2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar benşm raporum dolmuş heyet raporu vermiyoruz dediler nasıl alınabilirim heyet raporu

Yok canım çok şükür amin hepimiz alalım o kadar emek veriyoruz Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah yarın kalbim senin için çarpacak

Yaaaaaa Aynı gün transfer olduğumuz için sırf senin yorumunu görmek adına girip durdum bugün siteye. Çok sevindim senin adına , maşallah sağlıklı bir süreç diliyorum Z zeytin81
Amin canım . Evet 19 ağustoslularız biz inşallah senin sevinçli haberini de alırız buradan dualarım tüm bekleyenlerle ve maddi imkanları olmayıp tedaviye bile başlayamanlara Allah'tan çare diliyorum

Endişe etmeyin ve normalmiş gibi davranın neticede her şey olacağına varacak siz endişe stres içinde olduğunuzda vücudunuz buna olumsuz cevap verir o nedenle çok takılmayın benim tavsiyem :)

Kızlar cok az akıntıyla kahve lekem vardı kan degildi 6+4 deyiz biraz korktum normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…