2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım benim de 9. gün lekelenmem olmuştu, 12. gün yani dün de oldu. Doktor ilaçların kullanımını değiştirdi. Burada sıkça bu lekelenmelerle karşılaşıyoruz. Çok endişe etme ve kendini çok yorma, geçmiş olsun

Kızlar bugün kese görmeye gideceğim. 17’de randevum var. Çok heyecanlıyım bana çok dua edin ne olur. Tek mi çift mi kese inşallah görünür bugün. Her şey yolundadır umarım
Ayyyy çok heyecanlııııı Kuzumm Allahım gönline göre versin ve bize hemen haber ver lütfen, heyecanla bekliyoruz

Allah bağışlasın hepimizin yavrularını Ne zor ve ne sabır isteyen bir süreç Rabbim sağlıkla sona ulaştırsın

hangi ilaçları kullanıyorsun sen bi de kaç haftalık oldun
Canımcım flo hesabıns göre 4+4 üm Coraspini lekelenme olunca kestim, oksaparı gün aşırı vurulmaya başladım. dekort, cyclo progynova, duphaston, prograf ve folik asit kulanıyorum. 5 günde 1 de proluton iğne vuruluyorum, sabah akşam da progestan fitil kullanıyorum..

Canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah çok amin. Önceki konuşmalarınızı okuyamadım siz hamilesiniz sanırım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah. Evde teste yaptınız mı yoksa direk kanda mı öğrendiniz

Amin inşallah Allah razı olsun
Çok ŞÜKÜR şuan hamileyim yarın kontrol var bakalım canımm iyi haberlerle buraya yazmayı diliyorum çok Aminnn Evde test transferden sonra 8. Gün erken gebelik testi yapmıştım canım sabah saatlerinde çıkmıştı canımm 9. Günde kanda öğrendim canımm

Teşekkür ederim tatlım. Hakkımızda hayırlısı. Allah iyi, başarılı, insan olan doktora denk getirsin

Çok şükür bin şükür canım. Rabbim bu yolda uğraşanların yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah. Biz de test zamanımızı beklicez artık:)

Çok şükür bin şükür canım. Rabbim bu yolda uğraşanların yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah. Biz de test zamanımızı beklicez artık:)
Aminnn canımm isteyen herkesinkini güldürsün RABBİM içimizi ferah tutucaz iyi düşünücez iyi olucak ALLAH ın izniyle Çok Aminnn

Aminn benimde transfer edilen 2 embriyomda 3bb idi biri tutunmus cok sukur Tiniminimavihanim bak guzelim bi 3bb ve 2bb mujdesi daha varrrrr
Oy minnoşuumm çook güzel hepiniz ayrı umut mutluluksunuz darısı ben ve benim gibi arkadaşlarımın başınaa yaa ekim ayı gelsin artıkkkkk

Evet kızlar 5.gün negatif testi sakın moralinizi bozmasın zira 9.gün kan testi 168.8 çıkabiliyor darısı başına şekerim inşallah yarın seni de heycanla bekleyeceğiz T tutkunay123 .biliyorum zor bir süreç bebeği kucağımıza alana ladar pamuk ipliğine bağlı herşey. Allah'tan kendim ve benim durumumda olan herkes için duam hayırlısını versin bizlere.çok şükür sana güzel Allah'ım bu süreçte taktir ettğin her şey için de çok şükür

Yaaaa yemin ederim gözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldum ya lekelenme falan yok dimi canım aman dikkat et çok yorma kendini

Ya nasıl güzel bir dua Allah’ım razı olsun. Gönlünüze kapınıza güzellikler çıkarsın. Sağlıkla mutlulukla kalınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…