Çift birde belki ondan mı bukadar erken çıktı ay inanamıyorumGüzel düşünn kuzumm maşallah çok iyi öğrendin 4.günde inşAllah sağlıklıca da devam eder
Embriyoların kalitesi nasıldı
Ben yaşadım canım iğne verdiler yarın kese kontrolü var inşallah herşey yolunda olurBöyle bir durumu yaşayan oldumu
İnşAllah sağlıklı bir şekilde görün keseleriBen yaşadım canım iğne verdiler yarın kese kontrolü var inşallah herşey yolunda olur
Yaaa seni yerimmmmm2 hafta sonra dedi yaw o an tam muayeneyi birtiyordu yuh dedim içimden sonra eve gelip memorial dan gebelikte gitmek istediğim başka doktordan randevu aldım sonra bebeği de sürekli ultrason a sokmamak için vazgeçtim Allah’ım sabır
Bana da 10 gün sonra keseye gel demişti şimdi 11 gün sonra gel dedi doktor, sen daha şanslısın bak benimkini artırdı kuzumYa ama bebeğim taaaaaa 11 ine verdiler randevuyu yaw normalde standart 2 haftada birmiş zaten de insan accık indirir süreyi yaw 2 hafta çekirdek alayım bari vakit geçmez
Arkadasimin olmusdu oda tup bebek annesi dedi ki banyo kan koktu kan isedim resmen oyle bi kanama oldu dedi meger kesenin arkasinda kanama alani olusmus proluton depot vurmuslar 1 tane yarim 1 tane tam gecmis cocugu cok saglikli suan seninde mucizen saglikla gelsin canimKızlar günaydın dün akşam bardaktan boşalırcasına kırmızı kanamam oldu hemen doktoru aradım bana progestan iğne yapmamı söyledi ve istrahat et dedi kanamam kahverengi lekeleye döndü sabahı nasıl attim bilmiyorum gidip gördük bebeklerimizi çok şükür iyiler iğneyi gün aşırıdan hergüne çıkardı ve istrahat önerdi şimdi hiç ayağa kalkmayı düşünmüyorum lekelenmelerim oluyordu ama bu benim kalbimin ağzımda atmasına neden oldu
Sağolasın canımÖyle bir şey oluyor muymuş, inşallah mucize olur sizi de çok tebrik ederim
Ayyy senin işin daha da zor kuzumm Allah kolaylık versinBen de okul öncesi canım oturmak mümkün değil Allah yardım eder inşallah hele ilk haftalar ağlayan falan epey sorun oluyor
Vaaaawww harikasın canım gözün aydınnnArkadaşlar elim ayağım titriyo 4. Günüm evde annem dayanamadı test aldı bana ve pozitif çıktı kan verdim şoktayımm
Canim sen nasil oldun ya bugun sen benim hep aklimdaydin nasilsiniz ?Ben de okul öncesi canım oturmak mümkün değil Allah yardım eder inşallah hele ilk haftalar ağlayan falan epey sorun oluyor
MasaAllaaaahhh erken gebeliktemi çıktı aceleci bi minigin varArkadaşlar elim ayağım titriyo 4. Günüm evde annem dayanamadı test aldı bana ve pozitif çıktı kan verdim şoktayımm
Canım benim çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahÇift birde belki ondan mı bukadar erken çıktı ay inanamıyorum
Valla çift herhalde kuzum baksana 4. günde kabak gibi ortada 2. çizgiÇift birde belki ondan mı bukadar erken çıktı ay inanamıyorum
Canımm Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur, inşaallah bir sonraki denemende herşey yolunda gider ve bizimle güzel haberi de paylaşırsın.BUgun test gunumdu olmadi maalesef regl bittikten sonra ilacla rahmi kontrol edeceklermis bakalim 3.deneme de ben de guzel haberler alirim insallah yeni pozitif alan arkadaslarim cok sevindjm adiniza saglikla ilerlesin insallah
Sağol canımmmVaaaawww harikasın canım gözün aydınnnYalnız 4. günde öğrenerek grubun şampiyonusun bence Ay ikiz mi acabaaaa
Albi diye bi test normal kaset sanırım erken yazmıyodu annem almış bende bilmiyorum kan çıkmadan o minik veya miniklere emin olamıyorumMasaAllaaaahhh erken gebeliktemi çıktı aceleci bi minigin vargozun aydin canim
Bekliyorum zaman geçmiyor sayfa yenilemekten bi hal oldumCanım benim çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahKan sonucunu bizimle paylaş güzel haberlerini bekliyoruz
Catlatma ignesi olmusmuydun ?Albi diye bi test normal kaset sanırım erken yazmıyodu annem almış bende bilmiyorum kan çıkmadan o minik veya miniklere emin olamıyorum
Ben iyiyim çok şükür kanamalarim kesildi ve eski reçeteye döndüm çok teşekkürler canım benim yarın kese kontrolü için meraktayim sadece hayırlısı olsunCanim sen nasil oldun ya bugun sen benim hep aklimdaydin nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?