2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben kendim manuel baktirayim en iyisi kalp atisini ne zamana verdi ?
2 hafta sonra dedi yaw o an tam muayeneyi birtiyordu yuh dedim içimden sonra eve gelip memorial dan gebelikte gitmek istediğim başka doktordan randevu aldım sonra bebeği de sürekli ultrason a sokmamak için vazgeçtim Allah’ım sabır

İnşallah öyledir de dış gebelik değildir hiç iyi şeyler yazmamışlar dış gebelikle alakalı
Aklına kötü şeyler getirme canım, biri tutundu belki de.. Rabbim sıkıntılarını ferahlığa çevirsin, güzel haberlerle endişelerini gidersin

Yaaaa deli kız otur oturduğun yerden Sana Göksel’den Sabır sabır ya sabır şarkısını armağan ediyorum bebeğim

Yaaaa deli kız otur oturduğun yerden Sana Göksel’den Sabır sabır ya sabır şarkısını armağan ediyorum bebeğim
Ya ama bebeğim taaaaaa 11 ine verdiler randevuyu yaw normalde standart 2 haftada birmiş zaten de insan accık indirir süreyi yaw 2 hafta çekirdek alayım bari vakit geçmez

Hayırlı olsun canım kalan emriyolara yıllık kira alıyorlar bir yıl dolmak üzereyken ararlar yada siz arayın mutlaka imha etmesinler. Tekrar çocuk düşünüyorsanız tabi kiralamaya devam edersiniz canım sen hangi doktorda devam etmeyi düşünüyorsun.

Ben de okul öncesi canım oturmak mümkün değil Allah yardım eder inşallah hele ilk haftalar ağlayan falan epey sorun oluyor

Allahım çok şükür ya inşallah güzel illerler ağlamaktan bi hal oldum 3 senenin kayıpların sonunda
Güzel düşünn kuzumm maşallah çok iyi öğrendin 4.günde inşAllah sağlıklıca da devam eder
Embriyoların kalitesi nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…