2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba benim değişik şeyler oluyor ilk beta 39, 2 gün sonra 30, 2 gün sonra da 68 neden düşüp yükseliyor benzer durum yaşayan var mi kanamam da yok sadece sancı giriyor arada

Bebeklerden biri gitmiş diğeri tutunmuş olabilir

Kızlar kan tahlili yaptırdım yine, 96 idi 267 olmuş beta değerim. Doktor gayet iyi dedi ve haftaya salı kese için muayeneye çağırdı. Şükürler olsun
MaşaAllah canım ya çok sevindim hadi bakalım kese kalp atışı hooop sağlılı bebişler inşaAllah

Kızlar bugün kese için gittiğimde progesteron hormonuna baktırdı doktor standart olarak baktırıyor zaten 30 çıkmış iyi mi bilgisi olan var mı? Gerçi aramazsak sizi sıkıntı yoktur dediler ama bilemedim şuan yeni çıktı tahlil

Hic bilmiyorum ki onada bakilmasi gereklimiymis bende bakmadilar ?

Hic bilmiyorum ki onada bakilmasi gereklimiymis bende bakmadilar ?
Her doktor ayrı tedavi uyguluyor canım sonuçta sürekli progesteron alıyoruz dozu yeterli geliyormu Allah korusun düşük riski olacak kadar mı takviyeye gerek varmı diye baktırıyor benimki önlem amaçlı ilkinde de bakmıştı her gittiğimde 9. Haftaya kadar geçmişimi bildiği için kontrol kendisinde olsun dedi öyle istedi mesela ve ekstra cüret ödemiyoruz. Her merkez doktor farklı kuzum . Ama işte kalp atışına çok uzun süre verdi yaw nasıl sabretcez

Kızlar merhaba benim değişik şeyler oluyor ilk beta 39, 2 gün sonra 30, 2 gün sonra da 68 neden düşüp yükseliyor benzer durum yaşayan var mi kanamam da yok sadece sancı giriyor arada
Kuzum çift embriyo mu transfer edildi? Eğer öyleyse biri tutunmamış olabilir. Diğeri sağlıkla ilerliyor olabilir.

Ben kendim manuel baktirayim en iyisi kalp atisini ne zamana verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…