2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sizin kızınız olacak gibi hissettim
Sağlıcakla doğsun

Ben de 5.gün pgtli embriyo transferi oldum. Transfer gecesinden beri alt karın ağrım var bi de kasıklarda dolgunluk. Ama belirtj olmasa bile hamileleik oluyor strese girmeyin. Si, hangi merkezde yaptirdiniz

Aa evet doğru öyle bir durum var kuzum. Devletten olmazsa özelden almaya çalışırsın artık.

Kara kara düşünüyorum şimdi, dün yediğim hurmalar bugün beni gıdıklıyorlar Sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıcam kuzum ve şu an ıf e devam ediyorum ama okullar açılınca devam edemem. Doğumdan sonrası Allah Kerim

Kizlar kabizlik icin duphalac icsem sorun olurmu ?gebeliktede kullanilabilirmi duphalac ?

Kızlar hemşire bna kabızlık problemi yaşayabilirsn dikkatli beslen vs demişti ilaçlardan dolayı. Progestan estrofem asprin vs kullanıyorum .
Ama ben her gün ishalim.
Benim gbi bunu yaşayan oldumu ?

Güüüüüüünaaaaayyyyydıııııınnnnn canımlarrr Bugün dünden daha güzellll, daha sağlıklı, daha pozitifff bir gün olsuuunnn hepimiz içinnnn
Çok Aminnn canımm cümleten Çok iyi haberler aldığımız bir gün olsun bende bugün komtrole gideceğim Şanslı bahtlı bir gün olsun sağlıklı iyi haberler alalım Çok Aminnn

Günaydın kızlar sabah kanama ile uyandım bu sefer kahve pembe leke şeklinde ne yapmam lazım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…