2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

MaşaAllah maşaAllah canım ya senden haber bekliyordum oh çok şükür kalp atışlarını da duyursun Rabbim rahmin üst kısımlarına tutununca iyi oluyormuş sanırım öyle biliyordum. Ne güzel haftaya çağırmış ya benim yaaa 11 ine attı güzel haberlerle inşaAllah şu günlerimizin tadını çıkartalım

Amin canım benim ikinci keseden şüphelendiği için haftaya çağırdı bir bakalım ona var mı yok mu diye. Hayırlısı tek çift farketmez. Eylülün 14 ünde de tekrar çağırdı. Çok sevindim ben. Allahım hepimizi sonuna kadar böyle sevindirsin inşallah

16,9 arkadaşlar sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ya biraz az geldi gerçi baya erken dahada
Çok erken kan da baktirmissin canım degerin düşük olması normal ben de idrar da erken öğrenmiştim ama kanı test günüm de yaptırmıştım 300 civarı gelir senin de gününde stres yapmamaya çalış sağlıkla artması önemli sakin kal canım hayırlı olsun.

Amin amin amin buralarda 4. Aylarda ay ne kıyafetler alsak diye konuştuğumuz günlerde gelsin sağlıkla sıhhatle

Evet canım çok erken yaptım ama evdekiler duramadısen kaçıncı gün öğrenmiştin idrarda

Ben geç öğrendim dış gebeliği şöyle ki transfer den 12 gün sonra kan verdim 145 çıktı bi hafta sonra 700 dü sonra hep 700 800 arada gitti geldi seninkinden yüksekti ama sen dha mı erken test yaptın bilmiyorum bence doktorunu dinle 2 güne bir kan ver inşlh sanıldığı gibi değildir değerin katlanarak artar

Bunu ilk defa duydum sebepsiz mi görüyorlar ondan mı acaba benim eşim 4 ay rapor aldı kimse heyet falan dmeedi bacağını kırmıştı

Bende var kilo 70 kg yum boy 1.55 yediklerimi dikkat ederim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…