2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Doktorunla görüşmen daha iyi olur ama benimde başıma geldi bir yıl önce dış gebelik miş inşlh senin farklı bir durumdur
Değerler nasıl devam etmişti ne gibi belirtileriniz vardı doktorum büyük ihtimal kimyasal ama artış olmuş takip etmemiz gerek ilaçlara devam normale de dönebilir dedi lab hatası olabilir dedi, düşük bir ihtimal de olda dış gebelik de olabilir dedi sizde belirtiler neydi

Evet canım bugün4.günüm . 24 ağustosta saat 4 civarı transfer olmuştum
4. Gün için değer iyi bir değer neden bu kadar erken yaptırdın bu iş ne kadar geç olursa o kadar az acı veriyor katlanacak mı acaba yüzde kaç katlayacak girmeseydin hiç o toplara yaw :))) neyse sağlık olsun hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim

Daha kan vermiycem canım ya 10.güne kadar düşünmüyorum çünkü o kimyasal olayları filan yaşamış biriyim eğerki devam ediyosa o an öğrenirim şuan içim bi rahatlad aslında annem çok evhamlı zorla test yaptırdı test pozitif çıkınca ani gerçekleşti

Çooook tebrik Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah çok sevindim ben de aynı gün aynı saatlerde transfer oldum 4.30 gibiydi. Ama test için hiç cesaretim yook seni görünce kendim gibi mutlu oldum
Yapma bence benimki aile heycanından yani şuan benim için güzel bi haber ama yine belirsiz beklemedeyim yükselcek mi diye en erken 7 de yap kafan rahat oslun canım ben ama hep pozitif olcak olcak diye düşündüm sende öyle yap inşallah sende güzel haber alırsın muhakkak haberleşelimmm

Ya çok sevindim senin adına sağlıcakla kucağına al inşallah canım

Bu cok cok silik bi cizgi ama kaset testte cikmis masaAllah idrarina fazla hizli karismis

O arkadas benim kanda degerim 500lerde ama kaset testte cizgi yoktu

Kızlar bugün kese görmeye gideceğim. 17’de randevum var. Çok heyecanlıyım bana çok dua edin ne olur. Tek mi çift mi kese inşallah görünür bugün. Her şey yolundadır umarım
Canım ne yaptınız gördünüz mü kese-ler-i

Bende öyle. Aynı zamnlarda öğreneceğiz. İnşallalah pozitif sonuc alırız.. az sa olsa o umut var ya ona sarılıyorum

Yok cnm tüp bebek raporu
İstihrat raporunu istediğin kadar alırsın sınırlama yok
Sonucunu tebrik ederim sağlıkla ilerlesin darısı başımıza
Yok iş yerinde çalışmamak için ilk gebeliğim düşük olduğu için 8. Haftada korkuyorum benim ilk gebeliğimde de raporum vardır 1 sene içinde 40 gün aldığım için rapor hakkım bitmiş heyet raporu da vermiyoruz dedi doktor bende yokluk izinin vardı 12 gün onu aldım ama sonrası için özele mi gitsem heyet raporu için

Ne biçim insanlar ya hamile kadına heyet vermiyorlar millet saçma sapan şeylere çatır çatır rapor alıyor

Kızlar bu arada biokimya uzmanı arkadaşı vardı teyzemin ona sordum bu beta hcg nin yüksek olması ikizlik göstergesi mi diye hayır dedi. İkizlik keseyle birlikte belli olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…