2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bu arada biokimya uzmanı arkadaşı vardı teyzemin ona sordum bu beta hcg nin yüksek olması ikizlik göstergesi mi diye hayır dedi. İkizlik keseyle birlikte belli olur dedi.
Benim degerim cok yuksekti 19.gun 5 binlerde olmasi gerekirken 10binlerden yuksekti. Doktor teki tutmus dedi degerle alakasi yokmus gercekten.

Tombul hamile kalan bacılarım kaç kilo ile hamile kaldınız ne yapmayı düşünüyosunuz ? Aralıklı oruç yapmaya devam etmeyi düşünüyordum ilk 3 aya kadar ama hayır yapma, sadece kalori takibi yap uzun süre aç bırakma kendini dediler.

Merhaba kızlar internette hesaplama ama göre 6 hafta 2 günlük hamileyim ama bugün devlet hastanesinde ki doktor kesemin boyunun çok küçük 6,5 mm olduğunu söyledi manidar bir şekilde umarım gelişir dedi, siz de durumlar nasıl o doktor genelde huysuz ve tersmiş ama psikolojik olarak çok etkilendim

ay ben ben 89 kilo ile başladım bakalım Allah sonumuzu hayır etsin son 2 yılda 25 kilo aldım vermeye fırsat olmadan bu sürece başladık. hiç hoşuma gitmiyor

ay beni de listeye ilave edin lütfen transfer tarihim 23 ağustos, yaş 32. sabırsızlıkla bekliyorum

Canım ne yaptınız gördünüz mü kese-ler-i
Evet canım gördük. Tek kese göründü. Haftaya tekrar gideceğim bazen ikinci kese geç görünebiliyormuş. Çok heyecanlandım keseyi görünce. Çok güzel bir duygu. Tutunma yerini de beğendi doktor. Tek kese ile de devam edebilir gebelik dedi. Doktor 4+3 günlük dedi ben 5+4 hesaplıyordum yanlışmış Rabbim bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sizlere ve anne olmak isteyen herkese de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

çok tebrik ederim Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah. bir olsun tam olsun

Kızlar keseyi gördük çok şükür. Tek kese göründü. Doktorum haftaya tekrar gel dedi. İkinci kese şu an görünmüyor da olabilir hiç olmayabilir tek kese de olabilir dedi. Haftaya kesinleşir dedi. Bebeğim 4+3 günlükmüş ben 5+4 diye hesaplamıştım. Yanlışmış benim hesabım. Çok güzel bir duyguymuş Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah Sizlere ve anne olmayı isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…