Benim ilk naklimde oluyordu baş dönmem iğnelerden olma ihtimali varKızlar aranıza yeni katıldım öncelikle pozitif alan hamişleri tebrik ederimbiz haber bekleyenlerinde umarım güzel sonuçlar alması dileğiyle diyeyim sizlere bir sorum var benim çikolata kistinden ötürü 22 Ağustosta 5. Gün dondurulmuş transferini gerçekleştirdik benim 2 gündür baş dönmem var Progestan dex iğne kullanıp böyle bir durum yaşayan var mı kullandıklarım iğne prpgestan fitil estrofem ve coraspriin baş dönmesi bu iğneden olabilir mi?
Benim 13. Günüm ve hala hafif lekelenmelerim devam ediyor. Pazar günü ful yattım ve lekelenmem olmadı sanırım hiç hareket etmeyeceğizBenden ilk azarı yedi minnoşYalnız hakikaten azıcık yürüdüm, yormadım kendimi yine de eve geldiğimde sol kasığım ağrıyordu biraz ve kahverengi lekelenme olmuştu. Sizlerde yaşayanlar olmuştu bu durumu dimi kızlar? Yine de herşey yolunda gidiyordu dimi?
Ben oturarak çalışıyorum. Veteriner hekimim hasta geldikçe kalkıyorum mecbur ama sürekli otursam bile lekelenme ve kasık ağrısı oluyor. O kadar hareket de etmek lazım sürekli yatarsan kabızlık olur daha kötüKızlar siz şimdi evde günlük hangi işleri yapıyorsunuz? Hep dinlenme halinde misiniz? Ben sabah yatak yorgan topluyorum, kahvaltı yapıp mutfağı topluyorum. Çamaşır yıkayıp katlıyorum yerleştiriyorum vs Onun dışında namaz kılıyorum, su içme bahanesiyle evin içinde turluyorum biraz sonra hep dinleniyorum. Yemekleri annem yapıyordu sağolsun, gitti cumartesi mecburen. Ben çok mu pimpirikliyim acaba az mı hareket ediyorum da dün biraz dışarı çıkınca lekelenme oldu
Hayırlı olsunnnn umarım güzelce ilerler değerler :)Kızlar hcg 129 çıktı 10 gün
Amin canım benim amin seninde buradan güzel kese haberlerini kalp atışlarını doğum heyecanlarını dinleyelim güzel kardeşimAyyy hadi gözün aydın canımcımRabbim sağlıkla ilerlemeyi ve bebişine kavuşmayı nasip etsin Şükürler olsun
Merhaba canımRabbim şafi ismiyle tez vakitte kalıcı şifanı versin, çok geçmiş olsun Bu süreç biraz yıpratıcı bir süreç, ilaçlar biraz fazla ve etkisini oldukça hissediyoruz. Kendini biraz daha dinlendirsen sonrasında bu sürece gi
Daha öncede yaşadım bu süreci aşırı yorucu ve ameliyatla bitmişti. 1 yıl ara verdim zaten. Doktorum şimdi yapma şansımın yüksek olduğunu söyledi için açıkçası deniyorum ve ilaçları kullanalı 3 hafta olacak ama yan etkileri rektumum olmadığı için aşırı.. Çocukluktan beri tek hayalim anne olmaktı.. Kanser olduğumda bile kanser olmaya değil ama anne olmama olasılığıma çok ağladım.. Çokça duaya ihtiyacım var.Merhaba canımRabbim şafi ismiyle tez vakitte kalıcı şifanı versin, çok geçmiş olsun Bu süreç biraz yıpratıcı bir süreç, ilaçlar biraz fazla ve etkisini oldukça hissediyoruz. Kendini biraz daha dinlendirsen sonrasında bu sürece girsen daha mı sağlıklı olur acaba
Rabbim Şifa versin canım benim.En kısa zamanda evladını kucağına alDaha öncede yaşadım bu süreci aşırı yorucu ve ameliyatla bitmişti. 1 yıl ara verdim zaten. Doktorum şimdi yapma şansımın yüksek olduğunu söyledi için açıkçası deniyorum ve ilaçları kullanalı 3 hafta olacak ama yan etkileri rektumum olmadığı için aşırı.. Çocukluktan beri tek hayalim anne olmaktı.. Kanser olduğumda bile kanser olmaya değil ama anne olmama olasılığıma çok ağladım.. Çokça duaya ihtiyacım var.
