2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar selam bir sorum olacak, günde 1 adet türk kahvesi içeniniz var mı?

Hastaneye geldim canım benim eşim ile kan uyuşmazlığı var onun için tekrar iğne olmam gerekiyormuş
Aa bizim de eşimle kan uyuşmazlığımız var. Bu süreçte mi iğne olmamız gerekiyor. Doktor bana bişey söylemedi. Ayy geç kalmayayım hemen sorayım hastaneye bende..

Ayy evet bende endişe ediyorum o hamilelik rahatsızlıklarından canım, o yüzden transferden bu yana çok dengeli besleniyorum ama bunu sürdürebilir miyim emin değilim. Bende 70 olsam süper olurdu ama hayaller ve hayatlar diyorum

Benim eşim proxxed plus kullandı ve memnun kaldık sizin doktorunuz hangisini verdi

Kızlar kan uyuşmazlığı olan herkes iğne vuruldu mu bu süreçte?
Bizimde kan uyuşmazlığımız var 1 kere iğnesini vuruldum. Ama bu süreçte doktorum bişe demedi. Sormamız mı gerekiyor acaba. Fakat doktorum hiç bir ayrıntıyı atlamayan birisi bilemedim şimdi

Kızlar hamilelik takibi için telefona bir uygulama yüklediniz mi? Öneriniz var mı?

Canım kızlar iştahsız olan gebeler var mı aramızda? Ben çok iştahsızım ve her şeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…