Canım testi biraz daha yakından fotoğrsflayabilir misin belli olmuyorAşılama 11. Gun
Merhaba canımMerhabalar bende 2020’de rektum kanseri oldum. Bu süreçte çok zorluk yaşadım hala yaşıyorum ne yazık ki.. Sağlıklı bir rahmim ve yumurtalıklarım varken şimdi anne olmak için daha zor mücadeleler veriyorum. Dondurulmuş 5 embriyom var. Geçen sene rahim kalınlaşması sürecinde sıvı biriktiği için ameliyat oldum. Şimdi tekrar tedaviye başladım. Her gün farklı farklı östrojen ilaçları alıyorum ama radyoterapiden dolayı kalınlaşma olmadığı gibi sürekli rektumum olmadığı için ishalim. Hayat kalitem zaten çok sıkıntılıydı şimdi daha da kötüyüm. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..
1 kere lekelenmem oldu benim deCanımm canımmmAy evet sol kasığım zonk zonk zonkladı bikaç defa.. Önce tembelleştirecekler bizi sonra da ayağa dikecekler, gece uykumuzdan edecekler Lekelenmen oldu mu senin de yürüyüşten sonra kuzum?
Değerler gayet iyi canım maşaallah10. Gün 201
12. Gun 397 nasıl?
Yarın bir daha kan vericem umarım iki katı olur
9. günde de lekelenmem olmuştu kuzum bu 2. lekelenme.. Doktor ilaçlarda değişiklik yaptı ve dediğin gibi kırmızı ve yoğun olmadıkça endişelenme dedi ama dinlen vs demedi. Ay ne bileyim biliyorum sakin kalmam gerektiğini ama yine de size danışmadan da duramıyorum içim rahatlıyor1 kere lekelenmem oldu benim de
O gün Baya yürümüştüm ama ben
Lekelenme olmayan yok sanırım ilk başlarda
Kırmızı renk ve sürekli olmadıkça endişelenme
Evet yaziyordu fakat rahim dinlendirme işlemi doktor kararı olduğu için sadece cozdurme ücreti aldılar bizden. Acaba kalanlar içinde bu dahil mi onu bilmiyorumİmzaladığınız kağıtlarda yazıyordur.dondurma ücreti için para alıyorlar. 1 sene boyunca dondurulacaklar.eğer istemezseniz bertaraf prosedürü uygulanıyor
Canım testi ne zaman yaptıracaksın heyecanla seni bekliyorumAnladım canım Allah hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallah
Canım şu ilaçları halletmem lazım evde rahat yapabilirim fitil iğne vs öğleden sonraya kalacak gibi ben de heyecanlıyım valla aslında sabahın körü ayaktaydımCanım testi ne zaman yaptıracaksın heyecanla seni bekliyorum
Benim burada yardım edecek kimsem yok ev temizliği yemek hep hareket halindeyim. Kızım da ister istemez dışarı çıkmak istiyor onunla yürüyüş ve park yapıyoruz. Pek yerimde duramıyorum yani. Geçen gün dondurma yedim ertesi gün boğazım acıyordu dünden beri hastayım sadece parol içiyorum zorda kalınca.Kızlar siz şimdi evde günlük hangi işleri yapıyorsunuz? Hep dinlenme halinde misiniz? Ben sabah yatak yorgan topluyorum, kahvaltı yapıp mutfağı topluyorum. Çamaşır yıkayıp katlıyorum yerleştiriyorum vs Onun dışında namaz kılıyorum, su içme bahanesiyle evin içinde turluyorum biraz sonra hep dinleniyorum. Yemekleri annem yapıyordu sağolsun, gitti cumartesi mecburen. Ben çok mu pimpirikliyim acaba az mı hareket ediyorum da dün biraz dışarı çıkınca lekelenme oldu
Bence aklında takılanları hastaneye doktoruna sor cnm herkesin farklı oluyorYok özel pembemavi hastanesi
Yazıyor canım ben daha önce yazdırdımAcaba saglik ocagi duphaston yazarmi ya ? Bilginiz varmi
Ahh kuzumm çok heyecanlı hadi keseyi görde bizimle duygularını paylaşKızlar kese için merkeze geldim bekliyorum çok heyecanlandım dualarınıza talibim haydi bismillah
Gayet güzel kuzum Allahım sağlıkla ilerlemesini yükselmesini nasip etsinKızlar hcg 129 çıktı 10 gün
Oyy çok geçmiş olsun canım ve Allah yardımcın olsunBenim burada yardım edecek kimsem yok ev temizliği yemek hep hareket halindeyim. Kızım da ister istemez dışarı çıkmak istiyor onunla yürüyüş ve park yapıyoruz. Pek yerimde duramıyorum yani. Geçen gün dondurma yedim ertesi gün boğazım acıyordu dünden beri hastayım sadece parol içiyorum zorda kalınca.
Sağol canım Allah razı olsunOyy çok geçmiş olsun canım ve Allah yardımcın olsun
Çok şükür keseyi gördük yolk sac kesemiz de var bana 2 hafta sonraya randevu verdi ama 9. Haftaya kadar seni takip etmek istiyorum dedi sonra iyi bir doktor önerdi seni ona devreceğim dedi ilk gebelik sıkıntılı olunca hayırlısıyla kalp atışını da duyalım o kalp atışı da devam etsin dedi sonra bırakırım seni dediAhh kuzumm çok heyecanlı hadi keseyi görde bizimle duygularını paylaş
Hiç sıkma canını ben çok sıkmıştım çok hikaye dinledim yaşanan, olmuyorsa zamanı değil inan, hayırlısı ve sağlıklısı olsun her şeyden önce..Kızlar benimki olumsuz oldu Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallahAllah’a emanet olun
Ayyy hadi gözün aydın canımcımÇok şükür keseyi gördük yolk sac kesemiz de var bana 2 hafta sonraya randevu verdi ama 9. Haftaya kadar seni takip etmek istiyorum dedi sonra iyi bir doktor önerdi seni ona devreceğim dedi ilk gebelik sıkıntılı olunca hayırlısıyla kalp atışını da duyalım o kalp atışı da devam etsin dedi sonra bırakırım seni dediçok şükür herşey yolunda mı normal mi diye sanırım 10 defa sordum kadıncağıza normal normal dedi ama tabi kalp atışı duymak istiyorlar. Beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?