- 20 Şubat 2022
- 4.786
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.935
- 83
Test gozukmuyo ki cok uzak cekmissinizAşılama 11. Gun
Kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktorum ama sen bugünü dinlenerek geçir kuzumBenden ilk azarı yedi minnoşYalnız hakikaten azıcık yürüdüm, yormadım kendimi yine de eve geldiğimde sol kasığım ağrıyordu biraz ve kahverengi lekelenme olmuştu. Sizlerde yaşayanlar olmuştu bu durumu dimi kızlar? Yine de herşey yolunda gidiyordu dimi?
Kuzummm sorma yaaBizide tembel yaptilar kendileri gibi bu miniklergunaydin canim hayirli sabahlar
Bi hastaneye gidip gelicem kuzum, betaya baktırcam. Sonra hep yatışşşş..Kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktorum ama sen bugünü dinlenerek geçir kuzum
InsaAllah o zamana kadar lekelenmeler gecmis olur cunku daha cok basindasin ya kuzum gececek insaAllah.Kuzummm sorma yaaYalnız okullar başlıyor, ben ilkokuldayım sürekli ayakta durmam gerekiyor yoksa sınıf hakimiyeti sağlanmıyor. Minnak oldukları için anında kaynıyorlar. Dün azıcık yürüdüm bu sabah lekelenme gördüm. Okullar başlayınca napcam ben diye kara kara bi düşündüm
2 haftaya geçer inşaalllah dediğin gibi canımcım, sağolasınnInsaAllah o zamana kadar lekelenmeler gecmis olur cunku daha cok basindasin ya kuzum gececek insaAllah.
Gerci bende oyleyim evde yatiyosam hic biseyim yok evden bi cikayim disari cok yuruyen biride degilim heryere arabayla gidiyom ama yinede o kahverengiyi goruyom eve gelince halisahada kirmizi kart yiyen oyuncu gibi modum dusuveriyo hemen2 haftaya geçer inşaalllah dediğin gibi canımcım, sağolasınn
Küçük küçük adımlarla lütfen bebişi sinirlendirmeyelimBi hastaneye gidip gelicem kuzum, betaya baktırcam. Sonra hep yatışşşş..
Kıyamam yaGerci bende oyleyim evde yatiyosam hic biseyim yok evden bi cikayim disari cok yuruyen biride degilim heryere arabayla gidiyom ama yinede o kahverengiyi goruyom eve gelince halisahada kirmizi kart yiyen oyuncu gibi modum dusuveriyo hemen
Oyy dualarim seninle canim insaAllah hersey gonlunce olsunKıyamam yaÇok yatınca da iyi değil ki kan da gitmeli sonuçta oraya Allah'a emanet artık teyze balları
Kızçeler birazdan doktorla görüşücem dua edin bu ay başlamam için bi aksilik çıkmasın işler kolaylaşsın Embriyo taşıma felan her aşama kolay olsun hamişlerden dua rica ediyorum
Günaydın canım dikkat et emi bu 3 ay dikkat etcez artıkGünaydın gönlü güzel anne adaylarımmmNasılsınız? Dün pek takip edemedim sayfayı, çok büyük eksiklik hissettim. Alışmışım sizlere yafuuuu Dün biraz dışarı çıkıp hava aldık, biraz yürüdüm yani hepi topu 15 dk yürümüşümdür sonra hep oturdum yedim içtim, ama eve pert geldim ve direkt uyudum Sabah da hafif lekelenmem olduğunu gördüm. Hiç mi kıpırdamıycaz annesinin kuzusu bi korkutma beni yeaa dedim kızdım sabah sabah minnoşa
Çook teşekkür ederim balımmOyy dualarim seninle canim insaAllah hersey gonlunce olsun
Oyy yaa kıyamamm bende yedim o kırmızı kartı bu sabah, seni anlayabiliyorumGerci bende oyleyim evde yatiyosam hic biseyim yok evden bi cikayim disari cok yuruyen biride degilim heryere arabayla gidiyom ama yinede o kahverengiyi goruyom eve gelince halisahada kirmizi kart yiyen oyuncu gibi modum dusuveriyo hemen
Şimdiden parmağında mı oynatıyor bu minnoş acaba beniKüçük küçük adımlarla lütfen bebişi sinirlendirmeyelim
İmzaladığınız kağıtlarda yazıyordur.dondurma ücreti için para alıyorlar. 1 sene boyunca dondurulacaklar.eğer istemezseniz bertaraf prosedürü uygulanıyorMerhabalar bisey soracaktım. Benim 6 tane yumurtam donduruldu acı badem de. 3 yumurtayı ilk transferde çözüp 2tanesini transfer ettiler. Doktor kararı olduğu için sadece cozdurme ücreti ödemiştik. Çok şükür keseyi falan gorduk volkan hocayla islemimiz bitti. Fakat bize hiç kalan embriyolara ne olacağı ile ilgili bisey demediler. Bizimde sormak aklımıza gelmedi. Size bilgi verdiler mi?
CanımmmGünaydın canım dikkat et emi bu 3 ay dikkat etcez artık
Anladım canım Allah hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallahKan verdim canım doktoruma attım 6. Günüm 0.18 çıktı olumsuz dedi direk ilaçları bırakmamı söyledi değerim çok düşük çıktı hiç tutmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?