2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Allah yardımcın olsun

Aşılama 11. Gun

Eklentiler

• IMG_20230827_232050.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20230827_232007.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 82
merhaba :) bende 21 ağustosta transfer oldum.Sizinle aynı ilaçları kullanıyorum.Benim baş dönmem ilk 2 gün sürdü sonra geçti kendiliğinden.İlaçların yan etkisi olabilir diye düşünmüştüm

İnşallah başka seferlere benim için de Beta da mı anladınız belirtileriniz var mıydı acaba
Evet canım erken baktım ben teste zaten negatifti yarın normalde kan verecektim olumsuz olduğunu. Bildiğim için kan verdik emin olduk

Kızlar buralara pek uğramıyorum malum tüp bebek sürecine giriş yaptık şu anda güzel ilerliyorum elhamdülillah cumartesi adetin 8. Günü E2 1134 çıktı doktor gayet güzel dedi iyi ilerliyoruz dedi elhamdülillah Yarabbim çok şükür Çarşamba tekrar E2 ve kontrol var bakalım ne dicek nasıl gidiyor ona göre opu zamanını belirleyecek galiba Rabbim den hayırlısı inşallah güzellikle sağlıkla sonuçlansın hepimizin çabaları

Bu arada kullandığım ilaçlar duphaston sabah akşam 1 tane günde bir akşam gonalf 450 birde pergoveris iğne vuruyorum

Evet canım erken baktım ben teste zaten negatifti yarın normalde kan verecektim olumsuz olduğunu. Bildiğim için kan verdik emin olduk
Ama canım kan için de erken.sen dr unla konuştun mu? Bence Perşembe veya cuma günü tekrar kan ver.

merhaba :) bende 21 ağustosta transfer oldum.Sizinle aynı ilaçları kullanıyorum.Benim baş dönmem ilk 2 gün sürdü sonra geçti kendiliğinden.İlaçların yan etkisi olabilir diye düşünmüştüm
Günaydın Benim ilk 2 gün sadece bel ağrım vardı geçti son 2 gündür baş dönmesi ama bende yan etkisidir diye düşünüyorum siz test yaptınız mı

Benimde çift transfer oldu. Ne göğüslerimde ne kasığımda hiç bir his yok.
Bu hissizlik beni korkutuyor.
Siz de kasık ağrısı vs varmıydı ?
Ya da lekelenme ?
Günaydın canım bende pozitifimi görene kadar kasık ağrısı hiç çekmedim hatta şimdide çok aşırı nadir bi batma gibi girio çıkıo pozitif aldımda transfer sonrası 9. Gündü o gün kasık ağrım oldu Çok yürümüştüm çok az bir leke oldu doktorum duphaston die ilaç verdi oda azaltıo
Göğüs desen hiç hassaslaşmadı hatta bende onu merak ediyordum ama Konuşup yazıştığım arkadaşlar var göğüs ağrısı hamilelikte yaşamayan yada 3. Ayında başlayanlar var bu belirti arama sadece psikolojimizle oynuyor kişiden kişiye değişiyor bence ama bende bu hafta kontrole gidicem İNŞALLAH sağlıkla iyi haberler alırız alırım İsteyen herkeste sende pozitifi görüp isteyen herkesin sende bende sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız Çok Aminnn

Adana acıbadem salı günü kese görmeye gidecez sonra yollarımız ayrılıyor ben Güzel yalıda Önder Başeğmez e gitmeyi düşünüyorum...
Merhabalar bisey soracaktım. Benim 6 tane yumurtam donduruldu acı badem de. 3 yumurtayı ilk transferde çözüp 2tanesini transfer ettiler. Doktor kararı olduğu için sadece cozdurme ücreti ödemiştik. Çok şükür keseyi falan gorduk volkan hocayla islemimiz bitti. Fakat bize hiç kalan embriyolara ne olacağı ile ilgili bisey demediler. Bizimde sormak aklımıza gelmedi. Size bilgi verdiler mi?

Günaydın gönlü güzel anne adaylarımmm Nasılsınız? Dün pek takip edemedim sayfayı, çok büyük eksiklik hissettim. Alışmışım sizlere yafuuuu Dün biraz dışarı çıkıp hava aldık, biraz yürüdüm yani hepi topu 15 dk yürümüşümdür sonra hep oturdum yedim içtim, ama eve pert geldim ve direkt uyudum Sabah da hafif lekelenmem olduğunu gördüm. Hiç mi kıpırdamıycaz annesinin kuzusu bi korkutma beni yeaa dedim kızdım sabah sabah minnoşa

Benden ilk azarı yedi minnoş Yalnız hakikaten azıcık yürüdüm, yormadım kendimi yine de eve geldiğimde sol kasığım ağrıyordu biraz ve kahverengi lekelenme olmuştu. Sizlerde yaşayanlar olmuştu bu durumu dimi kızlar? Yine de herşey yolunda gidiyordu dimi?

Günaydııın canısıııı haftamız bereketli güzel haberler alarak geçsin inşAllaahhh
Maalesef bizim minişler yürümeyi çok sevmeyecek gibi en azından ilk başlarda
bende biraz yürüyünce kasıklarım çok ağrıyor sancı giriyor gibi resmen
Napalım azıcık dayanalım en azından ilk 3 ay bi dolsun

Canımm canımmm Ay evet sol kasığım zonk zonk zonkladı bikaç defa.. Önce tembelleştirecekler bizi sonra da ayağa dikecekler, gece uykumuzdan edecekler Lekelenmen oldu mu senin de yürüyüşten sonra kuzum?

Bizide tembel yaptilar kendileri gibi bu minikler gunaydin canim hayirli sabahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…