2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benim ilk naklimde oluyordu baş dönmem iğnelerden olma ihtimali var

Benim 13. Günüm ve hala hafif lekelenmelerim devam ediyor. Pazar günü ful yattım ve lekelenmem olmadı sanırım hiç hareket etmeyeceğiz ama zor tabi sürekli yatmakta doğru değil.

Ben oturarak çalışıyorum. Veteriner hekimim hasta geldikçe kalkıyorum mecbur ama sürekli otursam bile lekelenme ve kasık ağrısı oluyor. O kadar hareket de etmek lazım sürekli yatarsan kabızlık olur daha kötü

Ayyy hadi gözün aydın canımcım Rabbim sağlıkla ilerlemeyi ve bebişine kavuşmayı nasip etsin Şükürler olsun
Amin canım benim amin seninde buradan güzel kese haberlerini kalp atışlarını doğum heyecanlarını dinleyelim güzel kardeşim

Daha öncede yaşadım bu süreci aşırı yorucu ve ameliyatla bitmişti. 1 yıl ara verdim zaten. Doktorum şimdi yapma şansımın yüksek olduğunu söyledi için açıkçası deniyorum ve ilaçları kullanalı 3 hafta olacak ama yan etkileri rektumum olmadığı için aşırı.. Çocukluktan beri tek hayalim anne olmaktı.. Kanser olduğumda bile kanser olmaya değil ama anne olmama olasılığıma çok ağladım.. Çokça duaya ihtiyacım var.

Rabbim Şifa versin canım benim.En kısa zamanda evladını kucağına al

Kızlar günaydın dün akşam bardaktan boşalırcasına kırmızı kanamam oldu hemen doktoru aradım bana progestan iğne yapmamı söyledi ve istrahat et dedi kanamam kahverengi lekeleye döndü sabahı nasıl attim bilmiyorum gidip gördük bebeklerimizi çok şükür iyiler iğneyi gün aşırıdan hergüne çıkardı ve istrahat önerdi şimdi hiç ayağa kalkmayı düşünmüyorum lekelenmelerim oluyordu ama bu benim kalbimin ağzımda atmasına neden oldu

Böyle bir durumu yaşayan oldumu

Kızlar günaydın dün 10. Günümdü 167 çıktı sonucum doktor güzel dedi sonucuma ama benim 6. Günden beri halen de lekelenmem war doktor normal dedi. Ben şekenmeden beri yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum yarın tekrar edicem işallah yükselir değerim

Hayırlı olsun canım Hangi doktoru önerdi ben de Antalya'dayım. Aklımda üç doktor var . İkisi medstarda biri Memorialda. Biraz daha araştırayım demiştim ama sen de doktorun adını söylersen ona göre son kararımı vericem :)

Teşekkür ederim ben normalde memorial gülbin hanıma geçen sefer kürtajdan önce gitmiştim ve tecrübesi dikkatimizi çekti, bu seferde ona gidecektim ki yine de bi gideceğim inşaAllah iyi bir doktor, ancak doktorum bana medstar nilüfer hanımı önerdi. Onunla da görüşüp gülbin hanım veya nilüfer hanımı arasında tercih yaparım muhtemelen canım

hangi ilaçları kullanıyorsun sen bi de kaç haftalık oldun

Hamd olsuuunnn maşAllaaahhhh
benim de her defada doktorum ilaçların bazılarını bırakır diyorum ama yok bırakmıyoruz
doktorlar da napsın emin olmak sağlam adım atmak istiyorlar
her bebek kıymetli ama tüp bebeklerimiz bi ayrı kızçeler herkes kabul etsin

İnşallah ne güzel knuşmuşsunuz teşekkür ederimmm İnşallah mutlu haberlerle devam eder gebeliğiniz.
Bir de istanbul avrupa yakasında burdaki hanımların önerebileceği doktor var mı ilerleyen sürece devam edebilmek için

Kızlar bugün kese görmeye gideceğim. 17’de randevum var. Çok heyecanlıyım bana çok dua edin ne olur. Tek mi çift mi kese inşallah görünür bugün. Her şey yolundadır umarım
Rabbim sağlıkla sıhhatle kese-ler-i görmenizi nasip etsin canım Rabbim yüzümüzü güldürsün çok çabaladık emeklerimizi zayi etmesin. Ki Rabbim bizi zayi etmez güzel haberlerini bekliyoruz

Evet canım ya sürecimiz ayrı zor birde başından beri değerlerimizi biliyoruz sürecimizi biliyoruz keseydi kalp atışıydı aynen ayrı bir kıymetli oluyor sanırım. Normalde zaten gebelik hassasiyeti olmayan birisi öğrendiğinde kan değerleri 1000 lerde oluyor hatta ilk kese görüp veya kalp duyuyorlar biz 100 lerde başlıyoruz arttı mı katlandı mı kese oluştu mu kalp atacak mı….. gerçekten sabır imtihanımız var. Allah hepimize kolaylıklar versin sağlıkla sıhhatle afiyetle kucağımıza aldığımız günleri de paylaşalım buralarda

Aminnn canımm isteyen herkesin senin benim sağlıklı Gebeliklerimiz olsun Çok Aminnn rica ederim arkadaşım kafa rahatlığıda önemli stresten uzak dur hepimiz duygusallaşabiliyoruz ama Tevekkül edicez çok iyi şeyler olucak ALLAH Nasip ederse Çok Aminnn

Canım benimde 7. Günden beri lekelenmem var bugün 13.gün azaldı ama hala devam ediyor yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…