Eneeeeee maşaAllahKızlar geçen hafta keseyi görmüştüm. Kanama için bugün doktora geldim ve büyük şok yaşadım.
Nasıl ya ay harika ikiz dimi.2 kese dimi 2 boncuk yanyanaKızlar geçen hafta keseyi görmüştüm. Kanama için bugün doktora geldim ve büyük şok yaş
Evet ikiz geçen sefer gözükmemişti muhtemelen diğerinin arkasına saklandı dedi doktorEneeeeee maşaAllahikiz mi geliyor
Bugün benim 11. Günüm benim bir ihtimal geçmiş olabilir. Yarın sizin transferden sonra kaçıncı gününüz inşallah güzel haberler alırsınız10 gün canim. Ben de 19unda yaptim catlatma ignesini. Bugun etkisinin son guju. Esim bugun test alacak yarin sabah yapacagim dayanamiyorum
Evet ikiz hiç beklemiyordum çok şükür Rabbim isteyen herkese nasib etsinNasıl ya ay harika ikiz dimi.2 kese dimi 2 boncuk yanyana
Bende transferin 3. Gününde ishal olmuştum 4 gün galan sürdü korktum çok şükür tuttu bakalım sağlıkla ilerler inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız inşallahKızlar hemşire bna kabızlık problemi yaşayabilirsn dikkatli beslen vs demişti ilaçlardan dolayı. Progestan estrofem asprin vs kullanıyorum .
Ama ben her gün ishalim.
Benim gbi bunu yaşayan oldumu ?
10 günde geçiyor diyorlar ama her bünye farklı olurmu bilemem bende yumurta toplama öncesi vurulmuştum transfer 6. Günü hayalet çizgi görmüştüm çok şükür gittikçe koyulaştıKızlar günaydın, çatlatma iğnesinin pozitif etkisi kaç günde son buluyor. 18 ağustos cuma akşamı tek doz çatlatma iğnesi vurulmuştum sizce etkisi geçmiş midir
Bende transferin ilk gününden beri ishalim var kabız olmadım asla ama transfer öncesi antibiyotik kullandığım için dedi doktorumKızlar hemşire bna kabızlık problemi yaşayabilirsn dikkatli beslen vs demişti ilaçlardan dolayı. Progestan estrofem asprin vs kullanıyorum .
Ama ben her gün ishalim.
Benim gbi bunu yaşayan oldumu ?
MaşaAllah maşaAllah Rabbim sağlıkla afiyetle kucağınıza almanızı da nasip etsinEvet ikiz geçen sefer gözükmemişti muhtemelen diğerinin arkasına saklandı dedi doktor
yeni gördüm kusura bakmayın hemen ekliyorum sonuç tarihiniz ne zamanay beni de listeye ilave edin lütfen transfer tarihim 23 ağustos, yaş 32. sabırsızlıkla bekliyorum
MaşaAllah ya Rabbim kalp atışını duymayı kucağımıza almayı da nasip etsin ne zor intihanlar olmuşsunuz Rabbim kolaylaştırsınHerkese merhaba ,uzun zamandır burada yazılanları okuyorum ve çok şey öğrendim sizlerden,İyi ki varsınız. Ben de yaşadıklarımı belki birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.44 yaşındayım, iki yıldır tüp bebek sürecindeyiz. İlk denememiz de 22 yumurta toplandı ama opudan sonra iç kanama geçirdim. Üç gün hastanede yattım . Bu olaydan sonra korktuk ve bir yıl ara verdik. 43 te tekrar denemeye karar verdik aynı Dr a gittik.polip var dedi önce polip ameliyatı oldum.5 embriyonun genetiğe gitmişti ve sonuç kötü gelmişti. Kalan ikiyi hemen transfer edelim dedi dr ama güvenimiz kalmamıştı kendisine.Doktor değiştirdik. Yeni doktorumuz önce hsg çekelim dedi ve iki tüpte de genişleme çıktı.once yumurta toplayalım sonra Laporoskopi yapalım dedi dr hidrosalpenks olmadığından emin olalim varsa kapatalım tüpleri. İyi ki olmuşum ameliyatı iki tüp de kapatıldı hidrosalpenks yüzünden. Bu ara 15 yumurta toplandı 6 embriyo gelişti pgt den 1 tane normal çıktı. Laparoskopi sonrası transfer oldu 17 Ağustos da yani daha çok yeni. Ve bı transferin 8. Günü 70.80 hcg ile pozitif sonuç aldık. İkinci testimiz 3 gün sonra oldu hcg 370 geldi çok şükür. Dr artık kan vermene gerek yok 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Şimdi onu bekliyoruz çok şükür. Rabbim isteyen bütün kadınlara sağlıklı bebekler nasip etsin. İyi ki varsınız kız kardeşler.
Migros hemen şok cep getir uygulamaları falan yok muValla aklima gelmedi degil ama kayisi yok evde usenirimde gidip almaya
Evet sgk karşılamıyor maalesef dediğiniz gib 3 günde bitiyor.ama kalçadan olan bir müddet sonr maalesef eziyete dönüyor.göbekten olan daha konforlu.içerik aynı ama dozaj ve formları farklı olabilir.Kızlar ben progestan 50 mg ipne günde 2 ampıl vuruluyordum kalçalarım beze beze oldu doktorda göbekten olanını yazdı progestan 25 mg 7 tane bar içinde 3 günde bitiyor sgk da karşılamıyor içerik aynı heralde demi
Evet canım 168.8 ile şimdilik gebeyim yarın 2.sini vericem
Transferin 6. Günü yaptığınız test çatlatma iğnesinin kaçıncı günüydü. Çok şükür bin şükür10 günde geçiyor diyorlar ama her bünye farklı olurmu bilemem bende yumurta toplama öncesi vurulmuştum transfer 6. Günü hayalet çizgi görmüştüm çok şükür gittikçe koyulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?