2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

4 sarı kuru kayısı yiyip üstüne 1 litreye yakın su içersen kabızlık manızlık kalmaz kuzu sedece kayısı değil ama üstüne su iç
Valla aklima gelmedi degil ama kayisi yok evde usenirimde gidip almaya

Aaa ilk kez duydum hormon dengesini bozduğunu Ben 2 öğün beslenmeye çok alışmıştım şimdi yeni düzen hopp sil baştan
Valla ben de bir tek o yöntemle kilo verebiliyordum 83 lerden 71 lere düşmüştüm ama hormon dengesi de önemli bu süreçte.diğerlerini öğün yapmazsın kuru yemiş meyve olarak atıştırırsın ya da yoğurt süt tabi abartmadan yapmak lazım malum kalorisi iyi olan yiyecekler.ben zaten çok az ekmek yiyordum artık onu da yarısına indiririm diğer şeyleri yiyebilmek için.ilk 3 aya kadar 65 e düşebilseydim güzel olurdu.hamilelik şekeri tansiyonu vs den korkuyorum çünkü.

Valla aklima gelmedi degil ama kayisi yok evde usenirimde gidip almaya
İlaç almaktan iyidir kuzu sonuçta hem sağlıklı hemde bütün bağırsakları temizliyor gerçekten transfer olduğumdan beri 2 defa kabızlık problemim oldu ikisinde de anında etki etti. Ama gün kurusu değil, sarı kayısı oldumu

Ayyyy tombişgiller olarak açarız sayfamızı
Ama mantıklı gerçekten birbirimize sağlıklı hamilelik için tecrübelerimizi aktarırız inşallah yazarken 90 kg larda bitirirsen öpüp başına koy diyen arkadaşım geldi aklıma biraz yemeyi seven bir arkadaş grubum varda hepsi hamileliğini 90 üstüyle bitirdi

Ya benimde hic olmazdi bole sorunum duphalac aldik ne olur ne olmaz diye kapagini acmadim daha insan korkuyo dedigin gibi nede olsa ilac yani

Kızlar günaydın herkeseee yazamıyordum bayadır raporluyum transferden beri ama misafir falan ağırladım günlük hayatıma döndüm ben temizlikti yemekti çok ağır kaldırmadım ama herşeyi yapıyorum diyebilirim işe gitmek dışında Herhangi bir belirtim falan hala yok 12 Ağustos transferliyim 1 Eylül'de kese için gidecez hala gebe olduğuma inanamıyorum 3 kez kan verdim herşey yolundaydı çok şükür ama sanırım kalp atışına kadar inanamayacam var mı benim gibi olan sizde belirtiler başladı mii ne durumdasiniz

Ya benimde hic olmazdi bole sorunum duphalac aldik ne olur ne olmaz diye kapagini acmadim daha insan korkuyo dedigin gibi nede olsa ilac yani
Hormonlar değiştikçe normal canım progesteron da yapıyor zaten ekstra ben geçen defa da olduğum için kayısı stoğu yapmıştım

Ay hadi inşaAllah güzel haberlerle gelirsin belirtiler gidiyor geliyor, geliyor gidiyor çekmeyen radyo gibi anasını satayım bende artık takmıyorum başlarım belirtisine dedim kalp atışına kadar diken üstündeyiz hepimiz sanırım

Bugün nasılsın ? Herhangi bir belirtin var mı
Yok canım bende hiç belirti bence ne kadar geç olursa o kadar iyi belirti olmaması gebelik yok anlamına gelmiyormuş onu da öğrendik. .arkadaşımın hiç midesi bulanmamış aşermemiş ama onun doğumuna kadar lekelenmesi olmuş hep.bir tanesi 9 ay boyunca çıkarmış.işte her bünye farklı demekki

Kızlar günaydın, çatlatma iğnesinin pozitif etkisi kaç günde son buluyor. 18 ağustos cuma akşamı tek doz çatlatma iğnesi vurulmuştum sizce etkisi geçmiş midir
10 gün canim. Ben de 19unda yaptim catlatma ignesini. Bugun etkisinin son guju. Esim bugun test alacak yarin sabah yapacagim dayanamiyorum

Merhaba kizlar gecen gün yazmistim göğşen hocanin hastasiyim diye. Yumurta toplamdiktan snra ve transfer sonrasi belli 2 gunde 1/3 olck sekilde ovitrelle ve bir gunde tam bir igne gonapeptyl vuruldum. Yani toplmda bir hafta icinde bir gonapeptyl yatimdan biraz fazla pvitrelle vuruldum. 21 agustosda yapildi transferim ve 6-7 ve bu sabh 8 de kaset testim pozitif cikiyor ignenin etkisi ne zamn gecer catlatmada yaptigimiz gibiyse transfer sonrasi 12. Gun bile yalanci pozitif cikicak bnim gibi olan var mi

Eklentiler

• 16932946165256599842278578733191.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 97
Evet canım sen keseyi görmüşsün galiba dün hadi darısı başımıza olsun kalp atımına bizden daha yakınsın

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var ben tek tek yazdim daha ayrintili anlayabilmek icin promenk,impryl, proxeed plus ve emodeks karsima cikan takvileyer hep bunlar bizim morfoloji ve hiz sorunumuz var aslinda hepsi sorun spermiyogramida yukluyorum bana yardimci olurmusunuz kafam cok karisti tavsiye edeceginiz yada kullaniginiz urun var mi

Eklentiler

• IMG_20230829_103805.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20230829_103724.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20230829_103649.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230829_103603.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230722_001926.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 73
Heyet iş görmezlik raporları artık sıkıntıymış maalesef üç hafta önce yeni sisteme geçilmiş yazılan heyet raporları bakanlığa onaya gidiyormuş orası da genelde reddediyormuş.. Manisa’da bi doktor rapora para alırken yakalanmış.. aranızda heyet raporu alabilen var mı sorun yaşamadan…

Ilaç perspektifinde 10 gün yazıyordu benim. Ovitrelle vuruldum catlatma ignesi olarak

Evet canım sen keseyi görmüşsün galiba dün hadi darısı başımıza olsun kalp atımına bizden daha yakınsın
Gördüm çok şükür canım kalp atışını görmeden rahat edemicem ama Rabbim bizleri burada emek harcayan herkesi sevindirsin ya gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…