ayyyy sağoalsın canımın içiiiiMaşaAllah canım ya çok sevindim hadi bakalım kese kalp atışı hooop sağlılı bebişler inşaAllah
2 hafta sonra dedi yaw o an tam muayeneyi birtiyordu yuh dedim içimden sonra eve gelip memorial dan gebelikte gitmek istediğim başka doktordan randevu aldım sonra bebeği de sürekli ultrason a sokmamak için vazgeçtim Allah’ım sabırBen kendim manuel baktirayim en iyisikalp atisini ne zamana verdi ?
Aklına kötü şeyler getirme canım, biri tutundu belki de.. Rabbim sıkıntılarını ferahlığa çevirsin, güzel haberlerle endişelerini gidersinİnşallah öyledir de dış gebelik değildir hiç iyi şeyler yazmamışlar dış gebelikle alakalı
Yaaaa deli kız otur oturduğun yerden2 hafta sonra dedi yaw o an tam muayeneyi birtiyordu yuh dedim içimden sonra eve gelip memorial dan gebelikte gitmek istediğim başka doktordan randevu aldım sonra bebeği de sürekli ultrason a sokmamak için vazgeçtim Allah’ım sabır
Ya ama bebeğim taaaaaa 11 ine verdiler randevuyu yaw normalde standart 2 haftada birmiş zaten de insan accık indirir süreyi yaw 2 hafta çekirdek alayım bari vakit geçmezYaaaa deli kız otur oturduğun yerdenSana Göksel’den Sabır sabır ya sabır şarkısını armağan ediyorum bebeğim
Hayırlı olsun canım kalan emriyolara yıllık kira alıyorlar bir yıl dolmak üzereyken ararlar yada siz arayın mutlaka imha etmesinler. Tekrar çocuk düşünüyorsanız tabi kiralamaya devam edersiniz canım sen hangi doktorda devam etmeyi düşünüyorsun.Merhabalar bisey soracaktım. Benim 6 tane yumurtam donduruldu acı badem de. 3 yumurtayı ilk transferde çözüp 2tanesini transfer ettiler. Doktor kararı olduğu için sadece cozdurme ücreti ödemiştik. Çok şükür keseyi falan gorduk volkan hocayla islemimiz bitti. Fakat bize hiç kalan embriyolara ne olacağı ile ilgili bisey demediler. Bizimde sormak aklımıza gelmedi. Size bilgi verdiler mi?
Öyle bir şey oluyor muymuş, inşallah mucize olur sizi de çok tebrik ederimAklına kötü şeyler getirme canım, biri tutundu belki de.. Rabbim sıkıntılarını ferahlığa çevirsin, güzel haberlerle endişelerini gidersin
Arkadaşlar elim ayağım titriyo 4. Günüm evde annem dayanamadı test aldı bana ve pozitif çıktı kan verdim şoktayımmHadiii inşallaaah canım hep olumlu düşün
Ben de okul öncesi canım oturmak mümkün değil Allah yardım eder inşallah hele ilk haftalar ağlayan falan epey sorun oluyorKuzummm sorma yaaYalnız okullar başlıyor, ben ilkokuldayım sürekli ayakta durmam gerekiyor yoksa sınıf hakimiyeti sağlanmıyor. Minnak oldukları için anında kaynıyorlar. Dün azıcık yürüdüm bu sabah lekelenme gördüm. Okullar başlayınca napcam ben diye kara kara bi düşündüm
Maşallah foto atar mısın canım gözümüz şenlensinArkadaşlar elim ayağım titriyo 4. Günüm evde annem dayanamadı test aldı bana ve pozitif çıktı kan verdim şoktayımm
Atmayı başarabildim miMaşallah foto atar mısın canım gözümüz şenlensin
4. Gün pozitif ile rekor sende galiba en erken 5. Gün gördük burda canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allahım çok şükür ya inşallah güzel illerler ağlamaktan bi hal oldum 3 senenin kayıpların sonundaEvett pozitif canımm tebrikler
Hiç beklemiyodum bende annem heycan etmiş almış dedim çıkmıycak ama şok 3 sene sonunda inşallah Rabbim yaşatır bu mutluluğu4. Gün pozitif ile rekor sende galiba en erken 5. Gün gördük burda canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Güzel düşünn kuzumm maşallah çok iyi öğrendin 4.günde inşAllah sağlıklıca da devam ederAllahım çok şükür ya inşallah güzel illerler ağlamaktan bi hal oldum 3 senenin kayıpların sonunda
5.gün 5aa dı canım dondurulmuşGüzel düşünn kuzumm maşallah çok iyi öğrendin 4.günde inşAllah sağlıklıca da devam eder
Embriyoların kalitesi nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?