2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhabalar arkadaşlar 25 ağustosta pgt si normal olan dondurulmuş 5. gün embriyo transferi oldum. Bugün 3. günüm hiçbir belirtim yok. Ne bir karın ağrısı ne bir kasık ağrısı göğüs sızlaması vs vs. Sanki hiç transfer olmamış gibiyim. Genel olarak herkeste ufakta olsa değişik belirtiler oluyor. Bu yüzden kendimi mutsuz hissediyorum. Tabiki herkeste belirti olacak diye bi şey yok bunu da biliyorum ama ister istemez modum düşüyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Benimle aynı gün transfer olan var mı?

Canım benimde 7. Günden beri lekelenmem var bugün 13.gün azaldı ama hala devam ediyor yalnız değilsin
Benim bugün 20.günüm 1 haftadır lekelenmem yoktu bugün tekrar geldi sabah uyandığımda bişey de yapmamıştım. Hemşireye sordum normal mi diye normal diyemeyiz tabiki ama kahverengiyse korkmayın iyice dinlenin dedi . Ama insan korkuyo tabi kıpırdayamıyorum şimdi

Kızlar bugün kese görmeye gideceğim. 17’de randevum var. Çok heyecanlıyım bana çok dua edin ne olur. Tek mi çift mi kese inşallah görünür bugün. Her şey yolundadır umarım
Aminnn arkadaşımm sağlıkla keseleri gör sağlıkla iyi haberlerle gebeliğin bebişlerinle devam etsin Çok Aminnn

Ben yatagi falan toplamiyorum zaten transfer olcam diye ortusunu falan kaldirmisdik sicak diyede bisey ortmuyoz yatagin ustunde sadece yastiklar oluyo Allah bin kere razi olsun abimin esi robot supurge almisti hediye onla supurtturuyom evi camasirlari atiyom makineye esim kurutmaya atiyo sakin o camasir sepetini falan kaldirma yemegimizi kahvaltimizi hazirliyorum yiyoruz topluyorum bulasik makinesini bosaltiyorum o kadar sonrasi yatış kolaymi buldum hic bi is yapamam valla umrumda degil ev

Canımm İsteyenn herkes de sende sağlıkla pozitif aldığın günleri görün Çok Aminnn Şöyle söleim benimde en başta hiç bir belirtim yoktu transferden 2 gün sonra gece bi kasık ağrım oldu geçti ve Test gününe kadar neden kasık ağrımıo die taktım Göğüs ağrısı yok die taktım ve Çok ŞÜKÜR test günü pozitifi gördüm O gün çok yürümüştüm sıcakta ve Çok hafif leke Kasık ağrım başmazmı regli günümdü ayrıca Transferden 9 gün sonraydı hemen doktoru aradım İlaç verdi istirahat dedi neden ağrımıo demiştim o herkeste farklı demiştiki araştırdığım kadarıyla hiç belirtisiz hamilelik yaşayan çok var belirtili yaşayanda çok var bende şu ara göğüs hassasiyetim neden yok die takıyorken arkadaşlardan gelen cevaplara bakıyorum 3 aylık hamile arkadaş hiç göğüs ağrısı yaşamadım diyor doğum yapan arkadaşta hiç yaşamadım diyor vücuttan vücuda fark var demem o ki stres yapma Tevekkül et ALLAH a arkadaşımm inan sonuç iyi gelsin sağlıkla isteyen herkes sen ben sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri görelim Çok Aminnn

Bu lekelenmeleri endişe etmeden am tedbirli davranarak hafif hareketlenmeliyiz o zaman

Canım benim de hiç belirtim yoktu adet olacam sandim hatta test günü

Oyyy kuzum benim seni anlayabiliyorum. O zaman Allahım bu süreçte hepimizden çok güç versin sana, yardım etsin, ağrılarını azaltsın, işini kolaylaştırsın ve sağlıkla kolaylıkla hasretini çektiğin bebeğine kavuşmanı en kısa zamanda nasip etsin. O zamaaan kendini güzelliklere, pozitifliklere, yaşayacağın mucizelere odaklamaya çalış lütfen, sevgiler

Ahhh canım benimm çok geçmiş olsun Benim ikiz bebeğe hamile olan bir arkadaşımın aynı böyle olmuştu, iş yerindeydik. O kanamayı görünce şoka girmiştim, kesin düştü bebekler dedim. Kadıncağızı hastaneye nasıl yetiştirdiğimi bilmiyorum, ambulansı bile bekleyemedik ama şükürler olsun ki ikizler okula başlayacaklar şimdi Kuzenimin de her ay aşırı regl kanaması şeklinde kanamaları devam etti, doğuma kadar iğne vuruldu. Rahim arkasında mı ne kanama bölgeleri oluyormuş, onlar bebek büyüdükçe kanamaya sebep oluyormuş. O tarz bir şeyler anlatmıştı kuzenim. Şükür onun da tosun gibi bir oğlu var. Allahım bir daha korkutmasın seni, hayırla kucağına al bebeğini inşaallah Güzel şeyler düşün, bol dua et, olabiliyor böyle şeyler, tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…