Değerlerden pek anlamıyorum ama toplanacak dediğine göre iyidir hangi hastaneye gidiyorsun sanırım devlet hast.Yumurta toplama önccesi e2 3940 prog 0.57 LH 0.75 çıkmış sorun var mı acaba bunlar da salı günü olcak toplama
Allah yardımcın olsunMerhabalar bende 2020’de rektum kanseri oldum. Bu süreçte çok zorluk yaşadım hala yaşıyorum ne yazık ki.. Sağlıklı bir rahmim ve yumurtalıklarım varken şimdi anne olmak için daha zor mücadeleler veriyorum. Dondurulmuş 5 embriyom var. Geçen sene rahim kalınlaşması sürecinde sıvı biriktiği için ameliyat oldum. Şimdi tekrar tedaviye başladım. Her gün farklı farklı östrojen ilaçları alıyorum ama radyoterapiden dolayı kalınlaşma olmadığı gibi sürekli rektumum olmadığı için ishalim. Hayat kalitem zaten çok sıkıntılıydı şimdi daha da kötüyüm. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..
Benim de alttan alttan, şiddetli olmayan ama hiç geçmeyen bir bulantım var. Ama olsun, bana bebişimi hatırlatıyor :))Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkürlerbenim mide bulantısı ile başım dertte bugün şiddetli bulantılarım başladı maalesef
merhaba :) bende 21 ağustosta transfer oldum.Sizinle aynı ilaçları kullanıyorum.Benim baş dönmem ilk 2 gün sürdü sonra geçti kendiliğinden.İlaçların yan etkisi olabilir diye düşünmüştümKızlar aranıza yeni katıldım öncelikle pozitif alan hamişleri tebrik ederimbiz haber bekleyenlerinde umarım güzel sonuçlar alması dileğiyle diyeyim sizlere bir sorum var benim çikolata kistinden ötürü 22 Ağustosta 5. Gün dondurulmuş transferini gerçekleştirdik benim 2 gündür baş dönmem var Progestan dex iğne kullanıp böyle bir durum yaşayan var mı kullandıklarım iğne prpgestan fitil estrofem ve coraspriin baş dönmesi bu iğneden olabilir mi?
Yok özel pembemavi hastanesiDeğerlerden pek anlamıyorum ama toplanacak dediğine göre iyidir hangi hastaneye gidiyorsun sanırım devlet hast.
Kan verdim canım doktoruma attım 6. Günüm 0.18 çıktı olumsuz dedi direk ilaçları bırakmamı söyledi değerim çok düşük çıktı hiç tutmamışCanım senin daha 5.günün değil mi ?
Evet canım erken baktım ben teste zaten negatifti yarın normalde kan verecektim olumsuz olduğunu. Bildiğim için kan verdik emin oldukİnşallah başka seferlere benim için deBeta da mı anladınız belirtileriniz var mıydı acaba
Ama canım kan için de erken.sen dr unla konuştun mu? Bence Perşembe veya cuma günü tekrar kan ver.Evet canım erken baktım ben teste zaten negatifti yarın normalde kan verecektim olumsuz olduğunu. Bildiğim için kan verdik emin olduk
Günaydınmerhaba :) bende 21 ağustosta transfer oldum.Sizinle aynı ilaçları kullanıyorum.Benim baş dönmem ilk 2 gün sürdü sonra geçti kendiliğinden.İlaçların yan etkisi olabilir diye düşünmüştüm
Kusma derecesine gelince her şeyi unutuyorsunuz maalesefBenim de alttan alttan, şiddetli olmayan ama hiç geçmeyen bir bulantım var. Ama olsun, bana bebişimi hatırlatıyor :))
Günaydın canım bende pozitifimi görene kadar kasık ağrısı hiç çekmedim hatta şimdide çok aşırı nadir bi batma gibi girio çıkıo pozitif aldımda transfer sonrası 9. Gündü o gün kasık ağrım oldu Çok yürümüştüm çok az bir leke oldu doktorum duphaston die ilaç verdi oda azaltıoBenimde çift transfer oldu. Ne göğüslerimde ne kasığımda hiç bir his yok.
Bu hissizlik beni korkutuyor.
Siz de kasık ağrısı vs varmıydı ?
Ya da lekelenme ?
Merhabalar bisey soracaktım. Benim 6 tane yumurtam donduruldu acı badem de. 3 yumurtayı ilk transferde çözüp 2tanesini transfer ettiler. Doktor kararı olduğu için sadece cozdurme ücreti ödemiştik. Çok şükür keseyi falan gorduk volkan hocayla islemimiz bitti. Fakat bize hiç kalan embriyolara ne olacağı ile ilgili bisey demediler. Bizimde sormak aklımıza gelmedi. Size bilgi verdiler mi?Adana acıbadem salı günü kese görmeye gidecez sonra yollarımız ayrılıyor ben Güzel yalıda Önder Başeğmez e gitmeyi düşünüyorum...
Günaydııın canısıııı haftamız bereketli güzel haberler alarak geçsin inşAllaahhhGünaydın gönlü güzel anne adaylarımmmNasılsınız? Dün pek takip edemedim sayfayı, çok büyük eksiklik hissettim. Alışmışım sizlere yafuuuu Dün biraz dışarı çıkıp hava aldık, biraz yürüdüm yani hepi topu 15 dk yürümüşümdür sonra hep oturdum yedim içtim, ama eve pert geldim ve direkt uyudum Sabah da hafif lekelenmem olduğunu gördüm. Hiç mi kıpırdamıycaz annesinin kuzusu bi korkutma beni yeaa dedim kızdım sabah sabah minnoşa
Canımm canımmmGünaydııın canısıııı haftamız bereketli güzel haberler alarak geçsin inşAllaahhh
Maalesef bizim minişler yürümeyi çok sevmeyecek gibi en azından ilk başlarda
bende biraz yürüyünce kasıklarım çok ağrıyor sancı giriyor gibi resmen
Napalım azıcık dayanalım en azından ilk 3 ay bi dolsun
Bizide tembel yaptilar kendileri gibi bu miniklerGünaydın gönlü güzel anne adaylarımmmNasılsınız? Dün pek takip edemedim sayfayı, çok büyük eksiklik hissettim. Alışmışım sizlere yafuuuu Dün biraz dışarı çıkıp hava aldık, biraz yürüdüm yani hepi topu 15 dk yürümüşümdür sonra hep oturdum yedim içtim, ama eve pert geldim ve direkt uyudum Sabah da hafif lekelenmem olduğunu gördüm. Hiç mi kıpırdamıycaz annesinin kuzusu bi korkutma beni yeaa dedim kızdım sabah sabah minnoşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?