Rapor çıkarılmıyor mu progestana canım? Ben yarın oksapar için rapor çıkartmaya gideceğim hastaneyeEvet sgk karşılamıyor maalesef dediğiniz gib 3 günde bitiyor.ama kalçadan olan bir müddet sonr maalesef eziyete dönüyor.göbekten olan daha konforlu.içerik aynı ama dozaj ve formları farklı olabilir.
Bir yudumdan bir şeycik olmazay bende çok seviyorum, yaptım bir yudum aldım içemedim
Ben de göbekten vuruluyorum. Dün doktorum istersen fitile geçebilirsin dedi ne yapsam bilemedimRapor çıkarılmıyor mu progestana canım? Ben yarın oksapar için rapor çıkartmaya gideceğim hastaneye
Ben hem günde 6 tane progestan fitil hem de progestan iğne kullanıyorum 8 ağustostan beri. Doktorum dün yavaş yavaş iğneyi keseceğiz fitille devam edeceğiz dedi. Bunu senin kararına mı bıraktı doktorun? O zaman riskli bir durumum yoktur muhtemelen canım.Ben de göbekten vuruluyorum. Dün doktorum istersen fitile geçebilirsin dedi ne yapsam bilemedim
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallahSağlıkla kucağına al canım benim çok sevindim sağlıkla büyüsün ikizlerimiz
Evet benim kararıma bıraktı canım, etkisi aynı dedi, fitile geçersen günde 3 kere, iğneyle sabah akşam devam dediBen hem günde 6 tane progestan fitil hem de progestan iğne kullanıyorum 8 ağustostan beri. Doktorum dün yavaş yavaş iğneyi keseceğiz fitille devam edeceğiz dedi. Bunu senin kararına mı bıraktı doktorun? O zaman riskli bir durumum yoktur muhtemelen canım.
Bana tüp bebek doktorum kanama olursa hemen yaptır demişti canım o yüzden gittim zaten. İğneyi vuruldum eve geçiyorum şimdiKızlar kan uyuşmazlığı olan herkes iğne vuruldu mu bu süreçte?
bilmiyorum raporlu ilaç olursa ödeme listesine dahil oluyor mu ama progestan dex i devlet normal reçeteyi karşılamıyor.birazdan eczaneye gideceğim sorarım.1 paketi 583 tl 2 paket 6 gün gidiyor tedaviden çok ilaçlara para verdik valla.Rapor çıkarılmıyor mu progestana canım? Ben yarın oksapar için rapor çıkartmaya gideceğim hastaney
Bende iştahsızlık var ama tiksinme yok canım çok şükür. Ama iştahsızlık neredeyse 9. Günden beri var. Canım hiç birşey çekmiyor ne yesem ne yapsam diye kara kara düşüyorum.Canım kızlar iştahsız olan gebeler var mı aramızda? Ben çok iştahsızım ve her şeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum pek
Doktor bunlardan istedigimi kullanabilegemi soyledi okadar gercekten caresiz kaldim yaBenim eşim proxxed plus kullandı ve memnun kaldık sizin doktorunuz hangisini verdi
Kızlar ben alıyorum 8 ağustostan beri doktora yazdırıp progestan iğne ama nasıl oluyor siz alamıyorsunuz. Reçeteme bakayım bir iki günde bir vurduruyorum 50 mg progestan alıyorum diğer ilaçlarla birliktebilmiyorum raporlu ilaç olursa ödeme listesine dahil oluyor mu ama progestan dex i devlet normal reçeteyi karşılamıyor.birazdan eczaneye gideceğim sorarım.1 paketi 583 tl 2 paket 6 gün gidiyor tedaviden çok ilaçlara para verdik valla.
progestan dex için mi canımKızlar baktım sanırım doktorun koyduğu tanı ile ilgili progestan iğnenin ücretsiz alınması. Bana düşük tehditi yazmış doktor. Fiyat farkı da yok. Ben anlamadım. 5 kutu oksapar 2 kutu progestan 50 mg ampul 5 li yazdırıp almışım 300 lira ödemişim hepsine. Siz neden para ödüyorsunuz anlyamadım
Ben de aynıyım. Bir de tiksinme var. Biri tabağıma yaklaşsa tiksiniyorum herkesin elinden falan. Ayrı yiyorum herkesten yemeği beraber yiyemiyorum. Bilemedim ne yapsakBende iştahsızlık var ama tiksinme yok canım çok şükür. Ama iştahsızlık neredeyse 9. Günden beri var. Canım hiç birşey çekmiyor ne yesem ne yapsam diye kara kara düşüyorum.
Ben Elevit kullanıyorum onada bir bak istersenKizlar yardiminiza ihtiyacim var ben tek tek yazdim daha ayrintili anlayabilmek icin promenk,impryl, proxeed plus ve emodeks karsima cikan takvileyer hep bunlar bizim morfoloji ve hiz sorunumuz var aslinda hepsi sorun spermiyogramida yukluyorum bana yardimci olurmusunuz kafam cok karisti tavsiye edeceginiz yada kullaniginiz urun var mi
canım senin ki 50 mg lık progestan.bizim dediğimiz progestan dex 25 mg .sen kalçadan mı göbekten mi yapıyorsun?Kızlar baktım sanırım doktorun koyduğu tanı ile ilgili progestan iğnenin ücretsiz alınması. Bana düşük tehditi yazmış doktor. Fiyat farkı da yok. Ben anlamadım. 5 kutu oksapar 2 kutu progestan 50 mg ampul 5 li yazdırıp almışım 300 lira ödemişim hepsine. Siz neden para ödüyorsunuz anlyamadım
Anladım canım çok geçmiş olsunBana tüp bebek doktorum kanama olursa hemen yaptır demişti canım o yüzden gittim zaten. İğneyi vuruldum eve geçiyorum şimdi
Benim progestan ampülün fotosunu yükledim canım. Ben bunu yazdırıp alıyorum ücretsiz düşük tehditi tanısı ile ama oksaparı her aldığımda yüzdesi artıyor o nedenle ona rapor çıkartacağımprogestan dex için mi canım
Bugün böyle konu geçti.Kadın doğum hastanesinde ebeyim ben. Bu şekilde tanı girilirse olur dediler ama tekrar soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?