2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktorum ama sen bugünü dinlenerek geçir kuzum

Bizide tembel yaptilar kendileri gibi bu minikler gunaydin canim hayirli sabahlar
Kuzummm sorma yaa Yalnız okullar başlıyor, ben ilkokuldayım sürekli ayakta durmam gerekiyor yoksa sınıf hakimiyeti sağlanmıyor. Minnak oldukları için anında kaynıyorlar. Dün azıcık yürüdüm bu sabah lekelenme gördüm. Okullar başlayınca napcam ben diye kara kara bi düşündüm

InsaAllah o zamana kadar lekelenmeler gecmis olur cunku daha cok basindasin ya kuzum gececek insaAllah.

Acaba saglik ocagi duphaston yazarmi ya ? Bilginiz varmi

2 haftaya geçer inşaalllah dediğin gibi canımcım, sağolasınn
Gerci bende oyleyim evde yatiyosam hic biseyim yok evden bi cikayim disari cok yuruyen biride degilim heryere arabayla gidiyom ama yinede o kahverengiyi goruyom eve gelince halisahada kirmizi kart yiyen oyuncu gibi modum dusuveriyo hemen

Gerci bende oyleyim evde yatiyosam hic biseyim yok evden bi cikayim disari cok yuruyen biride degilim heryere arabayla gidiyom ama yinede o kahverengiyi goruyom eve gelince halisahada kirmizi kart yiyen oyuncu gibi modum dusuveriyo hemen
Kıyamam ya Çok yatınca da iyi değil ki kan da gitmeli sonuçta oraya Allah'a emanet artık teyze balları

Kızçeler birazdan doktorla görüşücem dua edin bu ay başlamam için bi aksilik çıkmasın işler kolaylaşsın Embriyo taşıma felan her aşama kolay olsun hamişlerden dua rica ediyorum

Oyy dualarim seninle canim insaAllah hersey gonlunce olsun

Günaydın canım dikkat et emi bu 3 ay dikkat etcez artık

Günaydın kızlar ben de 1 hafta aradan sonra bugün tekrar lekelenme yaşadım biraz daha yoğundu hatta ama kahverengiydi. Ağrım sızım da yok fakat korkutuyo insanı ya neden tekrar oldu acaba

Oyy yaa kıyamamm bende yedim o kırmızı kartı bu sabah, seni anlayabiliyorum Duphastonu bence yazar sağlık ocağı canımcım

İmzaladığınız kağıtlarda yazıyordur.dondurma ücreti için para alıyorlar. 1 sene boyunca dondurulacaklar.eğer istemezseniz bertaraf prosedürü uygulanıyor

Kan verdim canım doktoruma attım 6. Günüm 0.18 çıktı olumsuz dedi direk ilaçları bırakmamı söyledi değerim çok düşük çıktı hiç tutmamış
Anladım canım Allah hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallah

Kızlar siz şimdi evde günlük hangi işleri yapıyorsunuz? Hep dinlenme halinde misiniz? Ben sabah yatak yorgan topluyorum, kahvaltı yapıp mutfağı topluyorum. Çamaşır yıkayıp katlıyorum yerleştiriyorum vs Onun dışında namaz kılıyorum, su içme bahanesiyle evin içinde turluyorum biraz sonra hep dinleniyorum. Yemekleri annem yapıyordu sağolsun, gitti cumartesi mecburen. Ben çok mu pimpirikliyim acaba az mı hareket ediyorum da dün biraz dışarı çıkınca lekelenme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…