2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben de 5.gün pgtli embriyo transferi oldum. Transfer gecesinden beri alt karın ağrım var bi de kasıklarda dolgunluk. Ama belirtj olmasa bile hamileleik oluyor strese girmeyin. Si, hangi merkezde yaptirdiniz
Benim hiç bir belirtim olmadı şimdiye kadar bakalım bundan sonrası nasıl devam eder bugün 4. Günüm. Sizin kaçıncı gününüz. Ben ankara tolga ecemiş te yaptrdım siz

Kızlar hemşire bna kabızlık problemi yaşayabilirsn dikkatli beslen vs demişti ilaçlardan dolayı. Progestan estrofem asprin vs kullanıyorum .
Ama ben her gün ishalim.
Benim gbi bunu yaşayan oldumu ?
Bende senın gibiyim canım çok fazla su içiyoruz ondan olabilir

Kızlar günaydın, çatlatma iğnesinin pozitif etkisi kaç günde son buluyor. 18 ağustos cuma akşamı tek doz çatlatma iğnesi vurulmuştum sizce etkisi geçmiş midir

Canım ben de ıf yapıyordum ama yapma dediler.hormon dengesini bozuyormuş.kalori say dediler

Bende kronik kabızlık vardı hemşireye transfer günü söyledim günde 1 ölçek 2 kere içebilirsin dedi çokta iyi geldi. Dubhalac hamilelere verilen ilaç zaten ama yine doktoruna danışmalısın
Banada transferde verdiler ıkınmamak gerekli kabiz olunca dediler ama gebelikte kullanildigini bilmiyodum canim tsk ederim

Kızlar günaydın, çatlatma iğnesinin pozitif etkisi kaç günde son buluyor. 18 ağustos cuma akşamı tek doz çatlatma iğnesi vurulmuştum sizce etkisi geçmiş midir
14 gunde geciyo diye biliyorum canim bazi bunyelerde

Kizlar kabizlik icin duphalac icsem sorun olurmu ?gebeliktede kullanilabilirmi duphalac ?
4 sarı kuru kayısı yiyip üstüne 1 litreye yakın su içersen kabızlık manızlık kalmaz kuzu sedece kayısı değil ama üstüne su iç

Son düzenleme:
Canım eğer artmaz ve rengi kırmızıya dönmez ise endişelenme, dinlen yorma kendini. Yine de içim rahat etsin dersen arayıp doktoruna danışabilirsin bence, geçmiş olsun
Hastaneye geldim canım benim eşim ile kan uyuşmazlığı var onun için tekrar iğne olmam gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…