Beni şimdi doktor aradı normalde değeriniz normal çıkmış aramayacaktım ama sizi çok tedirgin gördüm diyor içiniz rahat etsin diye aradım diyor canım doktorum yaAyy aminn insaAllah hepimiz icin guzel haberler alalim aminnnn
Doktorunla görüşmen daha iyi olur ama benimde başıma geldi bir yıl önce dış gebelik mişKızlar merhaba benim değişik şeyler oluyor ilk beta 39, 2 gün sonra 30, 2 gün sonra da 68 neden düşüp yükseliyor benzer durum yaşayan var mi kanamam da yok sadece sancı griyor arada
Kuzum 4. günden ne bekliyorsun betan daha bugün salgılanmaya başlamıştır, 10. günde filan ancak kendine gelir16,9 arkadaşlar sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ya biraz az geldi gerçi baya erken dahada
Doğru diyosun canım arkadaşım, beklemek güzeldir gelecekse beklenen diyorum o haldeSonuçlarımız güzel çıksın da bekleriz be kuzum beleyişimiz güzellikler için aslında keyfini çıkartalım bugünlerin
Canım ben 9. günümde lekelenme yaşadım, ağrısız sızısız damla şeklinde, doktor ilaçların kullanımında değişiklik yaptı. İlk idrar testimi 6. gün yapmıştım negatif çıktı, daha sonra kaset testte aynı gün pozitif çıktı. Sen yarın kan tahlili yaptır istersen..Arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayan var mı? Nasıl oldu? Kaç gün oldu? Rengi nasıldı? Benim bugun transferin 9. Günü. Dün ve bugun kahverengi akıntı seklınde lekenelenmeler oldu. Devamı adet mi acaba diye beklemedimbugun sabah ve dün sabah test yaptım negatifff. Fikri olan cevap verebilir mi
Canım bu bahsettiğin rapor rapor istirahat raporu mu?Eğer öyleyse 3 kez mi rapor alma hakkımız var? Şartlara göre artmaz mı?Tüp bebekte 3 kere rapor alınabiliyor tekrardan başvurmanız gerekecek devlet hastaneleri veriyor zaten
MasaAllah canim hep boyle ilerlesin gebeliğin saglikla hayirla huzurla evlatlarimizi kucagimiza almak nasip olsun insaAllahBeni şimdi doktor aradı normalde değeriniz normal çıkmış aramayacaktım ama sizi çok tedirgin gördüm diyor içiniz rahat etsin diye aradım diyor canım doktorum yaben normalde çok rahatımdır doktorum biliyor ama bir önceki sıkıntılı olunca gerilmişim ister istemez. Rabbim cümlemizin emeklerinin karşılığını versin kardeşim ya süreçler zor
Yok kuzum tup bebek yaptirmak icin rapor aliniyo ya onu diyorCanım bu bahsettiğin rapor rapor istirahat raporu mu?Eğer öyleyse 3 kez mi rapor alma hakkımız var? Şartlara göre artmaz mı?
Aa tamam kuzum sağolYok kuzum tup bebek yaptirmak icin rapor aliniyo ya onu diyor
Raporu kim veriyosa gidip önüne kusuverirsin ben gebeyim diyeAa tamam kuzum sağolBende dedim olumsuz bir durum olsa dinlenmem gerekse 3 kereden fazla, napcam işi mi bırakcam
Bugunde 9. Günümdü evde test yaptım negatif cıktıCanım ben 9. günümde lekelenme yaşadım, ağrısız sızısız damla şeklinde, doktor ilaçların kullanımında değişiklik yaptı. İlk idrar testimi 6. gün yapmıştım negatif çıktı, daha sonra kaset testte aynı gün pozitif çıktı. Sen yarın kan tahlili yaptır istersen..
Yok cnm tüp bebek raporuAa tamam kuzum sağolBende dedim olumsuz bir durum olsa dinlenmem gerekse 3 kereden fazla, napcam işi mi bırakcam
Amin amin amianMasaAllah canim hep boyle ilerlesin gebeliğin saglikla hayirla huzurla evlatlarimizi kucagimiza almak nasip olsun insaAllahona bide ben baktirayim ya
Aynı gün idrar testinde görünmeyen ama kanda kendini belli eden çok gebe oluyor. Hatta bir arkadaşımız kanda öğrenip eve gidip test yapıyor hatıra kalsın diye negatif gösteriyor .. sanırım bu sayfada okumuştumBugunde 9. Günümdü evde test yaptım negatif cıktıçok umutsuzum.
Sizede hayırlı olsun bu aradasağlıkla kucagınıza alın
Amin canım hepimizin inşAllahArkadasimin olmusdu oda tup bebek annesi dedi ki banyo kan koktu kan isedim resmen oyle bi kanama oldu dedi meger kesenin arkasinda kanama alani olusmus proluton depot vurmuslar 1 tane yarim 1 tane tam gecmis cocugu cok saglikli suan seninde mucizen saglikla gelsin canim
Evet canım bugün4.günüm . 24 ağustosta saat 4 civarı transfer olmuştumbu değer 4. Günde mi geldi?
Idrar testinde cokmu net cikti ki ? Degerinin 2 kat artmasi onemli olan ama cikan degerde normal kafadan bi hesap yaptim 12.gun 300lerde olur bu deger dahada fazla olur normal yani
Ben 24 ünde transfer oldum çok rahattım sadece bugün biraz göğüs ağrısı hafif kasık ağrısı var çok çok yeni pozitiflik gördüm inşallah yükseliray ben de 23ünde oldum bugüne kadar ne bir ağrı ne de kasıklarımda sızlama vardı. bugün midem bulanıyor ama bu çok erken bi belirti bence dimi ya? sizde midesi bulanan var mı? sabahtan olmadı ama şu son 3-4 saattir bulanıyor sadece
Doktorunla görüşmen daha iyi olur ama benimde başıma geldi bir yıl önce dış gebelik mişinşlh senin farklı bir durumdur
Birbirimize güzel haberler verelim inşallahBen de 25 inde transfer oldum bende de belirti yok ara ara kasığıma ağrı giriyor ama çok hafif ben çok yatamıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum inşlh güzel haberler alırızbence takma kafana herşey olacağına varır zamanda su gibi aksa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?