- 23 Kasım 2020
- 221
- 387
- 53
- 34
Rapor hakkım çok az kaldı ucu ucuna 10 gün aldım da sizin özel mi devlet mi neden veremiyorlarmış anlamadım benim devletti sorun çıkardı heyeteSizindemi raporunuz bitti alanildinizmi
Çift embriyo muydu canımKızlar merhaba benim değişik şeyler oluyor ilk beta 39, 2 gün sonra 30, 2 gün sonra da 68 neden düşüp yükseliyor benzer durum yaşayan var mi kanamam da yok sadece sancı giriyor arada
Evet doktor 39 dan 30 a düştüğünü duyduğunda iğneyi bırakalım kimyasal büyük ihtimal dedi ilaçları yarıya düşürdü bugünkü sonuçla şaştı kaldı ilaçlara devam dedi 2 gün sonra başka bi yerde test yapacağım ama ne anlama geliyor anlamadım ilk tüp bebek tecrübemÇift embriyo muydu canım
Bebeklerden biri gitmiş diğeri tutunmuş olabilirEvet doktor 39 dan 30 a düştüğünü duyduğunda iğneyi bırakalım kimyasal büyük ihtimal dedi ilaçları yarıya düşürdü bugünkü sonuçla şaştı kaldı ilaçlara devam dedi 2 gün sonra başka bi yerde test yapacağım ama ne anlama geliyor anlamadım ilk tüp bebek tecrübem
MaşaAllah Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsinEvet canım 168.8 çok şükür
MaşaAllah canım ya çok sevindim hadi bakalım kese kalp atışı hooop sağlılı bebişler inşaAllahKızlar kan tahlili yaptırdım yine, 96 idi 267 olmuş beta değerim. Doktor gayet iyi dedi ve haftaya salı kese için muayeneye çağırdı. Şükürler olsun
İnşallah öyledir de dış gebelik değildir hiç iyi şeyler yazmamışlar dış gebelikle alakalıBebeklerden biri gitmiş diğeri tutunmuş olabilir
Hic bilmiyorum ki onada bakilmasi gereklimiymis bende bakmadilar ?Kızlar bugün kese için gittiğimde progesteron hormonuna baktırdı doktor standart olarak baktırıyor zaten 30 çıkmış iyi mi bilgisi olan var mı? Gerçi aramazsak sizi sıkıntı yoktur dediler ama bilemedim şuan yeni çıktı tahlil
MAŞALLAH canımm sağlıkla devam etsin kucağına al bebişini Çok AminnnEvet canım 168.8 çok şükür
MasaAllah canimm Rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin cumlemizeKızlar kan tahlili yaptırdım yine, 96 idi 267 olmuş beta değerim. Doktor gayet iyi dedi ve haftaya salı kese için muayeneye çağırdı. Şükürler olsun
Gözün aydın canımmmm sağlıkla ilerlesin inşaallahEvet canım 168.8 çok şükür
Her doktor ayrı tedavi uyguluyor canım sonuçta sürekli progesteron alıyoruz dozu yeterli geliyormu Allah korusun düşük riski olacak kadar mı takviyeye gerek varmı diye baktırıyor benimki önlem amaçlı ilkinde de bakmıştı her gittiğimdeHic bilmiyorum ki onada bakilmasi gereklimiymis bende bakmadilar ?
Amiiiiinnn inşaallah kuzum benimÇok sewindim canım çok. Güzel artışınkucağına almak nasip olsun yarında benim artar işallah böyle
Aminn kuzum sağolasınnn, hepimize nasip etsinnnMasaAllah canimm Rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin cumlemize
Kuzum çift embriyo mu transfer edildi? Eğer öyleyse biri tutunmamış olabilir. Diğeri sağlıkla ilerliyor olabilir.Kızlar merhaba benim değişik şeyler oluyor ilk beta 39, 2 gün sonra 30, 2 gün sonra da 68 neden düşüp yükseliyor benzer durum yaşayan var mi kanamam da yok sadece sancı giriyor arada
Ben kendim manuel baktirayim en iyisiHer doktor ayrı tedavi uyguluyor canım sonuçta sürekli progesteron alıyoruz dozu yeterli geliyormu Allah korusun düşük riski olacak kadar mı takviyeye gerek varmı diye baktırıyor benimki önlem amaçlı ilkinde de bakmıştı her gittiğimde9. Haftaya kadar geçmişimi bildiği için kontrol kendisinde olsun dedi öyle istedi mesela ve ekstra cüret ödemiyoruz. Her merkez doktor farklı kuzum . Ama işte kalp atışına çok uzun süre verdi yaw nasıl sabretcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?