Aa kayı+su ikilisini bende tek geçerim4 sarı kuru kayısı yiyip üstüne 1 litreye yakın su içersen kabızlık manızlık kalmaz kuzu sedece kayısı değil ama üstüne su iç
Aa bizim de eşimle kan uyuşmazlığımız var. Bu süreçte mi iğne olmamız gerekiyor. Doktor bana bişey söylemedi. Ayy geç kalmayayım hemen sorayım hastaneye bende..Hastaneye geldim canım benim eşim ile kan uyuşmazlığı var onun için tekrar iğne olmam gerekiyormuş
Ayy evet bende endişe ediyorum o hamilelik rahatsızlıklarından canım, o yüzden transferden bu yana çok dengeli besleniyorum ama bunu sürdürebilir miyim emin değilim. Bende 70 olsam süper olurdu ama hayaller ve hayatlar diyorumValla ben de bir tek o yöntemle kilo verebiliyordum83 lerden 71 lere düşmüştüm ama hormon dengesi de önemli bu süreçte.diğerlerini öğün yapmazsın kuru yemiş meyve olarak atıştırırsın ya da yoğurt süt tabi abartmadan yapmak lazım malum kalorisi iyi olan yiyecekler.ben zaten çok az ekmek yiyordum artık onu da yarısına indiririm diğer şeyleri yiyebilmek için.ilk 3 aya kadar 65 e düşebilseydim güzel olurdu.hamilelik şekeri tansiyonu vs den korkuyorum çünkü.
Ayyyyy hadi gözünüz aydın canımmmmEvet ikiz hiç beklemiyordum çok şükür Rabbim isteyen herkese nasib etsin
Benim eşim proxxed plus kullandı ve memnun kaldık sizin doktorunuz hangisini verdiKizlar yardiminiza ihtiyacim var ben tek tek yazdim daha ayrintili anlayabilmek icin promenk,impryl, proxeed plus ve emodeks karsima cikan takvileyer hep bunlar bizim morfoloji ve hiz sorunumuz var aslinda hepsi sorun spermiyogramida yukluyorum bana yardimci olurmusunuz kafam cok karisti tavsiye edeceginiz yada kullaniginiz urun var mi
Benimki 7 gunde 40 çikmiş. Sonuç gayet guzel. Tebriklar16,9 arkadaşlar sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim ya biraz az geldi gerçi baya erken dahada
oyyyyyy maşAllahh hemen güncelleyelimEvet canım 168.8 ile şimdilik gebeyim yarın 2.sini vericem
Bizimde kan uyuşmazlığımız var 1 kere iğnesini vuruldum. Ama bu süreçte doktorum bişe demedi. Sormamız mı gerekiyor acaba. Fakat doktorum hiç bir ayrıntıyı atlamayan birisi bilemedim şimdiKızlar kan uyuşmazlığı olan herkes iğne vuruldu mu bu süreçte?
Beni de ekler misin 18 Ağustos transfer,yeni gördüm kusura bakmayın hemen ekliyorum sonuç tarihiniz ne zaman
Sağlıkla kucağına al canım benim çok sevindim sağlıkla büyüsün ikizlerimizEvet ikiz geçen sefer gözükmemişti muhtemelen diğerinin arkasına saklandı dedi doktor
tabikii seve seve , sonuç tarihiniz ne zamandı?Beni de ekler misin 18 Ağustos transfer,
Sat 29 Temmuz,
yaş 32
Dün aldım sonucu pozitif çok şükürtabikii seve seve , sonuç tarihiniz ne zamandı?
Türk kahvesini çok seviyorum fakat ne olur ne olmaz diye sonucu öğrenene kadar içmicem. Sonrasına bakacağız artıkKızlar selam bir sorum olacak, günde 1 adet türk kahvesi içeniniz var mı?
ay bende çok seviyorum, yaptım bir yudum aldım içemedimTürk kahvesini çok seviyorum fakat ne olur ne olmaz diye sonucu öğrenene kadar içmicem. Sonrasına bakacağız artık
Dün aldım sonucu pozitif çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?