Benide ekleyebilir misiniz 22 Ağustos yaş 27ay beni de listeye ilave edin lütfen transfer tarihim 23 ağustos, yaş 32. sabırsızlıkla bekliyorum
MaşaAllah maşaAllah canım ya senden haber bekliyordum oh çok şükür kalp atışlarını da duyursun RabbimEvet canım gördük. Tek kese göründü. Haftaya tekrar gideceğim bazen ikinci kese geç görünebiliyormuş. Çok heyecanlandım keseyi görünce. Çok güzel bir duygu. Tutunma yerini de beğendi doktor. Tek kese ile de devam edebilir gebelik dedi. Doktor 4+3 günlük dedi ben 5+4 hesaplıyordum yanlışmışRabbim bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sizlere ve anne olmak isteyen herkese de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Önceliğimiz hamile kalabilmek sonra toplu kilo için yeni bir sayfaya geçelimaman bi doğuralım da sonrasında veririz dimi
Amin canım benim ikinci keseden şüphelendiği için haftaya çağırdı bir bakalım ona var mı yok mu diye. Hayırlısı tek çift farketmez. Eylülün 14 ünde de tekrar çağırdı. Çok sevindim ben. Allahım hepimizi sonuna kadar böyle sevindirsin inşallahMaşaAllah maşaAllah canım ya senden haber bekliyordum oh çok şükür kalp atışlarını da duyursun Rabbimrahmin üst kısımlarına tutununca iyi oluyormuş sanırım öyle biliyordum. Ne güzel haftaya çağırmış ya benim yaaa 11 ine attı güzel haberlerle inşaAllah şu günlerimizin tadını çıkartalım
kesinlikleÖnceliğimiz hamile kalabilmek sonra toplu kilo için yeni bir sayfaya geçelim
Çok erken kan da baktirmissin canım degerin düşük olması normal ben de idrar da erken öğrenmiştim ama kanı test günüm de yaptırmıştım 300 civarı gelir senin de gününde stres yapmamaya çalış sağlıkla artması önemli sakin kal canım16,9 arkadaşlar sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ya biraz az geldi gerçi baya erken dahada
Amin amin amin buralarda 4. Aylarda ay ne kıyafetler alsak diye konuştuğumuz günlerde gelsinAmin canım benim ikinci keseden şüphelendiği için haftaya çağırdı bir bakalım ona var mı yok mu diye. Hayırlısı tek çift farketmez. Eylülün 14 ünde de tekrar çağırdı. Çok sevindim ben. Allahım hepimizi sonuna kadar böyle sevindirsin inşallah
Evet canım çok erken yaptım ama evdekiler duramadıÇok erken kan da baktirmissin canım degerin düşük olması normal ben de idrar da erken öğrenmiştim ama kanı test günüm de yaptırmıştım 300 civarı gelir senin de gününde stres yapmamaya çalış sağlıkla artması önemli sakin kal canımhayırlı olsun.
7.gun canımEvet canım çok erken yaptım ama evdekiler duramadısen kaçıncı gün öğrenmiştin idrarda
Ilk transferim taze oldu ve rahimde sivi birikmesi vardi yuzde 50 sans vermisti doktorum ama negatifle sonuclandi olk adetimden sonra kapali laparoskopi oldum ve tuplerim alindi operasyon sonrasi 2.adetimle dondurulmus embriyo transferi yaptik yarin sonuc icin kan verecegim negatif olursa ara vermeden kalan dondurulmus embriyolarimin transferini isteyecegim ama tabi doktorum ne onerecek bilemiyorum yarinki sonuca gore yazarim tekrar sizin doktorunuz ne onerdi acaba?
Nasıl gidiyor peki var mı ufakta olsa belirti bişebenim deee
Bende anlamadım yıllık izin aldım sonrası için arastırcam farklı hastanelerdeNe biçim insanlar ya hamile kadına heyet vermiyorlar millet saçma sapan şeylere çatır çatır rapor alıyor
hiç yok sayılır :/ bugün hafiften bulantım oldu ama sanmıyorum belirti olacağınıNasıl gidiyor peki var mı ufakta olsa belirti bişe
Ben geç öğrendim dış gebeliği şöyle ki transfer den 12 gün sonra kan verdim 145 çıktı bi hafta sonra 700 dü sonra hep 700 800 arada gitti geldi seninkinden yüksekti ama sen dha mı erken test yaptın bilmiyorum bence doktorunu dinle 2 güne bir kan ver inşlh sanıldığı gibi değildir değerin katlanarak artarDeğerler nasıl devam etmişti ne gibi belirtileriniz vardı doktorum büyük ihtimal kimyasal ama artış olmuş takip etmemiz gerek ilaçlara devam normale de dönebilir dedi lab hatası olabilir dedi, düşük bir ihtimal de olda dış gebelik de olabilir dedi sizde belirtiler neydi
Bende de hiç yok hangi ilaçları kullanıyosunuzhiç yok sayılır :/ bugün hafiften bulantım oldu ama sanmıyorum belirti olacağını
Bunu ilk defa duydumYok iş yerinde çalışmamak için ilk gebeliğim düşük olduğu için 8. Haftada korkuyorum benim ilk gebeliğimde de raporum vardır 1 sene içinde 40 gün aldığım için rapor hakkım bitmiş heyet raporu da vermiyoruz dedi doktor bende yokluk izinin vardı 12 gün onu aldım ama sonrası için özele mi gitsem heyet raporu için
Bende var kiloTombul hamile kalan bacılarım kaç kilo ile hamile kaldınız ne yapmayı düşünüyosunuz ? Aralıklı oruç yapmaya devam etmeyi düşünüyordum ilk 3 aya kadar ama hayır yapma, sadece kalori takibi yap uzun süre aç bırakma kendini dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?