- 29 Aralık 2016
- 596
- 367
- 103
- 38
Maşaallah kuzum çok iyi
Teşekkür ederim canımMaşaallah kuzum çok iyi
Özel hastane mi devlet hastanesi mi bu son zamanlarda heyet raporu sıkıntı oldu ya.. alabilen yazsın buradan lütfen.. her yer mi vermiyorKızlar benşm raporum dolmuş heyet raporu vermiyoruz dediler nasıl alınabilirim heyet raporu
Yaaaa yemin ederim gözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimihayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oldum ya lekelenme falan yok dimi canım aman dikkat et çok yorma kendini
Evet canım 168.8 çok şükürCanım sen bugün test vercektin verdin mi
Taze hamiş dualarını bekliyorumYok canım çok şüküramin hepimiz alalım o kadar emek veriyoruz Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah yarın kalbim senin için çarpacak
Amin canım . Evet 19 ağustoslularız biz
Endişe etmeyin ve normalmiş gibi davranın neticede her şey olacağına varacak siz endişe stres içinde olduğunuzda vücudunuz buna olumsuz cevap verir o nedenle çok takılmayın benim tavsiyem :)Benim bugün 20.günüm 1 haftadır lekelenmem yoktu bugün tekrar geldi sabah uyandığımda bişey de yapmamıştım. Hemşireye sordum normal mi diye normal diyemeyiz tabiki ama kahverengiyse korkmayın iyice dinlenin dedi . Ama insan korkuyo tabi kıpırdayamıyorum şimdi
Boşver büyüsün önemli olan bebişler sağlıklı olsunAyy sürekli yatmaktan popolarımız daha da büyüyecek diye korkuyorum
Benim test gununde adet sancısı oldu canım öncesinde hiçbiriyle yoktu evde değil canım 11. Gün yaptim kandaHenüz heh şu da adet belirtisi diyebileceğim bir şey bile yok:) Siz evde test yaptınız mı kaçıncı gün öğrendiniz
Ne güzel dayanmışsınız sizi tebrik ediyorum :) darısı başıma diyelim o zamanBenim test gununde adet sancısı oldu canım öncesinde hiçbiriyle yoktu evde değil canım 11. Gün yaptim kanda
Sizindemi raporunuz bitti alanildinizmiÖzel hastane mi devlet hastanesi mi bu son zamanlarda heyet raporu sıkıntı oldu ya.. alabilen yazsın buradan lütfen.. her yer mi vermiyor
Sizindemi raporunuz bitti alanildinizÖzel hastane mi devlet hastanesi mi bu son zamanlarda heyet raporu sıkıntı oldu ya.. alabilen yazsın buradan lütfen.. her yer mi vermiyor
Maşallah kuzum hayırlı olsunKızlar kan tahlili yaptırdım yine, 96 idi 267 olmuş beta değerim. Doktor gayet iyi dedi ve haftaya salı kese için muayeneye çağırdı. Şükürler olsun
Kızlar kan tahlili yaptırdım yine, 96 idi 267 olmuş beta değerim. Doktor gayet iyi dedi ve haftaya salı kese için muayeneye çağırdı. Şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?