yarin sonuc icin kan verecegim negatif olursa ara vermeden kalan dondurulmus embriyolarimin transferini isteyecegim ama tabi doktorum ne onerecek bilemiyorum yarinki sonuca gore yazarim tekrar sizin doktorunuz ne onerdi acaba?
Kızlar fikir almak istiyorum ilk transferi negatif arkadaşlar ikinci transfer için beklediniz mi doktorunuz ne önerdi peşine regl olup yeniden transfer yapılması ne kadar olumlu olur

Gelmiş gitmiş olsun inşallah bu süreçte eminim ki dr unuz sizin için en uygun protokolü uygulayacaktır.endişe etmeyin.en kısa sürede meleğinizi kucağınıza almanızı yüce Allah'tan diliyorum

Hafi insallah zaten o kadar ucak parası oducem hedıye olur alınmazsa:)
Bende aynı şekil senin ki önce olur mutlaka haberleşelim bu arada eğilip kalkıyormusun iş görüyormusun benim işim ağır biraz ağırlık kaldırma eğilip kalkma dediler gerçekten ta bir kere yerden bisey aldım ani kaşığına iki saat ağrı girdi

Kalp atışı randevularımız da yine arka arkaya inşaallah sağlıkla duyar, güzel haberler alırız perşembe ve cuma :)) iyi olmanıza çok sevindim. Şu an çok boşlukta hissediyorum kendimi. Hamile olduğumu öğrendim, keseyi gördüm ama belirsizlikler ve korkular bitmiyor. Bu doğuma kadar böyle gider artık Rabbim buradaki herkesi sevindirsin, emeklerini boşa çıkarmasın. Hepiniz evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşaallah

İşteyken agır seyler konması gerekıyor cıhaza erkekler yapıyor
Evde esım yardım edıyor ama az once bulasık makınesi boşalttım arada yapıyorum valla ustuste cok yapmıyorum

Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler benim mide bulantısı ile başım dertte bugün şiddetli bulantılarım başladı maalesef

Kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle pozitif alan hamişleri tebrik ederim biz haber bekleyenlerinde umarım güzel sonuçlar alması dileğiyle diyeyim sizlere bir sorum var benim çikolata kistinden ötürü 22 Ağustosta 5. Gün dondurulmuş transferini gerçekleştirdik benim 2 gündür baş dönmem var Progestan dex iğne kullanıp böyle bir durum yaşayan var mı kullandıklarım iğne prpgestan fitil estrofem ve coraspriin baş dönmesi bu iğneden olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…