- 20 Şubat 2022
- 4.786
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.935
- 83
Ahh cok sevindimmm guzel gunler gorelim insaAllahBen iyiyim çok şükür kanamalarim kesildi ve eski reçeteye döndüm çok teşekkürler canım benim yarın kese kontrolü için meraktayim sadece hayırlısı olsun
Evet doğacak olan doğacaktır diyorum kendi kendime olucak olan olur :)Endişe etmeyin ve normalmiş gibi davranın neticede her şey olacağına varacak siz endişe stres içinde olduğunuzda vücudunuz buna olumsuz cevap verir o nedenle çok takılmayın benim tavsiyem :)
İnşallah canım benimAhh cok sevindimmm guzel gunler gorelim insaAllah
Yok canım dondurulmuşCatlatma ignesi olmusmuydun ?
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım kalan emriyolara yıllık kira alıyorlar bir yıl dolmak üzereyken ararlar yada siz arayın mutlaka imha etmesinler. Tekrar çocuk düşünüyorsanız tabi kiralamaya devam edersiniz canım sen hangi doktorda devam etmeyi düşünüyorsun.
Hmm ben o hastanenin önünden geçerken bile çok kötü oluyorum uzun süre bebeğim orda yoğun bakımda kaldı rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsun inşallahTeşekkür ederimben suan medicalpark da burcu yucesoya gidiyorum
Guzel dileklerin icin cook tesekkur ederimCanımm Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur, inşaallah bir sonraki denemende herşey yolunda gider ve bizimle güzel haberi de paylaşırsın.Allahım yolunu kolaylaştırsın, sana inşirah ferahlığı nasip etsin.
Iyide 4. Gunmus daha ne bekliyodun ki canim cok normal16,9 arkadaşlar sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ya biraz az geldi gerçi baya erken dahada
Sonuçlarımız güzel çıksın da bekleriz be kuzum beleyişimiz güzellikler için aslında keyfini çıkartalım bugünlerinBana da 10 gün sonra keseye gel demişti şimdi 11 gün sonra gel dedi doktor, sen daha şanslısın bak benimkini artırdı kuzum
Normal değil mi böyle net çıkınca bi 40 fikan bekledim açıkcası herslde test iyi tespit ediyor ozaman haklısın canımIyide 4. Gunmus daha ne bekliyodun ki canim cok normal
Benim bugün zaten 5+5 idi gittiğimde 7+5 olcak neredeyse doğurcam çocuğu yawYaaa seni yerimmmmmbaya gece vermis randevuyu niye oyle ki biz bugun 6 haftalik olduk cuma gunune cagirdi bizi bi cuma keseyi gordu bi cumaya kalp atisi icin cagirdi 2 hafta baya gec olmus ama doktor garantiye almis bu randevularda zaman gecmiyo gercekten 10 gun transfer sonucu bekledim zaman gectide şu randevularin zamanlari gelmiyo gelmiyooooo
YaaaHmm ben o hastanenin önünden geçerken bile çok kötü oluyorum uzun süre bebeğim orda yoğun bakımda kaldı rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsun inşallah
bu değer 4. Günde mi geldi?16,9 arkadaşlar sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ya biraz az geldi gerçi baya erken dahada
Idrar testinde cokmu net cikti ki ? Degerinin 2 kat artmasi onemli olan ama cikan degerde normal kafadan bi hesap yaptim 12.gun 300lerde olur bu deger dahada fazla olur normal yaniNormal değil mi böyle net çıkınca bi 40 fikan bekledim açıkcası herslde test iyi tespit ediyor ozaman haklısın canım
Ayy aminn insaAllah hepimiz icin guzel haberler alalim aminnnnBe
Benim bugün zaten 5+5 idi gittiğimde 7+5 olcak neredeyse doğurcam çocuğu yawşaka maka cuma seninde güzel haberlerini alalım kuzu ya bütün bekleyişlerimiz böyle güzel olsun tadını çıkartalım bugünlerin
Ben de 25 inde transfer oldum bende de belirti yok ara ara kasığıma ağrı giriyor ama çok hafif ben çok yatamıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum inşlh güzel haberler alırızMerhabalar arkadaşlar 25 ağustosta pgt si normal olan dondurulmuş 5. gün embriyo transferi oldum. Bugün 3. günüm hiçbir belirtim yok. Ne bir karın ağrısı ne bir kasık ağrısı göğüs sızlaması vs vs. Sanki hiç transfer olmamış gibiyim. Genel olarak herkeste ufakta olsa değişik belirtiler oluyor. Bu yüzden kendimi mutsuz hissediyorum. Tabiki herkeste belirti olacak diye bi şey yok bunu da biliyorum ama ister istemez modum düşüyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Benimle aynı gün transfer olan var mı?
Tüp bebekte 3 kere rapor alınabiliyor tekrardan başvurmanız gerekecek devlet hastaneleri veriyor zatenKızlar benşm raporum dolmuş heyet raporu vermiyoruz dediler nasıl alınabilirim heyet raporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?