2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ayy aminn insaAllah hepimiz icin guzel haberler alalim aminnnn
Beni şimdi doktor aradı normalde değeriniz normal çıkmış aramayacaktım ama sizi çok tedirgin gördüm diyor içiniz rahat etsin diye aradım diyor canım doktorum ya ben normalde çok rahatımdır doktorum biliyor ama bir önceki sıkıntılı olunca gerilmişim ister istemez. Rabbim cümlemizin emeklerinin karşılığını versin kardeşim ya süreçler zor

Kızlar merhaba benim değişik şeyler oluyor ilk beta 39, 2 gün sonra 30, 2 gün sonra da 68 neden düşüp yükseliyor benzer durum yaşayan var mi kanamam da yok sadece sancı griyor arada
Doktorunla görüşmen daha iyi olur ama benimde başıma geldi bir yıl önce dış gebelik miş inşlh senin farklı bir durumdur

Canım ben 9. günümde lekelenme yaşadım, ağrısız sızısız damla şeklinde, doktor ilaçların kullanımında değişiklik yaptı. İlk idrar testimi 6. gün yapmıştım negatif çıktı, daha sonra kaset testte aynı gün pozitif çıktı. Sen yarın kan tahlili yaptır istersen..

MasaAllah canim hep boyle ilerlesin gebeliğin saglikla hayirla huzurla evlatlarimizi kucagimiza almak nasip olsun insaAllah ona bide ben baktirayim ya

Bugunde 9. Günümdü evde test yaptım negatif cıktı çok umutsuzum.
Sizede hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucagınıza alın

Aa tamam kuzum sağol Bende dedim olumsuz bir durum olsa dinlenmem gerekse 3 kereden fazla, napcam işi mi bırakcam
Yok cnm tüp bebek raporu
İstihrat raporunu istediğin kadar alırsın sınırlama yok
Sonucunu tebrik ederim sağlıkla ilerlesin darısı başımıza

Bugunde 9. Günümdü evde test yaptım negatif cıktı çok umutsuzum.
Sizede hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucagınıza alın
Aynı gün idrar testinde görünmeyen ama kanda kendini belli eden çok gebe oluyor. Hatta bir arkadaşımız kanda öğrenip eve gidip test yapıyor hatıra kalsın diye negatif gösteriyor .. sanırım bu sayfada okumuştum ümitsizliğe kapılmayın hemen .. benimde bugün 9. Günüm 3 gün sonra kan tahlili yapacağım , biraz sabredin inşAllah olacak

Amin canım hepimizin inşAllah

Ben 24 ünde transfer oldum çok rahattım sadece bugün biraz göğüs ağrısı hafif kasık ağrısı var çok çok yeni pozitiflik gördüm inşallah yükselir

Birbirimize güzel haberler verelim inşallah takma deyince takmasak keşke. Benim 3. Denemem senin kaçıncı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…