Sizin kızınız olacak gibi hissettimGünaydın gönlü güzel anne adaylarımmmNasılsınız? Dün pek takip edemedim sayfayı, çok büyük eksiklik hissettim. Alışmışım sizlere yafuuuu Dün biraz dışarı çıkıp hava aldık, biraz yürüdüm yani hepi topu 15 dk yürümüşümdür sonra hep oturdum yedim içtim, ama eve pert geldim ve direkt uyudum Sabah da hafif lekelenmem olduğunu gördüm. Hiç mi kıpırdamıycaz annesinin kuzusu bi korkutma beni yeaa dedim kızdım sabah sabah minnoşa
O kadarcıktan bişey olmaz :)Kızzlaarrrrrrr akşam prolutex iğnemi her zamanki saatinden 1,5 saat gec yaptım misafir vardı. Sorun olmaz dımı yaa
Bende 4.gün aynı idrar testinde pozitif gördüm canım 5.gün kan verdim 53 çıkmıştı16,9 arkadaşlar sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ya biraz az geldi gerçi baya erken dahada
Acaba görüntüsü var mı testinizin ?ben 2. Kan için biraz daha bekliyorum dedim ama siz nezaman verdinizBende 4.gün aynı idrar testinde pozitif gördüm canım 5.gün kan verdim 53 çıkmıştı
Benim hemşire sorun olmaz demişti endişe etme canimKızzlaarrrrrrr akşam prolutex iğnemi her zamanki saatinden 1,5 saat gec yaptım misafir vardı. Sorun olmaz dımı yaa
Ben de 5.gün pgtli embriyo transferi oldum. Transfer gecesinden beri alt karın ağrım var bi de kasıklarda dolgunluk. Ama belirtj olmasa bile hamileleik oluyor strese girmeyin. Si, hangi merkezde yaptirdinizMerhabalar arkadaşlar 25 ağustosta pgt si normal olan dondurulmuş 5. gün embriyo transferi oldum. Bugün 3. günüm hiçbir belirtim yok. Ne bir karın ağrısı ne bir kasık ağrısı göğüs sızlaması vs vs. Sanki hiç transfer olmamış gibiyim. Genel olarak herkeste ufakta olsa değişik belirtiler oluyor. Bu yüzden kendimi mutsuz hissediyorum. Tabiki herkeste belirti olacak diye bi şey yok bunu da biliyorum ama ister istemez modum düşüyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Benimle aynı gün transfer olan var mı?
Ben 31inde evde yapicam belki de 30undaBenimde test günüm 4 eylül o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum
EvetGebeliğiniz ikiz mi peki?
Ayyy ağzın bal yesinSizin kızınız olacak gibi hissettim
Sağlıcakla doğsun
Aa evet doğru öyle bir durum var kuzum. Devletten olmazsa özelden almaya çalışırsın artık.Yok iş yerinde çalışmamak için ilk gebeliğim düşük olduğu için 8. Haftada korkuyorum benim ilk gebeliğimde de raporum vardır 1 sene içinde 40 gün aldığım için rapor hakkım bitmiş heyet raporu da vermiyoruz dedi doktor bende yokluk izinin vardı 12 gün onu aldım ama sonrası için özele mi gitsem heyet raporu için
Tombul hamile kalan bacılarım kaç kilo ile hamile kaldınız ne yapmayı düşünüyosunuz ? Aralıklı oruç yapmaya devam etmeyi düşünüyordum ilk 3 aya kadar ama hayır yapma, sadece kalori takibi yap uzun süre aç bırakma kendini dediler.
Aynen benim de devlet heyet veremiyoruz dediRapor hakkım çok az kaldı ucu ucuna 10 gün aldım da sizin özel mi devlet mi neden veremiyorlarmış anlamadım benim devletti sorun çıkardı heyete
Ayyyy tombişgiller olarak açarız sayfamızıÖnceliğimiz hamile kalabilmek sonra toplu kilo için yeni bir sayfaya geçelim
MAŞALLAH canımm sağlıkla Katlanarak yükselmesini Nasip etsin ALLAHBen 24 ünde transfer oldum çok rahattım sadece bugün biraz göğüs ağrısı hafif kasık ağrısı var çok çok yeni pozitiflik gördüm inşallah yükselir
Çok Aminnn canımm cümleten Çok iyi haberler aldığımız bir gün olsun bende bugün komtrole gideceğim Şanslı bahtlı bir gün olsun sağlıklı iyi haberler alalım Çok AminnnGüüüüüüünaaaaayyyyydıııııınnnnn canımlarrrBugün dünden daha güzellll, daha sağlıklı, daha pozitifff bir gün olsuuunnn hepimiz içinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?