2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba canım Rabbim şafi ismiyle tez vakitte kalıcı şifanı versin, çok geçmiş olsun Bu süreç biraz yıpratıcı bir süreç, ilaçlar biraz fazla ve etkisini oldukça hissediyoruz. Kendini biraz daha dinlendirsen sonrasında bu sürece girsen daha mı sağlıklı olur acaba

Canımm canımmm Ay evet sol kasığım zonk zonk zonkladı bikaç defa.. Önce tembelleştirecekler bizi sonra da ayağa dikecekler, gece uykumuzdan edecekler Lekelenmen oldu mu senin de yürüyüşten sonra kuzum?
1 kere lekelenmem oldu benim de
O gün Baya yürümüştüm ama ben
Lekelenme olmayan yok sanırım ilk başlarda
Kırmızı renk ve sürekli olmadıkça endişelenme

1 kere lekelenmem oldu benim de
O gün Baya yürümüştüm ama ben
Lekelenme olmayan yok sanırım ilk başlarda
Kırmızı renk ve sürekli olmadıkça endişelenme
9. günde de lekelenmem olmuştu kuzum bu 2. lekelenme.. Doktor ilaçlarda değişiklik yaptı ve dediğin gibi kırmızı ve yoğun olmadıkça endişelenme dedi ama dinlen vs demedi. Ay ne bileyim biliyorum sakin kalmam gerektiğini ama yine de size danışmadan da duramıyorum içim rahatlıyor

İmzaladığınız kağıtlarda yazıyordur.dondurma ücreti için para alıyorlar. 1 sene boyunca dondurulacaklar.eğer istemezseniz bertaraf prosedürü uygulanıyor
Evet yaziyordu fakat rahim dinlendirme işlemi doktor kararı olduğu için sadece cozdurme ücreti aldılar bizden. Acaba kalanlar içinde bu dahil mi onu bilmiyorum

Canım testi ne zaman yaptıracaksın heyecanla seni bekliyorum
Canım şu ilaçları halletmem lazım evde rahat yapabilirim fitil iğne vs öğleden sonraya kalacak gibi ben de heyecanlıyım valla aslında sabahın körü ayaktaydım çıksın hemen yazıcam buraya

Benim burada yardım edecek kimsem yok ev temizliği yemek hep hareket halindeyim. Kızım da ister istemez dışarı çıkmak istiyor onunla yürüyüş ve park yapıyoruz. Pek yerimde duramıyorum yani. Geçen gün dondurma yedim ertesi gün boğazım acıyordu dünden beri hastayım sadece parol içiyorum zorda kalınca.

Oyy çok geçmiş olsun canım ve Allah yardımcın olsun

Ahh kuzumm çok heyecanlı hadi keseyi görde bizimle duygularını paylaş
Çok şükür keseyi gördük yolk sac kesemiz de var bana 2 hafta sonraya randevu verdi ama 9. Haftaya kadar seni takip etmek istiyorum dedi sonra iyi bir doktor önerdi seni ona devreceğim dedi ilk gebelik sıkıntılı olunca hayırlısıyla kalp atışını da duyalım o kalp atışı da devam etsin dedi sonra bırakırım seni dedi çok şükür herşey yolunda mı normal mi diye sanırım 10 defa sordum kadıncağıza normal normal dedi ama tabi kalp atışı duymak istiyorlar. Beklemeye devam

Ayyy hadi gözün aydın canımcım Rabbim sağlıkla ilerlemeyi ve bebişine kavuşmayı nasip etsin Şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…