Benim bugün 20.günüm 1 haftadır lekelenmem yoktu bugün tekrar geldi sabah uyandığımda bişey de yapmamıştım. Hemşireye sordum normal mi diye normal diyemeyiz tabiki ama kahverengiyse korkmayın iyice dinlenin dedi . Ama insan korkuyo tabi kıpırdayamıyorum şimdiCanım benimde 7. Günden beri lekelenmem var bugün 13.gün azaldı ama hala devam ediyor yalnız değilsin
Aminnn arkadaşımmKızlar bugün kese görmeye gideceğim. 17’de randevum var. Çok heyecanlıyım bana çok dua edin ne olur. Tek mi çift mi kese inşallah görünür bugün. Her şey yolundadır umarım
Ben yatagi falan toplamiyorum zaten transfer olcam diye ortusunu falan kaldirmisdik sicak diyede bisey ortmuyoz yatagin ustunde sadece yastiklar oluyoKızlar siz şimdi evde günlük hangi işleri yapıyorsunuz? Hep dinlenme halinde misiniz? Ben sabah yatak yorgan topluyorum, kahvaltı yapıp mutfağı topluyorum. Çamaşır yıkayıp katlıyorum yerleştiriyorum vs Onun dışında namaz kılıyorum, su içme bahanesiyle evin içinde turluyorum biraz sonra hep dinleniyorum. Yemekleri annem yapıyordu sağolsun, gitti cumartesi mecburen. Ben çok mu pimpirikliyim acaba az mı hareket ediyorum da dün biraz dışarı çıkınca lekelenme oldu
MAŞALLAH canımm bence gayet iyi gibi ama doktoruna danış genede sağlıkla devam etsin gebeliğin Çok AminnnMerhaba kızlar 5. Gün 3bb ve 2bb kalite embriyo transfer edildi 9. Gün değerim 94.6 bugün 13. Gün 657 doktora şimdi geçiyorumda değer iyi değilmi
Degerin cok guzel canim masaAllahMerhaba kızlar 5. Gün 3bb ve 2bb kalite embriyo transfer edildi 9. Gün değerim 94.6 bugün 13. Gün 657 doktora şimdi geçiyorumda değer iyi değilmi
Amin inşallah Allah razı olsunMAŞALLAH canımm bence gayet iyi gibi ama doktoruna danış genede sağlıkla devam etsin gebeliğin Çok Aminnn
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler hepimizinDegerin cok guzel canim masaAllah
Aminn benimde transfer edilen 2 embriyomda 3bb idi biri tutunmus cok sukurÇok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler hepimizin
Maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunAminn benimde transfer edilen 2 embriyomda 3bb idi biri tutunmus cok sukurTiniminimavihanim bak guzelim bi 3bb ve 2bb mujdesi daha varrrrr
Ayy sürekli yatmaktan popolarımız daha da büyüyecek diye korkuyorumBenim 13. Günüm ve hala hafif lekelenmelerim devam ediyor. Pazar günü ful yattım ve lekelenmem olmadı sanırım hiç hareket etmeyeceğizama zor tabi sürekli yatmakta doğru değil.
Canımm İsteyenn herkes de sende sağlıkla pozitif aldığın günleri görün Çok AminnnMerhabalar arkadaşlar 25 ağustosta pgt si normal olan dondurulmuş 5. gün embriyo transferi oldum. Bugün 3. günüm hiçbir belirtim yok. Ne bir karın ağrısı ne bir kasık ağrısı göğüs sızlaması vs vs. Sanki hiç transfer olmamış gibiyim. Genel olarak herkeste ufakta olsa değişik belirtiler oluyor. Bu yüzden kendimi mutsuz hissediyorum. Tabiki herkeste belirti olacak diye bi şey yok bunu da biliyorum ama ister istemez modum düşüyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Benimle aynı gün transfer olan var mı?
Bu lekelenmeleri endişe etmeden am tedbirli davranarak hafif hareketlenmeliyiz o zamanBen oturarak çalışıyorum. Veteriner hekimim hasta geldikçe kalkıyorum mecbur ama sürekli otursam bile lekelenme ve kasık ağrısı oluyor. O kadar hareket de etmek lazım sürekli yatarsan kabızlık olur daha kötü
Oyyy aminnn ecmain canımın içiAmin canım benim amin seninde buradan güzel kese haberlerini kalp atışlarını doğum heyecanlarını dinleyelim güzel kardeşim
Canım benim de hiç belirtim yoktu adet olacam sandim hatta test günüMerhabalar arkadaşlar 25 ağustosta pgt si normal olan dondurulmuş 5. gün embriyo transferi oldum. Bugün 3. günüm hiçbir belirtim yok. Ne bir karın ağrısı ne bir kasık ağrısı göğüs sızlaması vs vs. Sanki hiç transfer olmamış gibiyim. Genel olarak herkeste ufakta olsa değişik belirtiler oluyor. Bu yüzden kendimi mutsuz hissediyorum. Tabiki herkeste belirti olacak diye bi şey yok bunu da biliyorum ama ister istemez modum düşüyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Benimle aynı gün transfer olan var mı?
Bende endişeliyim canımm sağlıkla ilerlesin bebişler Çok AminnnAyy sürekli yatmaktan popolarımız daha da büyüyecek diye korkuyorum
Oyyy kuzum benim seni anlayabiliyorum. O zaman Allahım bu süreçte hepimizden çok güç versin sana, yardım etsin, ağrılarını azaltsın, işini kolaylaştırsın ve sağlıkla kolaylıkla hasretini çektiğin bebeğine kavuşmanı en kısa zamanda nasip etsin.Daha öncede yaşadım bu süreci aşırı yorucu ve ameliyatla bitmişti. 1 yıl ara verdim zaten. Doktorum şimdi yapma şansımın yüksek olduğunu söyledi için açıkçası deniyorum ve ilaçları kullanalı 3 hafta olacak ama yan etkileri rektumum olmadığı için aşırı.. Çocukluktan beri tek hayalim anne olmaktı.. Kanser olduğumda bile kanser olmaya değil ama anne olmama olasılığıma çok ağladım.. Çokça duaya ihtiyacım var.
Canım sen bugün test vercektin verdin miAma canım kan için de erken.sen dr unla konuştun mu? Bence Perşembe veya cuma günü tekrar kan ver.
Ahhh canım benimm çok geçmiş olsunKızlar günaydın dün akşam bardaktan boşalırcasına kırmızı kanamam oldu hemen doktoru aradım bana progestan iğne yapmamı söyledi ve istrahat et dedi kanamam kahverengi lekeleye döndü sabahı nasıl attim bilmiyorum gidip gördük bebeklerimizi çok şükür iyiler iğneyi gün aşırıdan hergüne çıkardı ve istrahat önerdi şimdi hiç ayağa kalkmayı düşünmüyorum lekelenmelerim oluyordu ama bu benim kalbimin ağzımda atmasına neden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?