2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben iyiyim çok şükür kanamalarim kesildi ve eski reçeteye döndüm çok teşekkürler canım benim yarın kese kontrolü için meraktayim sadece hayırlısı olsun
Ahh cok sevindimmm guzel gunler gorelim insaAllah

Endişe etmeyin ve normalmiş gibi davranın neticede her şey olacağına varacak siz endişe stres içinde olduğunuzda vücudunuz buna olumsuz cevap verir o nedenle çok takılmayın benim tavsiyem :)
Evet doğacak olan doğacaktır diyorum kendi kendime olucak olan olur :)

Teşekkür ederim ben suan medicalpark da burcu yucesoya gidiyorum

Guzel dileklerin icin cook tesekkur ederim henuz zamani degilmis demek ki

Bana da 10 gün sonra keseye gel demişti şimdi 11 gün sonra gel dedi doktor, sen daha şanslısın bak benimkini artırdı kuzum
Sonuçlarımız güzel çıksın da bekleriz be kuzum beleyişimiz güzellikler için aslında keyfini çıkartalım bugünlerin

Be
Benim bugün zaten 5+5 idi gittiğimde 7+5 olcak neredeyse doğurcam çocuğu yaw şaka maka cuma seninde güzel haberlerini alalım kuzu ya bütün bekleyişlerimiz böyle güzel olsun tadını çıkartalım bugünlerin

Arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayan var mı? Nasıl oldu? Kaç gün oldu? Rengi nasıldı? Benim bugun transferin 9. Günü. Dün ve bugun kahverengi akıntı seklınde lekenelenmeler oldu. Devamı adet mi acaba diye beklemedim bugun sabah ve dün sabah test yaptım negatifff. Fikri olan cevap verebilir mi

Normal değil mi böyle net çıkınca bi 40 fikan bekledim açıkcası herslde test iyi tespit ediyor ozaman haklısın canım
Idrar testinde cokmu net cikti ki ? Degerinin 2 kat artmasi onemli olan ama cikan degerde normal kafadan bi hesap yaptim 12.gun 300lerde olur bu deger dahada fazla olur normal yani

Ayy aminn insaAllah hepimiz icin guzel haberler alalim aminnnn

Ben de 25 inde transfer oldum bende de belirti yok ara ara kasığıma ağrı giriyor ama çok hafif ben çok yatamıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum inşlh güzel haberler alırız bence takma kafana herşey olacağına varır zamanda su gibi aksa ya

ay ben de 23ünde oldum bugüne kadar ne bir ağrı ne de kasıklarımda sızlama vardı. bugün midem bulanıyor ama bu çok erken bi belirti bence dimi ya? sizde midesi bulanan var mı? sabahtan olmadı ama şu son 3-4 saattir bulanıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…