- 20 Şubat 2022
- 4.786
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.935
- 83
Valla aklima gelmedi degil ama kayisi yok evde usenirimde gidip almaya4 sarı kuru kayısı yiyip üstüne 1 litreye yakın su içersen kabızlık manızlık kalmaz kuzu sedece kayısı değil ama üstüne su iç
Ayy hadi inşallah Allahım o günleri de göstersin inşallahAyyyy tombişgiller olarak açarız sayfamızı
Valla ben de bir tek o yöntemle kilo verebiliyordumAaa ilk kez duydum hormon dengesini bozduğunuBen 2 öğün beslenmeye çok alışmıştım şimdi yeni düzen hopp sil baştan
Çok teşekkür ederim canımCanım gebeliğin hayırlı olsun çok sevindimdarısı tutkunaya
İlaç almaktan iyidir kuzu sonuçta hem sağlıklı hemde bütün bağırsakları temizliyor gerçektenValla aklima gelmedi degil ama kayisi yok evde usenirimde gidip almaya
Ama mantıklı gerçekten birbirimize sağlıklı hamilelik için tecrübelerimizi aktarırız inşallahAyyyy tombişgiller olarak açarız sayfamızı
Ya benimde hic olmazdi bole sorunum duphalac aldik ne olur ne olmaz diye kapagini acmadim daha insan korkuyo dedigin gibi nede olsa ilac yaniİlaç almaktan iyidir kuzu sonuçta hem sağlıklı hemde bütün bağırsakları temizliyor gerçektentransfer olduğumdan beri 2 defa kabızlık problemim oldu ikisinde de anında etki etti. Ama gün kurusu değil, sarı kayısı oldumu
Hormonlar değiştikçe normal canım progesteron da yapıyor zaten ekstraYa benimde hic olmazdi bole sorunum duphalac aldik ne olur ne olmaz diye kapagini acmadim daha insan korkuyo dedigin gibi nede olsa ilac yani
Bugün nasılsın ? Herhangi bir belirtin var mıÇok teşekkür ederim canım
Ay hadi inşaAllah güzel haberlerle gelirsinKızlar günaydın herkeseee yazamıyordum bayadır raporluyum transferden beri ama misafir falan ağırladım günlük hayatıma döndüm ben temizlikti yemekti çok ağır kaldırmadım ama herşeyi yapıyorum diyebilirim işe gitmek dışındaHerhangi bir belirtim falan hala yok 12 Ağustos transferliyim 1 Eylül'de kese için gidecez hala gebe olduğuma inanamıyorum 3 kez kan verdim herşey yolundaydı çok şükür ama sanırım kalp atışına kadar inanamayacam var mı benim gibi olan sizde belirtiler başladı mii ne durumdasiniz
Yok canım bende hiç belirti bence ne kadar geç olursa o kadar iyiBugün nasılsın ? Herhangi bir belirtin var mı
10 gün canim. Ben de 19unda yaptim catlatma ignesini. Bugun etkisinin son guju. Esim bugun test alacak yarin sabah yapacagim dayanamiyorumKızlar günaydın, çatlatma iğnesinin pozitif etkisi kaç günde son buluyor. 18 ağustos cuma akşamı tek doz çatlatma iğnesi vurulmuştum sizce etkisi geçmiş midir
Evet canım sen keseyi görmüşsün galiba dün hadi darısı başımıza olsun kalp atımına bizden daha yakınsınAy hadi inşaAllah güzel haberlerle gelirsinbelirtiler gidiyor geliyor, geliyor gidiyor çekmeyen radyo gibi anasını satayım bende artık takmıyorum başlarım belirtisine dedim kalp atışına kadar diken üstündeyiz hepimiz sanırım
Ilaç perspektifinde 10 gün yazıyordu benim. Ovitrelle vuruldum catlatma ignesi olarakMerhaba kizlar gecen gün yazmistim göğşen hocanin hastasiyim diye. Yumurta toplamdiktan snra ve transfer sonrasi belli 2 gunde 1/3 olck sekilde ovitrelle ve bir gunde tam bir igne gonapeptyl vuruldum. Yani toplmda bir hafta icinde bir gonapeptyl yatimdan biraz fazla pvitrelle vuruldum. 21 agustosda yapildi transferim ve 6-7 ve bu sabh 8 de kaset testim pozitif cikiyor ignenin etkisi ne zamn gecer catlatmada yaptigimiz gibiyse transfer sonrasi 12. Gun bile yalanci pozitif cikicak bnim gibi olan var mi
Gördüm çok şükür canım kalp atışını görmeden rahat edemicem ama Rabbim bizleri burada emek harcayan herkesi sevindirsin ya gerçektenEvet canım sen keseyi görmüşsün galiba dün hadi darısı başımıza olsun kalp atımına bizden daha yakınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?