Böyle bir durumu yaşayan oldumuKızlar günaydın dün akşam bardaktan boşalırcasına kırmızı kanamam oldu hemen doktoru aradım bana progestan iğne yapmamı söyledi ve istrahat et dedi kanamam kahverengi lekeleye döndü sabahı nasıl attim bilmiyorum gidip gördük bebeklerimizi çok şükür iyiler iğneyi gün aşırıdan hergüne çıkardı ve istrahat önerdi şimdi hiç ayağa kalkmayı düşünmüyorum lekelenmelerim oluyordu ama bu benim kalbimin ağzımda atmasına neden oldu
Hayırlı olsun canımÇok şükür keseyi gördük yolk sac kesemiz de var bana 2 hafta sonraya randevu verdi ama 9. Haftaya kadar seni takip etmek istiyorum dedi sonra iyi bir doktor önerdi seni ona devreceğim dedi ilk gebelik sıkıntılı olunca hayırlısıyla kalp atışını da duyalım o kalp atışı da devam etsin dedi sonra bırakırım seni dediçok şükür herşey yolunda mı normal mi diye sanırım 10 defa sordum kadıncağıza normal normal dedi ama tabi kalp atışı duymak istiyorlar. Beklemeye devam
Teşekkür ederimHayırlı olsun canımHangi doktoru önerdi ben de Antalya'dayım. Aklımda üç doktor var . İkisi medstarda biri Memorialda. Biraz daha araştırayım demiştim ama sen de doktorun adını söylersen ona göre son kararımı vericem :)
hangi ilaçları kullanıyorsun sen bi de kaç haftalık oldun9. günde de lekelenmem olmuştu kuzum bu 2. lekelenme.. Doktor ilaçlarda değişiklik yaptı ve dediğin gibi kırmızı ve yoğun olmadıkça endişelenme dedi ama dinlen vs demedi. Ay ne bileyim biliyorum sakin kalmam gerektiğini ama yine de size danışmadan da duramıyorum içim rahatlıyor
Hamd olsuuunnn maşAllaaahhhhÇok şükür keseyi gördük yolk sac kesemiz de var bana 2 hafta sonraya randevu verdi ama 9. Haftaya kadar seni takip etmek istiyorum dedi sonra iyi bir doktor önerdi seni ona devreceğim dedi ilk gebelik sıkıntılı olunca hayırlısıyla kalp atışını da duyalım o kalp atışı da devam etsin dedi sonra bırakırım seni dediçok şükür herşey yolunda mı normal mi diye sanırım 10 defa sordum kadıncağıza normal normal dedi ama tabi kalp atışı duymak istiyorlar. Beklemeye devam
İnşallah ne güzel knuşmuşsunuz teşekkür ederimmmGünaydın canım bende pozitifimi görene kadar kasık ağrısı hiç çekmedim hatta şimdide çok aşırı nadir bi batma gibi girio çıkıo pozitif aldımda transfer sonrası 9. Gündü o gün kasık ağrım oldu Çok yürümüştüm çok az bir leke oldu doktorum duphaston die ilaç verdi oda azaltıo
Göğüs desen hiç hassaslaşmadı hatta bende onu merak ediyordum ama Konuşup yazıştığım arkadaşlar var göğüs ağrısı hamilelikte yaşamayan yada 3. Ayında başlayanlar var bu belirti arama sadece psikolojimizle oynuyor kişiden kişiye değişiyor bence ama bende bu hafta kontrole gidicem İNŞALLAH sağlıkla iyi haberler alırız alırım İsteyen herkeste sende pozitifi görüp isteyen herkesin sende bende sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız Çok Aminnn
Rabbim sağlıkla sıhhatle kese-ler-i görmenizi nasip etsin canım Rabbim yüzümüzü güldürsün çok çabaladık emeklerimizi zayi etmesin. Ki Rabbim bizi zayi etmezKızlar bugün kese görmeye gideceğim. 17’de randevum var. Çok heyecanlıyım bana çok dua edin ne olur. Tek mi çift mi kese inşallah görünür bugün. Her şey yolundadır umarım
Evet canım ya sürecimiz ayrı zor birde başından beri değerlerimizi biliyoruz sürecimizi biliyoruz keseydi kalp atışıydı aynen ayrı bir kıymetli oluyor sanırım. Normalde zaten gebelik hassasiyeti olmayan birisi öğrendiğinde kan değerleri 1000 lerde oluyor hatta ilk kese görüp veya kalp duyuyorlar biz 100 lerde başlıyoruz arttı mı katlandı mı kese oluştu mu kalp atacak mı….. gerçekten sabır imtihanımız var. Allah hepimize kolaylıklar versin sağlıkla sıhhatle afiyetle kucağımıza aldığımız günleri de paylaşalım buralardaHamd olsuuunnn maşAllaaahhhh
benim de her defada doktorum ilaçların bazılarını bırakır diyorum ama yok bırakmıyoruz
doktorlar da napsın emin olmak sağlam adım atmak istiyorlar
her bebek kıymetli ama tüp bebeklerimiz bi ayrı kızçeler herkes kabul etsin
Aminnn canımm isteyen herkesin senin benim sağlıklı Gebeliklerimiz olsun Çok Aminnnİnşallah ne güzel knuşmuşsunuz teşekkür ederimmmİnşallah mutlu haberlerle devam eder gebeliğiniz.
Bir de istanbul avrupa yakasında burdaki hanımların önerebileceği doktor var mı ilerleyen sürece devam edebilmek için
Canım benimde 7. Günden beri lekelenmem var bugün 13.gün azaldı ama hala devam ediyor yalnız değilsinKızlar günaydın dün 10. Günümdü 167 çıktı sonucum doktor güzel dedi sonucuma ama benim 6. Günden beri halen de lekelenmem war doktor normal dedi. Ben şekenmeden beri yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum yarın tekrar edicem işallah yükselir değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?