2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Yaaa seni yerimmmmm baya gece vermis randevuyu niye oyle ki biz bugun 6 haftalik olduk cuma gunune cagirdi bizi bi cuma keseyi gordu bi cumaya kalp atisi icin cagirdi 2 hafta baya gec olmus ama doktor garantiye almis bu randevularda zaman gecmiyo gercekten 10 gun transfer sonucu bekledim zaman gectide şu randevularin zamanlari gelmiyo gelmiyooooo

Ya ama bebeğim taaaaaa 11 ine verdiler randevuyu yaw normalde standart 2 haftada birmiş zaten de insan accık indirir süreyi yaw 2 hafta çekirdek alayım bari vakit geçmez
Bana da 10 gün sonra keseye gel demişti şimdi 11 gün sonra gel dedi doktor, sen daha şanslısın bak benimkini artırdı kuzum

Arkadasimin olmusdu oda tup bebek annesi dedi ki banyo kan koktu kan isedim resmen oyle bi kanama oldu dedi meger kesenin arkasinda kanama alani olusmus proluton depot vurmuslar 1 tane yarim 1 tane tam gecmis cocugu cok saglikli suan seninde mucizen saglikla gelsin canim

BUgun test gunumdu olmadi maalesef regl bittikten sonra ilacla rahmi kontrol edeceklermis bakalim 3.deneme de ben de guzel haberler alirim insallah yeni pozitif alan arkadaslarim cok sevindjm adiniza saglikla ilerlesin insallah
Canımm Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur, inşaallah bir sonraki denemende herşey yolunda gider ve bizimle güzel haberi de paylaşırsın. Allahım yolunu kolaylaştırsın, sana inşirah ferahlığı nasip etsin.

Vaaaawww harikasın canım gözün aydınnn Yalnız 4. günde öğrenerek grubun şampiyonusun bence Ay ikiz mi acabaaaa
Sağol canımmm ikiside mi tuttu diye bende şüphelendim şuan inşallah test doğrudurda kan çıkmadan netleyemiycem heraldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…